Izostanci

Izostanci, 6. mart

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.03.2022 00:00
Izostanci, 6. mart
Izostanci, 6. mart

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Boston Seltiks 

Ne igraju
Džejlen Braun
– 23 poena, 6 skokova.

Bruklin Nets

Ne igraju
Džo Heris – 11.3 poena, 4 skoka.
Ben Simons – Nije igrao za Netse.

Viđenje utakmice

Ovo će biti derbi večeri. Boston igra sjajno, te na krilima Tejtuma je odneo pobedu protiv sjajnog Memfisa. Svakako da je Tejtum glavna uzdanica Bostona, i pored toga što je upitan za večeras Braun, mi mislimo da će on ipak biti glavni košgeter protiv ekipe Bruklina. Sa druge strane, Kajri Irving nastupa večeras, te uz Durenta i Karija, to je paklen trio koji će svakako Seltikse staviti na ogromne muke. Verujemo da će na ovom meču biti manji broj poena, obzirom da je Boston sjajna defanzivna ekipa, a da se u Netse vratio Durent koji je odličan defanzivac.

Milvoki Baks

Ne igraju
Pet Konagton
 – 10 poena, 4 skoka.
Džordž Hil – 7 poena, 3 skoka, 2 asistencije.
Bruk Lopez – Nije nastupao ove sezone.
Vesli Metjuz – 5 poena, 2 skoka.

Finiks Sans

Ne igraju
Frenk Kaminski – 10.6 poena i 4.6 skoka.
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.
Kris Pol – 15 poena, 4.5 skoka, 10.5 asistencija.
Devin Buker – 25.5 poena, 5 skokova, 4.5 asistencije.
Kameron Džonson – 13 poena, 4 skoka.

Viđenje utakmice

Ovo bi bio derbi i ponovno finale istoka, ma da, ne igraju Kris Pol i Devin Buker pa se smatra da će Milvoki imati malo lakši posao od očekivanog. Pitanje je ko će iskočiti kao glavni košgeter u ekipi Finiksa, obzirom da prva figura meča protiv Niksa ne igra večeras. Sa druge strane, Milvoki igra sjajno, te se uzda u Janisa koji uvek ima veliki motiv protiv jakih ekipa da pokaže kakva je zver od igrača. Holidej i Midlton su sigurno zaduženi kao druge opcije u napadu da potpomognu to i da obezbede dosta lakšu pobedu večeras.

Vašington Vizards

SVI IGRAJU!

Indijana Pejsers

Upitni
Goga Bitadze – 6 poena, 5 skokova.
Kris Duarte – 12 poena, 3 skoka.
Lens Stivenson – 6 poena, 4 skoka, 3 asistencije.

Ne igraju

Ti Džej Mekkonel – 8.4 poena, 4.8 asistencija.
Ti Džej Voren – Ne igra od početka sezone.
Majls Tarner – 13 poena, 7 skokova.

Viđenje utakmice

Ovo će biti jedan jako interesantan duel, obzirom da se vraća na parket Kristaps Porzingis, te bi trebao da upiše i prvi nastup u dresu novog tima. Pitanje je kako će se adaptirati na samu ekipu, ali verujemo da uz Kuzmu može činiti sjajan tandem koji bi mogao biti ubitačan večeras. Sa druge strane, Haliburton i Brogdon su napokon pronašli hemiju, te igraju sjajno. Uz njih bi morao da se uključi još neko večeras ukoliko misle da upišu eventualnu pobedu nad Vizardsima.

Hjuston Roketsi

Upitni
Denis Šruder – 14 poena, 5 asistencija.

Ne igraju
Džon Vol – Ne igra cele sezone.
Usman Garuba – Nebitan za rotaciju.

Memfis Grizlis

Ne igraju
Dilion Bruks – 18.5 poena, 3 skoka, 3 asistencije.

Viđenje utakmice

Ovde je Memfis veliki favorit, ma da bi mogao da ispusti pobedu obzirom da su sinoć igrali protiv Orlanda, te su verovatno umorni. Sa druge strane kao domaćin ih dočekuju Roketsi koji imaju samo jednu poebedu na poslednjih deset mečeva, te je pitanje kako misle Vud i Porter da pariraju sjajnoj ekipi Memfisa koja pretenduje na sam vrh Zapada. Sa druge strane, Morant je malo odmarao sinoć, te uz Džeksona i Bejna verujemo da može predstavljati večeras nerešivu enigmu za igrače Roketsa.

Oklahoma Siti Tander

Upitni
Džeremaja Robinson – 7 poena, 6 skokova.
Aron Vigins – 7.5 poena, 3.5 skoka.
Majk Muskala – 8 poena, 3 skoka.
Lu Dort – 17 poena, 4 skoka.
Džoš Gidi – 12.5 poena, 8 skokova, 6.5 asistencija.

Juta Džez 

Ne igraju
Majk Konli 
– 13.5 poena, 3 skoka, 5 asistencija.

Viđenje utakmice

Oklahoma nastupa bez 3/4 startera, ali ih to ne ometa preterano obzirom da igraju kako bi razvijali tim. Pitanje je da li može Aleksander sam da naudi i naškodi moćnoj odbrani Jute, te verujemo da bi oni mogli da ga ograniče. Sa druge strane, Mičel je u prethodnoj utakmici bio baš loš, pa verujemo da bi on uz Gobera i Bogdanovića mogao da gazi večeras ekipu Tandera.

Klivlend Kavalirs

Ne igraju
Karis Lavert – 18 poena, 3.5 skoka, 4.5 asistencije.
Režon Rondo – 6 poena, 5 asistencija.

Toronto Reptors

Upitni
Fred Vanvlit
– 21.5 poen, 4.5 skoka, 7 asistencija.

Ne igraju
Ou Dž Anunobi – 17.5 poena, 5.5 skokova.

Viđenje utakmice

Opet bez druga dva pleja ekipe Kavsi idu na megdan Reptorsima. Pitanje je da li će moći Garland sam pod pritiskom sjajne odbrane Reptorsa koju mnogi oodcenjuju, ali očigledno daje rezultate. Svakako da će ići na mis meč pod košem kavsi pod Alenom i Moblijem, te verujemo da će biti jako interesantan duel sa Sijakamom. Sa druge strane, Sijakam bi mogao da koristi prednost u šutu, te da širi odbranu Kavsa, kako bi drugi igrači lakše došli do obruča. Suma sumarum, jako interesantan duel ove dve ekipe.

Denver Nagets

Upitni
Zeke Nanji
– 7 poena, 4 skoka.

Ne igraju
Vlatko Čančar – 4.1 poen, 1.8 skokova.
Džamal Muri – Nije igrao ove sezone.
Majkl Porter mlađi – 9.9 poena, 6.6 skokova, 1.9 asistencija.

Nju Orleans Pelikans

Ne igraju
Zajon Vilijamson – Ne igra cele sezone.
Leri Nens – 7 poena, 5.5 skokova.

Viđenje utakmice

Jokić nije nastupao na prethodnoj utakmici, ali je odmorio taman toliko da Kazins pokaže da još ima plamena u njemu i da na njega i te kako mogu računati. No, večeras je sve drugačije obzriom da će Jokić igrati protiv odličnih Pelikansa, pa verujemo da će opet on biti glavni, te će morati Gorodon i Barton da pogađaju šuteve ukoliko misle da pobede večeras. Sa druge strane, sjajan trio Jonas-Ingram-Mekalum gazi poslednjih par utakmica i postaju polako nerešiva enigma za sve odbrane. Igraju na veliki broj poena, što Denveru može predstavljati problem. Biće ovo jsjan duel.

Los Anđeles Klipersi

Ne igraju
Pol Džordž
– 24.7 poena, 7.1 skok, 5.5 asistencija, 2 ukradene.
Kavaj Lenard – Nije igrao od početka sezone.
Norman Pauel – 19 poena, 3 skoka.

Njujork Niks

Upitni
Nerlans Noel
– 5 poena, 5 skokova.

Ne igraju
Derik Rouz 
– 12 poena, 4 asistencije, 3 skoka.
Obi Topin – 6 poena, 4 skoka.

Viđenje utakmice

Klipersi ulaze u ovaj meč nakon dva dana odmora i pobede nad Lejkersima. Redži Džekson je pokazao koliko je ozbiljan igrač, te da može i ovakvo prepolovljen tim Klipersa, bez dva superstara da predvodi do sedmog mesta, i plej-in zone. Uz Morisa i Kenarda bi večeras mogao da odnese pobedu protiv Niksa. Sa druge strane, Niksima je neophodna pobeda večeras, ali koliko loše igraju poslednju deonicu, pitanje je da li su uopšte materijal za plej-in. Rendl i Beret će i te kako morati da povuku ovu ekipu ukoliko misle da upišu eventualnu pobedu večeras.