Izostanci

Izostanci, 3. mart

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.03.2022 00:00
Izostanci, 3. mart
Izostanci, 3. mart

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Atlanta Hoks

Upitni
Tre Jang
– 28 poena, 4 skoka, 9 asistencija.
Džon Kolins
 – 17 poena, 8 skokova.

Ne igraju
Lu Vilijams – 6.5 poena, 2 asistencije.

Čikago Buls

Ne igraju
Patrik Vilijams – 6.6 poena, 2.2 skoka.
Lonzo Bol – 13 poena, 5.5 skokova, 5 asistencija.
Aleks Karuso – 8.5 poema, 3.9 skokova, 3.9 asistencija.

Viđenje utakmice

Atlanta može biti u velikom problemu ukoliko ne bude igrao Jang. Pitanje je koliko su dobri na mestu pleja, ma da se Delon Rajt nije pokazao kao neko ko može i približno da zameni Janga. Opet, Kolinsov moguć izostanak je svakako velika briga, te će najviše u svojim rukama imati Bogdan i Galinari ukoliko oni ne budu igrali. Sa druge strane, Demar je u blagom padu forme, pa verujemo da bi Lavin mogao biti taj glavni košgeter tima u ovom momentu. Vučević će imati jako težak posao pritv Kapele i Okungvua. Svakako, Čikago je favorit, ali ukoliko budu igrali Jang i Kolins, veliko je pitanje šta će na kraju biti.

Boston Seltiks 

Ne igraju
Džejlen Braun
– 23 poena, 6 skokova.

Memfis Grizlis

Upitni
Džon Končar –
4.5 poena, 4.5 skoka.

Ne igraju
Dilion Bruks – 18.5 poena, 3 skoka, 3 asistencije.

Viđenje utakmice

Ove dve ekipe su u velikom usponu forme, te je pitanje ko će pobediti veliko. Memfis je skoro pa kompletan, usled izostanka Bruksa koji je već duže van parketa, dok sa druge strane fali Braun koji je povredio zglob. Tejtum jeste sjajan, ali usled izostanka Brauna, verujemo da će sva odbrana Memfisa biti usmerena baš prema Tejtumu i pitanje je koliko će on moći večeras. Vajt bi morao da iskoči kao drugi košgeter usled izostanka Brauna. Sa druge strane, Morant igra neverovatno. Postigao je 52 poena na prethodnom meču i vidi se u ekipi odlična hemija. Neverovatni su, svi znaju svoj posao, te su zbog toga i favoriti, kako večeras tako i u velikom broju utakmica ove szeone. Uz Moranta, verujem oda će i reketu biti baš jaka borba Džeksona i Vilijamsa, kao i Horforda i Adamsa. Sitnice bi mogle da odluče ovaj meč.

Bruklin Nets

Ne igraju

Džo Heris – 11.3 poena, 4 skoka.
Ben Simons – Nije igrao za Netse.
Kajri Irving – 24 poena, 5 skokva, 5.5 asistencija.

Majami Hit

Ne igraju
Markif Moris – Ne igra od Jokićeve vaspitne.
Viktor Oladipo – Ne igra od početka sezone.
Kajl Lauri – 13.5 poena, 4.5 skoka, 8 asistencija.

Viđenje utakmice

Vraća se Durent. To je glavna vest. Pitanje je da li mogu iz tabora Majamija da nađu rešenje za ovog ubitačnog košgetera. Usled izostanka Durenta, Bruklin ima skor 5 pobeda i 16 poraza, ali verujemo da bi to moglo da krene na bolje koliko već večeras. Sa druge strane, Batler je totalno zakazao protiv Janisa i Milvokija, te se videlo da nije u formi kojoj se očekuje, pa mislimo da bi tu slabu tačku mogli da ciljaju Netsi ukoliko misle da odnesu pobedu. Biće jako interesantan duel u reketu Adebaja i Dramonda, to svakako treba ispratiti. X faktor kod Bruklina bi mogao biti Kari, koji igra sjajno, dok kod Majamija, svi znamo, Hiro.

Toronto Reptors

Upitni
Fred Vanvlit
– 21.5 poen, 4.5 skoka, 7 asistencija.

Ne igraju
Ou Dž Anunobi – 17.5 poena, 5.5 skokova.

Detroit Pistons

Upitni
Marvin Begli 
– 9.5 poena, 7 skokova.

Viđenje utakmice

Toronto je favorit u ovom meču, to je definitivno. Sijakam i Vanvlit (ukoliko bude igrao) biće glvne uzdanice. Ma da, Sijakam i nije u nekoj formi u poslednje vreme, te bi to mogao biti manji problem za Reptorse. Sa druge strane, Detorit i te kako ume da iznenadi i da pokaže zube, što smo videli u par navrata. Svakako da Kaningem i Grent predvode ovaj tim, ali obzirom da je Toronto prevashodno jedna dobra defanzivna ekipa, verujemo da će imati problema sa postuzanjem lakih poena.

Golden Stejt Voriors

Upitni
Klej Tompson
– 17 poena, 4 skoka, 3 asistencije.

Ne igraju
Drejmond Grin – 8 poena, 7.5 skokova, 7.5 asistencija.
Andre Iguadala – 5 poena, 4 skoka, 4 asistencije.

Dalas Maveriks

Upitni
Frenk Ntlikina
– 5 poena, 4 skoka.
Trej Burk – 6 poena, 1.5 asistencija.

Ne igraju
Tim Hardvej
– 14.4 poena, 3.7 skokova.
Markis Kris – Nije nastupao za Dalas.
Teo Pinson – Nebitan za rotaciju.

Viđenje utakmice

Voriorsi su u prethodnoj utakmici kao domaćini izgubili od Dalasa, i to su vodili polovinom treće deonica sa čak 21 poenom. Ali. desio se Luka. Kari je odigrao solidnu partiju, uz malo lošije procente šuta. Ali problem Voriorsa je bio u poslednjoj deonici, gde se desilo kao da je obruč začaran i ne mogu pogoditi ništa. Našli su rešenje za Luku, ali nisu našli način da pobede, te verujem oda bi večeras to mogli da isprave. Sa druge strane, kao što rekosmo, Luki ne odgovara odbrana Voriorsa, te verujemo da će večeras pokušati da razigrava tim i da uposli Bransona i Dinvidija koji igra odlično od dolaska u Dalas. Veruje moda će ovaj meč odlučiti sitnice.

Sakramento Kingsi

Ne igraju
Terens Dejvis
– 10.4 poena, 3.1 skok.
Rišan Holms – 11 poena, 7.5 skokova.

San Antonio Spars

Upitni
Džošua Primo – 5 poena, 1.5 skok.
Dag Mekdermot – 12 poena, 2.5 skoka.

Viđenje utakmice

Ovo bi mogla biti jako interesantna utakmica na ogroman broj poena. Sinoć su Kignsi doživeli katastrofu protiv Pelikansa, izgubivši 31 razlike. Verujemo da će Sabonis i Foks uraditi svoj posao, ali definitivno moraju ostali da se uključe ukoliko misle da pobede timsku igru Sparsa. Sa druge strane, Sparse kao i uvek krasi timska igra, te veurjemo da će nastaviti istim tempom kao i do sada. Mari i Purtul su sjajni, prate ih Keldon i Mekdermot te to izgleda jako lepo na terenu, i uvek su u stanju da pobede. Biče ovo utakmica na par poseda.

Los Anđeles Klipersi

Ne igraju
Pol Džordž
– 24.7 poena, 7.1 skok, 5.5 asistencija, 2 ukradene.
Kavaj Lenard – Nije igrao od početka sezone.
Norman Pauel – 19 poena, 3 skoka.

Los Anđeles Lejkersi

Upitni
Ejveri Bredli – 6 poena, 3 skoka.

Ne igraju
Kendrik Nan – Ne igra od početka sezone.
Entoni Dejvis – 23 poena, 10 skokova.

Viđenje utakmice

Lebron radi sve što je u njegovoj moći da oživi ovaj tim, ali je pitanje da li i koliko može. Ovaj duel bi mogao i te kako da utiče na sudbinu Lejkersa u daljem toku takmičenja, obzriom da se bore za plej-in i pitanje je da li i ukoliko izgube, koliko će se to odraziti na njih, obzirom da igraju jako loše. Vestbruk i Monk moraju mnogo bolje da igraju ukoliko misle da ostvare eventualnu pobedu večeras. Sa druge strane, od Džekson i Morisa najviše zavisi igra Klipersa. Džekson je prethodni duel ove dve ekipe rešio, pa verujemo da će biti silno motivisan da opet reši duel sa Lejkersima, samo ovoga puta dosta ranije.