Izostanci

Izostanci, 4. mart

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.03.2022 00:00
Izostanci, 4. mart
Izostanci, 4. mart

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Detroit Pistons

Upitni
Marvin Begli 
– 9.5 poena, 7 skokova.
Frenk Džekson – 11 poena, 2 skoka.

Indijana Pejsers

Upitni
Goga Bitadze – 6 poena, 5 skokova.
Kris Duarte – 12 poena, 3 skoka.

Ne igraju
Ti Džej Mekkonel
 – 8.4 poena, 4.8 asistencija.
Ti Džej Voren – Ne igra od početka sezone.
Majls Tarner – 13 poena, 7 skokova.

Viđenje utakmice

Detroit igra iznenađujuće dobro u poslednje vreme i Kaningem i Grent su na visini zadatka, te su sinoć pobedili Reptorse. Njih dvojica su na visini zadatka, te se očekuje to od njih i večeras. Sa druge strane, Indijana je na krilima Brogodona i Haliburtona dobila prethodni meč i to je izgledalo po prvi put jako lepo za pogledati. Funkcionisali su dobro, te uz Briseta koji je sjajan ove sezone, mogu i te kako da budu konkurentni nad Detroitom večeras.

Filadelfija Seventisiksersi

SVI IGRAJU!

Klivlend Kavalirs

Ne igraju
Karis Lavert – 18 poena, 3.5 skoka, 4.5 asistencije.
Režon Rondo – 6 poena, 5 asistencija.

Viđenje utakmice

Filadelfija od dolaska Hardena ne zna za poraz. Igraju sjajno, te su brojke koje on i Embid imaju, prosto zadivljujuće. Pitanje je da li Kavsi imaju rešenje za njih dvojicu, ma da Mobli i Alen mogu da zaustave Embida, al i je pitanje da li će i kako naći rešenje za Haredna. Sa druge strane, Mobli je u prethodnom meču zakazao, dok je Garland zasijao po povratku na parket. Izgledali su solidno, ma da će naspram sebe imati večeras sjajnu ekipu File koja kod kuće verujemo neće olako prepustiti pobedu Kavsima. Sjajan duel će biti.

Vašington Vizards

Ne igraju
Kristaps Porzingis – Nije igrao za ovaj tim.

Atlanta Hoks

Upitni

Onjeka Okongvu – 9 poena ,5 skokova. 
Džon Kolins
 – 17 poena, 8 skokova.

Viđenje utakmice

Kuzma vuče ovaj tim sam. Pitanje je da li će i koliko moći večeras uspeti u tome, obzriom da će naspram sebe imati sjajnog defanzivca u vidu Hantera. Prethodnu utakmicu je Brajant sjajno odigrao ušavši sa klupe, te im je to i te kako neophodno večeras ukoliko misle da upišu eventualnu pobedu nad Hoksima. Sa druge strane, Bogdan i Jang su sinoć predvodili Hokse do pobede, pa mislimo da bi mogli tako da odigraju u istom ritmu protiv Vizardsa večeras, obzirom da su dosta kompletnija ekipa, uz naravno eventualni povratak na teren Kolinsa.

Čikago Buls

Ne igraju
Patrik Vilijams – 6.6 poena, 2.2 skoka.
Lonzo Bol – 13 poena, 5.5 skokova, 5 asistencija.
Aleks Karuso – 8.5 poema, 3.9 skokova, 3.9 asistencija.

Milvoki Baks

Ne igraju
Pet Konagton
 – 10 poena, 4 skoka.
Džordž Hil – 7 poena, 3 skoka, 2 asistencije.
Bruk Lopez – Nije nastupao ove sezone.

Viđenje utakmice

Sa jedne strane, Demar i Lavin igraju sasvim solidno, ma da su sinoć izgubili od Hoksa, koji igraju na veliki broj poena, što definitivno ne odgovara Bulsima. Opet, Bulsi, imaju jako loš skor proitv ekipa iz samog vrha u koje naravno spada Milvoki. Piatnje je da li imaju Buli rešenje za Janisa, te Midltona i Holideja koji igraju sjajno ove sezone. Janis jeste svakako glavna uzdanica ekipa mIlvokija, te na njega treba obratiti pažnju, obzirom da će naspram sebe imati Grina za čuvara, kojem će to biti apsolutni prioritet večreas. Milvoki jeste favorit, ali ne otpisujmo Bulse.

Toronto Reptors

Upitni
Fred Vanvlit
– 21.5 poen, 4.5 skoka, 7 asistencija.
Tadeus Jang – 6.5 poena, 3.5 skoka.

Ne igraju
Ou Dž Anunobi – 17.5 poena, 5.5 skokova.

Orlando Medžik

Ne igraju
Džonatan Ajzak – Nije igrao ove sezone.
Mo Vagner – 7.5 poena, 2.5 skoka.

Viđenje utakmice

Torotno se nalazi trenutno u jako lošoj formi, te smo to videli na delu sinoć kada su izgubili od Pistonsa. Sijakam jeste odigrao solidnu utakmicu, ali bez veće pomoći ostalih saigrača nije mogao prtiv grenta i Kaningema. Pitanje je da li će večeras nastupati Vanvlit, pa s toga treba očekivati da Sijakam ima apsolutno sve u svojim rukama, uz naravno sjajnog rukija, Skota Barnsa. Sa druge strane, Medžik igra solidno. Vratio se Fulc uz solidnu partiju, te Kol i Vagnr ne posustaju sa svojim dobrim partijama, kao ni Sags koji igra sasvim solidnu prvu sezonu. oni večeras mogu napraviti iznenađenje, pogotovo ukoliko ne bude igrao Vanvlit.

Nju Orleans Pelikans

Ne igraju
Zajon Vilijamson – Ne igra cele sezone.
Leri Nens – 7 poena, 5.5 skokova.

Juta Džez 

Ne igraju
Džered Batler
– Nebitan za rotaciju.

Viđenje utakmice

Pelikansi igraju sjajno. Na krilima Ingrama i mekaluma, oni izgledaju odlično na parketu, te su i te kako kompetativna ekipa za plej-in. Uz Valančiunasa, oni bi mogli da upišu eventualnu pobedu nad ekipom Jute. Ma da, sa druge strane, Juta igra sjajnu kolektivnu odbranu te ne bi čudilo da ih spuste na neki manji broj poena. Sa druge strane, Mičel i Gober igraju odlično, te će Pelikansima trebati mnogo više nego li prosečna partija, da bi razbili bedem jutine odbrane. X faktor na ovom meču može biti Klarkson ulazeći sa klupe.

Oklahoma Siti Tander

Upitni
Džeremaja Robinson – 7 poena, 6 skokova.
Aron Vigins – 7.5 poena, 3.5 skoka.
Majk Muskala – 8 poena, 3 skoka.
Lu Dort – 17 poena, 4 skoka.
Džoš Gidi – 12.5 poena, 8 skokova, 6.5 asistencija.

Minesota Timbervulvsi

Upitni
Džared Vanderbilt
– 7 poena, 9 skokova.

Ne igraju
Entoni Edvards 
– 21.5 poena, 5 skokova, 4 asistencija.

Viđenje utakmice

Usled velikog broja izostanka igrača u Oklahomi, pitanje je da li će moći Aleksander sam da parira Raselu i Taunsu. Jeste da je u sjajnoj formi, ali Vulvsi su pretendenti za plej-of. Aleksander je u sjajnoj formi, te verujemo da će ga Beverli juriti po parketu. Sa druge strane, najviše se baš očekuje od Taunsa i Rasela, te verujemo da bi njih dvojica i mogli da oluče utakmicu u svoju korist.

Denver Nagets

Upitni
Zeke Nanji
– 7 poena, 4 skoka.

Ne igraju
Vlatko Čančar – 4.1 poen, 1.8 skokova.
Džamal Muri – Nije igrao ove sezone.
Majkl Porter mlađi – 9.9 poena, 6.6 skokova, 1.9 asistencija.

Hjuston Roketsi

Upitni
Erik Gordon – 
14 poena, 2 skoka.
Denis Šruder – 14 poena, 5 asistencija.

Ne igraju
Džon Vol – Ne igra cele sezone.
Usman Garuba – Nebitan za rotaciju.

Viđenje utakmice

Ovo bi mogao biti jako interesantna duel, obzirom da Nagetsi igraju jako loše, protiv lošije rangiranih ekipa. Videli smo to u prethodnom meču kada su izgubili od Oklahome. Pitanje je da li će Jokić večeras odmarati, ili će ipak morati da da sve od sebe da bi upisali eventualnu pobedu. Sa druge strane, Porter-Grin-Vud igrau sjajno, te verujemo da mogu i te kako naškoditi Nagetsima koji mogu vrlo lako da se opuste, te da izgube dobijenu utakmicu, baš kao u prethodnom meču.

Finiks Sans

Ne igraju
Frenk Kaminski – 10.6 poena i 4.6 skoka.
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.
Kris Pol – 15 poena, 4.5 skoka, 10.5 asistencija.
Devin Buker – 25.5 poena, 5 skokova, 4.5 asistencije.

Njujork Niks

Upitni
Nerlans Noel
– 5 poena, 5 skokova.

Ne igraju
Derik Rouz 
– 12 poena, 4 asistencije, 3 skoka.

Viđenje utakmice

Ovo je šansa za Nikse. Obzriom da ne nastupaju Buker i Pol, verujemo da će Niksi večeras tražiti svoju šansu protiv odlične defanzivne igra Finiksa. Najviše se uzdaju u Rendla i Bereta, koji neće imati lak zadatak, obzriom da napsram sebe imaju Kraudeka i Mikal Bridžesa. Sa druge strane, Pejn će morati i te kako da se potrudi večeras, te da uposli mnogo više Ejtona, koji bi mogao imati blagu prednost u odnosu na Mičela pod košem. Suma sumarum, po nama možda jeste favorit Njujork večeras.