Izostanci

Izostanci, 21. mart

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.03.2022 00:00
Izostanci, 21. mart
Izostanci, 21. mart

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Klivlend Kavalirs

Ne igraju
Džeret Alen – 16 poena, 11 skokova.
Din Vejd – 5 poena, 3 skoka.
Režon Rondo – 5 poena, 4 asistencije.

Los Anđeles Lejkersi

Upitni
Talen Horton-Taker – 9.5 poena, 3 skoka.
Lebron Džejms – 30 poena, 8 skokova, 6 asistencija.
Vejn Elington – 6 poena, 2 skoka.

Ne igraju
Kendrik Nan – Ne igra od početka sezone.
Entoni Dejvis – 23 poena, 10 skokova.

Viđenje utakmice

Lebron se vraća kući, te je ovo odmah totalno druga dimenzija. Svi znamo koliko Lebron voli da igra kod kuće, te verujemo da bi večeras mogao da pomrsi konce Kavsima koji se bore da ostanu na šestoj poziciji Istočne konferencije. Sa druge strane, Kavsi se uzdaju u mladu ekipu, te Garlanda i Moblija koji igraju sjajno, ali kao što rekosmo, ne zavisi samo od njih, već dobrim delom od Lebrona večeras.

Detroit Pistons

Upitni
Keli Olinik
– 9 poena, 4.5 skoka.

Ne igraju
Frenk Džekson – 11 poena, 2 skoka.
Hamidu Dialo – 11 poena, 5 skokova.
Džeremi Grent – 19.5 poena, 4 skoka.

Portland Trejl Blejzers

Ne igraju
Didi Louzda– Nebitan za rotaciju.
Dejmian Lilard
– 24 poena, 4 skoka, 7 asistencija.
Erik Bledso – 10 poena, 3.5 skoka, 4 asistencije.
Jusuf Nurkić – 15 poena, 11 skokova.
Anfri Simons – 17 poena, 4 asistencije.
Džasti Vislov – 6 poena, 4 skoka.

Viđenje utakmice

Portland je sinoć doživeo katastrofu protiv Indijane, pa verujemo da Hart i pored toga što je umoran neće moći nešto više protiv Pistonsa koji su u sasvim korektnoj formi u psolednje vreme. Grent je stavljen da neće nastupati večeras, ali tu je Kaningem koji je vezao 4 utakmice sa minimum 20 poena, pa na njegovim krilima Pistonsi i te kako mogu da računaju na pobedu.

Šarlot Horentsi

Ne igraju

Gordon Hejvord – 16 poena, 4.5 skoka, 3.5 asistencije.

Nju Orleans Pelikans

Upitni
Devonte Grem 
– 12.5 poena, 4.5 skoka.
Brendon Ingram – 23 poena, 6 skokova, 5.5 asistencija.

Ne igraju
Zajon Vilijamson – Ne igra cele sezone.
Leri Nens – 7 poena, 5.5 skokova.

Viđenje utakmice

Pitanje je kako će izgledati ova utakmica, obzirom da je je Ingram stavljen po mogućnost da se vrati na teren. Videli smo da Šarlot ume da odigra sjajno, ali isto tako ume da odigra i kriminalno. Lamelo i Bridžes će morati da s potrude da uzmu pobedu Pelikansi večeras. Sa druge strane, Valančiunas i Mekalum igraju sasvim korektno, te su i sinoć pružili solidne partije i upisali pobedu u gostima protiv Hoksa. Jako interesantan će ovo biti duel.

Bruklin Nets

Ne igraju
Džo Heris – 11.3 poena, 4 skoka.
Ben Simons – Nije igrao za Netse.
Lamarkus Oldridž – 13.5 poena, 6 skokova.
Kajri Irving – Ne igra kod kuće.

Juta Džez 

Ne igraju
Bojan Bogdanović
– 18 poena, 4 skoka.
Udoka Azabuki – 5 poena, 4 skoka.
Majk Konli – 13.5 poena, 5 asistencija.

Viđenje utakmice

Do kad planira Kajri da ne igra kod kuće, to jest da se ne vakciniše, ne znamo, ali je definitivno ogroman problem za Netse. Kevin Durent dočekuje istrošenu Jutu koja je sinoć gostovala Niksima koji su poraženi. Mičel je odigra sjajno i upisao još jednu 30+ partiju, a pratio ga je Gober sa 14 poena. Sa druge strane, izostanak Kajrija znači samo jedno, a to je da Durent ima mnogo više poseda u svojim rukama, te treba očekivati da se on i Mičel prepucavaju večeras.

Filadelfija Seventisiksersi

SVI IGRAJU!

Majami Hit

Upitni
Kaleb Martin – 9.5 poena, 4 skoka.
Džimi Batler – 21 poen, 6 skokova, 5.5 asistencija.

Ne igraju
Viktor Oladipo – 5.5 poena, 3 asistencije.
Gejb Vinsent – 9 poena, 3 asistencije.

Viđenje utakmice

Pitanje je koliko Fila može večeras obzirom da su sinoć imali utakmicu koju su ujedno i izgubili. Embid nije bio uopšte na pravom nivou, uz samo 20 poena iz 20 šuteva, što je kriminalno. Večeraas će naspram sebe iamti jednu od boljih odbrana u ligi, pa verujemo da će to biti opet veliki problem za njega i Hardena. Sa druge strane, Batler i Hiro sigurno imaju šta da kažu, pogotovo Batler koji je stari igrač File, pa verujemo da bi ovo moglo biti jako interesantno za sve gledaoce, obzirom da je Batler osvetoljubiv.

Čikago Buls

Ne igraju
Lonzo Bol – 13 poena, 5.5 skokova, 5 asistencija.

Toronto Reptors

Ne igraju
Ou Dž Anunobi – 17.5 poena, 5.5 skokova.
Fred Valvlit – 21 poen, 4.5 skoka, 6.5 asistencija.

Viđenje utakmice

Čikago ulazi posle poraza u ovu utakmicu, te je pitanje u kakvom su raspoloženju. Ali dobijaju pojačanje pod košem u vidu Vilijamsa te bi im to trebalo doneti veliku razliku u samoj igri, te defanzivi pre svega. Sa druge strane, Reptorsi su na mali broj poena sinoć dobili Filadelfiju pa verujem oda bi Sijakam i Trent to možda mogli da ponove i večeras, te odnesu pobedu protiv Čikaga u gostima, što nije lako.

Hjuston Roketsi

Upitni
Erik Gordon
– 14 poena, 3 asistencije.

Ne igraju
Džon Vol – Ne igra cele sezone.
Usman Garuba – Nebitan za rotaciju.

Vašington Vizards

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Hjuston je sinoć pokazao koliko je nemoćan protiv Memfisa, te su izgubili 30ak razlike. Vud je ostao limitiran, kao i Grin i Porter. Pa se postavlja pitanje, da li i ukoliko Vašington stegne odbranu, ovaj trio može nešto uraditi? Sa druge strane, Kuzma i Porzingis bi mogli i te kako da se raspucaju protiv Hjustona, koji ne igra sjajnu odbranu, pa u njima i leži ključ eventualne pobede za večreas nad Hjustonom.

Oklahoma Siti Tander

Upitni
Šei Gildžius Aleksander – 24 poena, 5 skokova, 6 asistencija.
Derik Fejvors – 6 poena, 4 skoka.

Ne igraju
Džoš Gidi –
12.5 poena, 8 skokova, 6.5 asistencija.
Džeremaja Robinson –
7 poena, 6 skokova.

Boston Seltiks 

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Oklahoma je na mali broj poena izgubili, ali je igrala bez Aleksandera protiv Orlanda sinoć.  Pokuševski je šutirao 3-20 iz igre, što je složićete se kriminalno. Pitanje je koliko mogu protiv Bostona. Sa druge strane, Seltiksi su sinoć ubili Nagetse, i uništili Jokića koji je iz 25 šuteva dao samo 8. Pitanje je koliko i kako će igrati večeras protiv Oklahome, obzirom da su malo umorniji, ali im je pobeda neophodna ukoliko misle da nastave svoj pohod na četvrtu poziciju.

Dalas Maveriks

Ne igraju
Tim Hardvej
– 14.4 poena, 3.7 skokova
Teo PinsonNebitan za rotaciju.

Minesota Timbervulvsi

Upitni
Karl Entoni-Tauns – 25 poena, 10 skokova.

Ne igraju
Džejden Mekdenijels – 9.5 poena, 4.5 skoka.

Viđenje utakmice

Jako dobar meč večeras. Vulvsi su u sjajnoj formi, te treba očekivati i sjajno izdanje protiv Mavsa. Na krilima Rasela i Edvardsa mogu svašta da učine, pogotovo ako bude nastupao i Tauns koji je upitan za večerašnji duel. Sa druge strane, Dončić i Dinvidi moraju da zapnu ukoliko misle da zadrže poziciju broj pet na Zapadu, te moraju da upišu pobedu na domaćem parketu kako bi ostali u sigurnoj luci i dalje od plej-ina , te ekipe Klipersa koja preti da ugrozi mesto i njima i Vulvsima.