Izostanci

Izostanci, 22. mart

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.03.2022 00:00
Izostanci, 22. mart
Izostanci, 22. mart

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Orlando Medžik

Ne igraju
Džonatan Ajzak – Nije igrao ove sezone.
Džejlen Sags – 12 poena, 3.5 skoka, 4.5 asistencije.

Golden Stejt Voriors

Upitni
Moses Mudi
– 4.5 poena, 2 skoka.

Ne igraju
Andre Iguadala – 5 poena, 4 skoka, 4 asistencije.
Geri Pejton – 7 poena, 3.5 skoka.
Stef Kari – 25.5 poena, 5 skokova, 6 asistencija.

Viđenje utakmice

Pitanje je kako će se snaći i večeras Voriorsi obzirom da su prethodni meč izgubili od Sparsa bukvalno svojim greškama. Orlando je jako neugodna ekipa, ma koliko delovali loše, umeju da bljesnu, kao na primer Karter koji će večeras imati Grina naspram sebe. Sa druge strane, isti taj Grin uz Kleja mora mnogo bolje ukoliko misle da odnesu pobedu protiv Orlanda večeras. X fator bi mogao biti Vigins, kao i Pul za Voriorse.

Njujork Niks

Ne igraju
Derik Rouz 
– 12 poena, 4 asistencije, 3 skoka.
Nerlans Noel – 5 poena, 5 skokova.

Atlanta Hoks

Upitni
Bogdan Bogdanović – 14.5 poena, 4 skoka.

Ne igraju
Džon Kolins 
– 16 poena, 8 skokova.
Lu Vilijams – 6 poena, 2 asistencije.

 

Viđenje utakmice

Pitanje je ko će u ovom duelu izaći kao pobednik obzirom da im forme jako osciliraju. U slučaju izostanka Hoksi se moraju uzdati u Janga, te Kapelu koji nije preterano dobar napadač. Sa druge strane, Beret i Rendl će morati da zapnu dosta više ukoliko misle da odnesu pobedu nad Niksima i tako sebe obezbede plej-in ove godine. Jako interesantan duel, gde će Jang biti izviždan.

Milvoki Baks

Ne igraju
Kris Midlton – 
20 poena, 5 skokova, 5 asistencija.

Čikago Buls

Ne igraju
Lonzo Bol – 13 poena, 5.5 skokova, 5 asistencija.

Viđenje utakmice

Mogu li Bulsi da iznenade Bakse i da prvi put odnesu pobedu ove sezone nad nekom favorizovanom ekipom? Lavin i Demar će i te kako imati težak zadatak večeras, pa verujemo da bi mogli i da iznenade uz podršku Vučevića. Sa druge strane, ne irga Midlton, pa verujem oda bi uz Janisa i Holideja mogao da iskoči Bobi Portis koji se pokazao kao sjajan ofanzivac u Baksima, te da bude X faktor za njih večeras.

Denver Nagets

Ne igraju
Vlatko Čančar – 4.1 poen, 1.8 skokova.
Džamal Muri – Nije igrao ove sezone.
Majkl Porter mlađi – 9.9 poena, 6.6 skokova, 1.9 asistencija.
Zek Njanji – 6.5 poena, 3.5 skoka.

Los Anđeles Klipersi

Ne igraju
Pol Džordž
– 24.7 poena, 7.1 skok, 5.5 asistencija, 2 ukradene.
Kavaj Lenard – Nije igrao od početka sezone.
Norman Pauel – 19 poena, 3 skoka.

Viđenje utakmice

Duel dve ekipe koje se bore za plej-of. Biće veliko pitanje kako će i da li će naći Klipersi neko rešenje za Jokića večeras. Na njemu se sve zasniva, a Zubac videli smo već da ga ne može čuvati. Sa druge strane, Moris i Džekson sigurno imaju šta da kažu, obzirom da im gori pod nogama, te pokušavaju da se ušunjaju u plej-of, pa bi mogli da zapnu više nego inače i ugroze Nagetsima plej-of a sebe približe.