Izostanci

Izostanci, 12. mart

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.03.2022 00:00
Izostanci, 12. mart
Izostanci, 12. mart

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Čikago Buls

Upitni
Zek Lavin 
– 24.5 poena, 5 skokova, 4.5 asistencija.

Ne igraju
Patrik Vilijams – 6.6 poena, 2.2 skoka.
Lonzo Bol – 13 poena, 5.5 skokova, 5 asistencija.
Aleks Karuso – 8.5 poema, 3.9 skokova, 3.9 asistencija.

Klivlend Kavalirs

Ne igraju
Karis Lavert – 18 poena, 3.5 skoka, 4.5 asistencije.
Džeret Alen – 16 poena, 11 skokova.

Viđenje utakmice

Čikago ulazi sa problemom u ovu utakmicu, pitanje je da li će Lavin nastupati večeras za tim Bulsa. Demar će u tom slučaju uzeti njegov deo kolačai verujemo da će biti sigurni predvodnik košgeterski, te uz Vučevića može svakako napraviti darm-mar ekipi Kavsa. Sa druge strane, primećuje se u ekipi Kavsa veliki izostanak ol-star centra, Alena. Garland igra sjajno, kao i Mobli, ali Lav i Markanen moraju mnogo više da se uključe u tim košgeterski ukoliko misle da uzmu večerašnju pobedu nad favorizovanim Bulsima.

Majami Hit

Upitni
Kaleb Martin – 9.5 poena, 4 skoka.

Ne igraju
Markif Moris – Ne igra od Jokićeve vaspitne.

Minesota Timbervulvsi

Upitni
Patrik Beverli 
– 9 poena, 4 skoka, 5 asistencija.
Džordan Meklagin – 3 poena, 3 asistencije.

Viđenje utakmice

Ovde će da gori, ovde će da pršti. Majami Hit igra sjajno na krilima Batlera i Adebaja su na prvoj poziciji istočne konferencije i igraju sjajno. Uz Hiroa i Laurija koji imaju organizaciju u svojim rukama, to izgleda sjajno. Međutim, večeras će naspram sebe imati trio Tauns-Rasel-Edvards koji ne posustaje. Ispunili su sva naša očekivanja i trenutno se nalaze u plej-in zoni, na dve pobede od direktnog plasmana u plej-of. Pitanje je samo kako će Batler večeras protiv Taunsa igrati, obzirom da bi mogao tobiti duel koji se iščekuje najviše obzirom da su ranije imali problema u svlačionici Minesote.

San Antonio Spars

Ne igraju

Keita Bates-Diop – 5 poena, 4 skoka.
Džošua Primo – 5 poena, 2 skoka.
Dag Mekdermot – 11.5 poena, 2 skoka.
Devonte Kakok – 3.5 poena, 3.5 skoka.

Indijana Pejsers

Upitni
Goga Bitadze – 6 poena, 5 skokova.

Ne igraju
Ti Džej Mekkonel
 – 8.4 poena, 4.8 asistencija.
Ti Džej Voren – Ne igra od početka sezone.
Majls Tarner – 13 poena, 7 skokova.
Lens Stivenson – 6 poena, 4 skoka, 3 asistencije.
Malkom Brogdon – 19 poena, 5 skokova, 6 asistencija.

Viđenje utakmice

Sparsi su sinoć imali istorijski momenat, a povod je veliki Greg Popović koji je stigao do prvog mesta po broju pobeda kao trener. Neverovano. Verujemo da bi večeras mogli protiv oslabljenih Pejsersa da nastave u istom ritmu na krilima Marija i Purtula i tako odnesu eventualnu pobedu. Sa druge strane, Haliburton će svakako imati mnogo veću ulogu večeras obzirom da ne igra Brogodn, te uz Badi Hilda i Smita bi mogao napraviti pavu pomentnju Sparsima koji se bore za plej-in.

Golden Stejt Voriors

Ne igraju
Drejmond Grin – 8 poena, 7.5 skokova, 7.5 asistencija.
Andre Iguadala – 5 poena, 4 skoka, 4 asistencije.
Geri Pejton – 7 poena, 3.5 skoka.
Oto Porter – 8 poena, 5 skokova.

Milvoki Baks

Ne igraju
Pet Konagton
 – 10 poena, 4 skoka.
Džordž Hil – 7 poena, 3 skoka, 2 asistencije.
Bruk Lopez – Nije nastupao ove sezone.

Viđenje utakmice

Derbi večeri, možda i dve najbolje ekipe u ligi trenutno. Voriorsi dočekuju Milvoki, te na krilima Karija i Kleja se nadaju da mogu pobediti večeras, ali će im biti neophodna pomoć Viginsa i sjajnog Pula koji je u psolednjem meču protiv Nagetsa pružio odličnu partiju, te bi uz njih mogli da upišu eventualnu pobedu večeras. Sa druge strane, Milvoki se uzda u trio Janis-Midlton-Holidej koji igra odlično i ove sezone, te mislimo da bi mogli da naprave pometnju Voriorsima, a glavni krivac bi mogao biti baš Janis, za koga mislimo da Voriorsi neće imati rešenje.

Denver Nagets

Upitni
Vil Barton
– 15 poena, 5 skokova, 4 asistencije.
Aron Gordon – 14.5 poena, 6 skokova.
Zek Njanji – 6.5 poena, 3.5 skoka.

Ne igraju
Vlatko Čančar – 4.1 poen, 1.8 skokova.
Džamal Muri – Nije igrao ove sezone.
Majkl Porter mlađi – 9.9 poena, 6.6 skokova, 1.9 asistencija.

Toronto Reptors

Ne igraju
Ou Dž Anunobi – 17.5 poena, 5.5 skokova.

Viđenje utakmice

Denver dočekuje nakon 2 dana odmora Toronto koji je sinoć igrao. Veliki problem može biti za Denver ukoliko Gorodn i Barton ne budu nastupali, te će imati velike rupe na tim mestima u petorci. Obzirom ad su to dva glavna igrača uz Jokića, pitanje je kako bi se nosili sa njihovim izostankom. Sa druge strane, Sijakam je odigrao solidno sinoć, dok je Geri Trent izgoreo i odigrao sjajan meč. Upisao je čak 42 poena, te treba obratiti pažnju na njega večeras, pogotovo ako ne igra Barton.

Juta Džez 

Ne igraju
Bojan Bogdanović 
– 18 poena, 4 skoka.

Sakramento Kingsi

Upitni
Mo Karkles – 5 poena, 2.5 skoka.
Džeremi Lemb – 7 poena, 2.5 skoka.

Ne igraju
Terens Dejvis
– 10.4 poena, 3.1 skok.

Viđenje utakmice

Juta je sinoć izgubila od Sparsa nakon jako loše partije Mičela i Gobera, pa verujemo da bi mogli iskaliti sav bes na Kingsima koji igraju baš lošu odbranu ove sezone, te ne vidimo kako i ko bi mogao da zaustavi baš ovaj dvojac večeras. Sa druge strane, sve se svodi na Foksa i Sabonisa, ali ukoliko misle da urade nešto više, moraju se uključiti Barns i Holms koji je dobrim delom izgubio minute od dolaska Sabonisa u tim, te se nisu uklopili zajedno. Ali večeras ukoliko njih dvojica misle da zaustave Gobera, moraju igrati na veoma visokom nivou.

Portland Trejl Blejzers

Ne igraju
Didi Louzda– Nebitan za rotaciju.
Dejmian Lilard
– 24 poena, 4 skoka, 7 asistencija.
Erik Bledso – 10 poena, 3.5 skoka, 4 asistencije.
Jusuf Nurkić – 15 poena, 11 skokova.
Džastis Vinslov – 5.5 poena, 4 skoka.
Anfri Simons – 17 poena, 4 asistencije.

Vašington Vizards

Ne igraju
Kristaps Porzingis
– 19 poena, 7.5 skokova.

Viđenje utakmice

Porzingis večeras ne igra, neće igrati uzastopne mečeve pa je to mali problem za Vizardse koji jure plej-in. Opet, tu je Kuzma koji se pokazao sjajno i da se može uvek prilagoditi situacijama, te verujemo da bi on baš večeras mogao da istupi i pokaže se kao pravi lider uz pomoć Hačimure i Brajanta. Sa druge strane, Hart je jedini koji je ostao iz startnih pet Portlanda, te bez Simonsa i Lilarda nema pravog košgetera u timu, pa je pitanje ko će i koliko uzeti šuteva večeras u ekipi. Ali ne treba otipsati Blejzerse, uvek mogu da naprave iznenađenje.