Izostanci

Izostanci, 19. mart

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.03.2022 00:00
Izostanci, 19. mart
Izostanci, 19. mart

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Minesota Timbervulvsi

Upitni
Džordan Meklagin – 3 poena, 3 asistencije.
Naz Rid – 8.5 poena, 4 skoka.
Džared Vanderbilt – 7 poena, 9 skokova.

Ne igraju
Džejden Mekdenijels – 9.5 poena, 4.5 skoka.

Milvoki Baks

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Minesota ove sezone pruža sjajne partije, te je na jednu pobedu od plej-ofa i verujemo da bi tu mogla napraviti iznenađenje ukoliko večeras pobedi Milvoki. Trio Vuvlsa igra sjajno, ali će naspram sebe ipak večeras imati aktuelnog šampiona lige, te verujemo da se ni Baksi neće olako predati koji su ujedno i blagi favoriti za večeras. Sjajan duel će voditi Tauns i Janis, ali isto tako Edvardsi i Midlton, kao i Rasel i Holidej. >Sitnice bi mogle da odluče, a po nama je to Bruk Lopez kod Baksa koji se tek vratio, te je sjajan defanzivac, i mislimo da bi mogao biti presudan večeras.

Šarlot Horentsi

Ne igraju
Gordon Hejvord – 16 poena, 4.5 skoka, 3.5 asistencije.

Dalas Maveriks

Upitni
Teo Pinson
Nebitan za rotaciju.
Redži Bulok
8 poena, 3.5 skoka.

Ne igraju
Tim Hardvej
– 14.4 poena, 3.7 skokova

Viđenje utakmice

Dals je dosta umorniji od Šarlota koji nije igrao 2 večeri. Verujemo da je Luka malo iscrplje, pogotovo od sinoć jer ga je Tajbul jurio ceo meč i usledila je loša partija. Znajući njega i njegovu igru, njegov mentalitet, mislimo da bi večeras i te kako mogao da poludi i da pokaže šta sve ima u svom repertoaru. Sa druge strane, sve zavisi od raspoloženosti Lamela, Rozira i Bridžesa. Ukoliko oni budu raspoloženi, mogu vrlo lako da odnesu pobedu, ali mi ipak mislimo da bi pre svega ovaj meč mogao biti na manji broj poena, obzirom da Dalas igra sasvim solidnu odbranu.

Klivlend Kavalirs

Upitni

Režon Rondo – 5 poena, 4 asistencije.

Ne igraju
Džeret Alen – 16 poena, 11 skokova.
Din Vejd – 5 poena, 3 skoka.

Detroit Pistons

Ne igraju
Frenk Džekson – 11 poena, 2 skoka.
Hamidu Dialo – 11 poena, 5 skokova.

Viđenje utakmice

Klivlend je pokazao da može i sa najboljima, pa verujemo da bi trebalo lako da izađu na kraj sa Pistonsima. Markanen je sinoć pokazao da je u odličnoj formi, te uz Garlanda i Moblija bi mogli da odnesu eventualnu pobedu večeras. Na drugoj strani, Grent i Kaningem se za sve pitaju, ali i Bej koji je u prethodnom meču postigao 51 poen, ali mislimo da će ga večeras ipak odbrana Kavsa zatvoriti i da neće tako lako moći do koša.

Vašington Vizards

Upitni
Kristaps Porzingis 
– 19 poena, 8 skokova.

Los Anđeles Lejkersi

Upitni
Talen Horton-Taker – 9.5 poena, 3 skoka.
Karmelo Entoni – 14 poena, 4 skoka.
Vejn Elington – 6 poena, 2 skoka.

Ne igraju
Kendrik Nan – Ne igra od početka sezone.
Entoni Dejvis – 23 poena, 10 skokova.

Viđenje utakmice

Sjajan duel nas očekuje večeras. Sa jedne strane je Kuzma koji će imati ogroman motiv protiv Lebrona i Lejkersa obzriom da je odatle i trejdovan u Vizardse. Videćemo kako će se snaći, pogotovo ako ne bude igrao Porzingis imaće ogroman posed lopte. Sa druge strane, Lebron je odigrao sjajno, mislimo da bi on i večeras trebao da vuče svoju ekipu, ali pre svega ciljamo na Vestbruka koji je sinoć od očaja do sjaja odigrao i odneo pobedu iz Kanade, pa bi i večeras mogao da reši ovaj meč u korist svoje ekipe.