Izostanci

Izostanci, 24. mart

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.03.2022 00:00
Izostanci, 24. mart
Izostanci, 24. mart

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Toronto Reptors

Upitni
Ou Dž Anunobi – 17.5 poena, 5.5 skokova.
Gre Trent – 18 poena, 3 skoka.

Klivlend Kavalirs

Ne igraju
Džeret Alen – 16 poena, 11 skokova.
Din Vejd – 5 poena, 3 skoka.
Režon Rondo – 5 poena, 4 asistencije.

Viđenje utakmice

Toronto i Kavsi su favoriti za to peto i šesto mesto na Istoku, pa verujemo da će ovo biti veoma dobra utakmica. Upitni su Anunobi i Trent, ali su velike šanse da bi mogli pomoći Sijakamu i Vanvlitu večeras u pohodu na to peto mesto. Sa druge strane, očigledno je da dosta nedostaje Alen Kavsima. Mogu Kavsi da igraju solidno sa Garlandom i Moblijem, kao i Markanenom, ali im fali taj drugi centar, koji je orijentisan pre svega defanzivno. Suma sumarum, po nama nema favorita i čeka nas sjajan duel.

Nju Orleans Pelikans

Ne igraju
Zajon Vilijamson – Ne igra cele sezone.
Brendon Ingram – 23 poena, 6 skokova, 5.5 asistencija.

Čikago Buls

Upitni
Demar Derozan
– 27.5 poena, 5 skokova, 5 asistenicja.

Ne igraju
Lonzo Bol – 13 poena, 5.5 skokova, 5 asistencija.

Viđenje utakmice

Biče ovo jako teška utakmica za Pelikanse koji će vrlo verovatno igrati  bez Ingrama, te će morati Mekalum i Valančiunas da zapnu mnogo više ukoliko misle da večeras odnesu pobedu. Njihov X faktor bi mogao biti Grem, koji je u lošoj formi, ali bi možda mogao da iskoči. Sa druge strane, obzriom da je upitan Demar, mi mislimo da će ipak Lavin večeras tj svakako da ima jednu sjajnu partiju, obzirom da je nije imao, te da uz pomoć Vučevića odnese eventualnu pobedu i grada Džeza.

Milvoki Baks

Ne igraju
Kris Midlton – 
20 poena, 5 skokova, 5 asistencija.

Vašington Vizards

Ne igraju

Kajl Kuzma – 17 poena, 8.5 skokova.

Viđenje utakmice

Milvoki Baksi dočekuju Vizardse koji će biti oslabljeni neigranjem Kuzme, što im u samom startu predstavlja ogroman problem. Pitanje je da li Letonac može skoro pa sam da pobedi Janisa i ekipu, pa i uz pomoć saigrača, teško. Sa druge strane, lišeni pomoći Midltona, verujemo da će Lopez i Janis i te kako odraditi dobar posao večeras i vrlo verovatno upisati novu pobedu.

Memfis Grizlis

Ne igraju
Dža Morent – 27.5 poena, 6 skokova, 7 asistencija.

Indijana Pejsers

Ne igraju
Ti Džej Mekkonel
 – 8.4 poena, 4.8 asistencija.
Ti Džej Voren – Ne igra od početka sezone.
Majls Tarner – 13 poena, 7 skokova.
Malkom Brogdon – 19 poena, 5 skokova, 6 asistencija.
Džejlen Smit – 9 poena, 6 skokova.
Ajzea Džekson – 8 poena, 4 skoka.

Viđenje utakmice

Indijana ovde dolazi kao potpuni autsajder u meč. Obzirom da ne igra Morent, možda imaju šanse, ali jedna stvar. Kada Morent ne igra za Memfis oni su po svim parametrima prvi u ligi, pa vi razmislite malo da li uopšte ima neke šanse da večeras Memfis izgubi. Jedina nada Indijani jeste da oni imaju loše veče i da Hild kao i Haliburton imaju svoje najbolje večeri, te možda jedino tako upišu eventualnu pobedu danas.

Denver Nagets

Ne igraju
Vlatko Čančar – 4.1 poen, 1.8 skokova.
Džamal Muri – Nije igrao ove sezone.
Majkl Porter mlađi – 9.9 poena, 6.6 skokova, 1.9 asistencija.
Zek Njanji – 6.5 poena, 3.5 skoka.

Finiks Sans

Ne igraju
Frenk Kaminski – 10.6 poena i 4.6 skoka.
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.
Kris Pol – 15 poena, 4.5 skoka, 10.5 asistencija.
Kameron Džonson – 13 poena, 4 skoka

Viđenje utakmice

Denver se uzda u to da su Sansi umorni od sinoćnog teškog meča i da su umorni od puta. Te svakako se najviše uzdaju u sjajno izdanje Jokića danas, koji je jedini koji bi zapravo mogao da donese pobedu protiv prvog i najboljeg tima lige ove godine. Sa druge strane, pitanje je da li iko u Nagetsima može da zaustavi Bukera. Ejton bi mogao da ima problema sa Jokićem, ali mislimo da bi X faktor večeras mogao biti ili Krauder ili Bridžes.