Izostanci

Izostanci, 13. mart

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.03.2022 00:00
Izostanci, 13. mart
Izostanci, 13. mart

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Bruklin Nets

Ne igraju
Džo Heris – 11.3 poena, 4 skoka.
Ben Simons – Nije igrao za Netse.
Lamarkus Oldridž – 13.5 poena, 6 skokova.
Kajri Irving – Ne igra zbog toga što nije vakcinisan.

Njujork Niks

Upitni
Obi Topin – 6 poena, 4 skoka.

Ne igraju
Derik Rouz 
– 12 poena, 4 asistencije, 3 skoka.
Nerlans Noel – 5 poena, 5 skokova.
Kem Rediš – 10 poena, 2 skoka.

Viđenje utakmice

Brukoin ulazi sa puno elana u ovaj meč, i bez Irvinga naravno koji nema pravo nastupa kod kuće. Kevind Durent večeras predvodi Netse u pohodu na trijum protiv Niksa koji su u sasvim solidnoj formi, i pored poraza od Memfisa pre neki dan. Uz Durenta se gleda ka Kariju i Dramondu koji igraju odlično od dolaska u Netse. Sa druge strane, Beret i Rendl su pokazali da su u odličnoj formi, te najviše treba očekivati od njih večeras, ali ukoliko misle da upišu eventualnu pobedu večeras, moraće da se priključe Furnije i Burks. Suma sumarum, ovaj derbi ne treba nikako propustiti.

Detroit Pistons

Upitni
Kilijan Hejs
– 6 poena, 4 asistencije.

Ne igraju
Frenk Džekson – 11 poena, 2 skoka.
Ajzea Stjuart – 8 poena, 8.5 skokova.
Hamidu Dialo – 11 poena, 5 skokova.

Los Anđeles Klipersi

Ne igraju
Pol Džordž
– 24.7 poena, 7.1 skok, 5.5 asistencija, 2 ukradene.
Kavaj Lenard – Nije igrao od početka sezone.
Norman Pauel – 19 poena, 3 skoka.
Robert Konvington – 8 poena, 6 skokova.

Viđenje utakmice

Detorit igra sasvim solidno u poslednje vreme na krilima Kaningema i Grenta koji su prilično dobri u odnosu na početak sezone. Imaju potencijala da sruše bilo kog protivnika, te verujemo da bi njih dvojica upravo mogli da možda večeras da odnesu evenrualnu pobedu nad Klipersima. Sa druge strane, Džekson i Moris grabe ka direktnom plasmanu u plej-of, te je pitanje kako će se izboriti večeras sa Detoritom. X faktor bi mogao biti Ivica Zubac, obzirom da naspram sebe neće imati Stjuarta koji je van stroja, pa bi Klipersi mogli tražiti tu prednost koji bi i te kako mogli da iskoriste.

Boston Seltiks 

SVI IGRAJU!

Dalas Maveriks

Upitni
Dorian Fini-Smit – 10.5 poena, 5 skokova.
Džejlen Branson – 16 poena, 4 skoka, 5 asistencija.

Ne igraju
Tim Hardvej
– 14.4 poena, 3.7 skokova.
Markis Kris – Nije nastupao za Dalas.
Teo Pinson – Nebitan za rotaciju.
Redži Bulok – 8 poena, 3.5 skoka.

Viđenje utakmice

Boston igra sjajno, to smo naveli i ranije ali moramo da ponovoimo jer deluje neverovatno na terenu. Pre svega Tejtum kojeg je izgleda neizvodljivo zaustaviti, te se nalazi u sjajnoj formi, pa će Dalas morati da traži rešenje prevashodno za njega, ali i za Brauna, te i za Vilijamsa koji je sve bolji u ofanzivi. Sa druge strane, Branson i Fini-Smit bi mogli da odsustvuju, pa to može predstavljati problme veliki Dončiću koji je navikao na svoja dva konstanta igrača u rotaciji, te će samo uz pomoć Dinvidija koji je sve bolji da juri eventualnu pobedu i iznenađenje večeras.

Orlando Medžik

Upitni
Mo Bamba – 10.5 poena, 8 skokova.
Džejlen Sags – 12 poena, 3.5 skoka, 4.5 asistencije.

Ne igraju
Džonatan Ajzak – Nije igrao ove sezone.

Filadelfija Seventisiksersi

Ne igraju
Deni Grin
– 6 poena, 2.5 skoka.

Viđenje utakmice

Orlando je sada i zvanično bez ikakve mogućnosti da se dočepa plej-ofa. Pa gledaju ka tome kako što više da razviju igrače do kraja sezone, te mislimo da bi Entoni i Karter mogli i malo manje da igraju obzirom na to. Ali gledano, oni su takođe mladi, ali mislimo da će juriti što lošiji rekord zarad bolje rangiranog pika. Sa druge strane, Fila se bori za treće mesto i verujemo da će Harden i Embid zapeti, ma da više Embid, dok bi Harden ležerno mogao da odigra samo koliko treba, obzirom da njemu uvek treba dodatna motivacija, a ovde verujemo da je nema.

Atlanta Hoks

Upitni
Džon Kolins 
– 16 poena, 8 skokova.

Indijana Pejsers

Upitni
Lens Stivenson – 6 poena, 4 skoka, 3 asistencije.

Ne igraju
Ti Džej Mekkonel
 – 8.4 poena, 4.8 asistencija.
Ti Džej Voren – Ne igra od početka sezone.
Majls Tarner – 13 poena, 7 skokova.
Malkom Brogdon – 19 poena, 5 skokova, 6 asistencija.

Viđenje utakmice

Atlanta ulazi u ovaj meč spremna da se bori za sve što može, a to je pobeda. Jang i Bogdanović će večeras biti glavne uzdanice tima iz Atlante, te verujemo da na njihovim krilima mogu odneti eventualnu pobedu nad Indijanom koja igra bez glavnog organizatora igre, Malkoma Brogdona. Sa druge strane, Hild, Smit i Haliburton će imati prostora da igraju svoju igru i da se razvijaju, obzirom da Indijani definitivno nije prioritet plej-of, te verujemo da će oni i eventualno Briset imati sasvim solidnu partiju večeras.

Nju Orleans Pelikans

Ne igraju
Zajon Vilijamson – Ne igra cele sezone.
Leri Nens – 7 poena, 5.5 skokova.
Brendon Ingram – 23 poena, 6 skokova, 5.5 asistencija.
Si Džej Mekalum – 22 špoena, 5 skokova, 5 asistencija.

Hjuston Roketsi

Ne igraju
Džon Vol – Ne igra cele sezone.
Usman Garuba – Nebitan za rotaciju.

Viđenje utakmice

Pelikansima je neophodna pobeda, te moraju bez Ingrama i Mekaluma večeras da jure ka njoj, ako je to ikako moguće, obzirom da su prethodnu utakmicu Valančiunas i ekipa totalno pali i videlo se da nedostaju dva glavna igrača tima. Sa druge strane, Hjuston nema šta da juri, igraće za svoju dušu kako bi rekli, te verujemo da će Vud, Grin i Porter odigrati rasterećeno i verovatno sasvim solidnu partiju, te možda i upisati eventualnu pobedu nad favorizovanim Pelikansima.

Oklahoma Siti Tander

Upitni
Tre Man – 9 poena, 2.5 skoka.

Ne igraju
Džoš Gidi –
12.5 poena, 8 skokova, 6.5 asistencija.
Džeremaja Robinson –
7 poena, 6 skokova.
Derik Fejvors
 – 6 poena, 4 skoka.

Memfis Grizlis

Upitni
Dilion Bruks – 18.5 poena, 3 skoka, 3 asistencije.

Viđenje utakmice

Oklaoma nema šta da izgubi, te bi Aleksander kao i uvek do sada išao na sve ili ništa. Verujemo samo da Oklahoma i u ovom sastavu može napraviti iznenađenje. Sa druge strane, Memfis igra sjajno. Morent i Džekson predvode sjajnu mladu ekipu, te uz Bejna i moguć povratak Bruksa mogu biti i te kako opasni za svakoga, pa i za Tandere večeras.

Finiks Sans

Ne igraju
Frenk Kaminski – 10.6 poena i 4.6 skoka.
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.
Kris Pol – 15 poena, 4.5 skoka, 10.5 asistencija.
Kameron Džonson – 13 poena, 4 skoka.

Los Anđeles Lejkersi

Upitni
Lebron Džejms – 29 poena, 8 skokova, 6 asistencija.

Ne igraju
Kendrik Nan – Ne igra od početka sezone.
Entoni Dejvis – 23 poena, 10 skokova.

Viđenje utakmice

Derbi večeri ako nas pitate, uz naravno Njujorški. Finiks juri pobedu kako bi opstao na prvom mestu. Za to se moraju pobrinuti Buker i Ejton, obzirom da su lišeni pomoći Pola bar do aprila. Biće jako interesatno gledati Bukera koji je uvek dodatno motivisan kada igra poritv Lejkersa. Sa druge strane, Lebron je upitan, ali ništa novo, on će verovatno igrati. Uz njega će Vestbruk i Monk morati da pruže najbolje partije ukoliko misle da odnesu eventualnu pobedu večeras. Nemojte se čuditi ukoliko Sansi budu poklekli pred Lejkersima, Lebron igra kao da ima 25 godina.