Izostanci

Izostanci, 25. mart

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.03.2022 00:00
Izostanci, 25. mart
Izostanci, 25. mart

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Detroit Pistons

Ne igraju
Hamidu Dialo – 11 poena, 5 skokova.

Vašington Vizards

Upitni
Kajl Kuzma 
– 17 poena, 8.5 skokova.

Viđenje utakmice

Pistonsi su u sjajnoj formi u poslednje vreme, te ih ne treba otpisivati protiv oslabljenih Vizardsa. Na krilima Kaningema i Grenta verujemo da Pistonsi mogu sve. Pitanje je samo kako će odigrati njihova klupa, ali ukoliko budu produktivni, verujemo da mogu napraviti iznenađenje i odneti pobedu večeras. Sa druge strane, Kuzma je upitan, tte je najveći teret na Letoncu kao i na Poupu. Koliko će biti produktivni, zavisi od Neta, koji je startni plej, te ukoliko za njega nađu rešenje Viazrdsi, da ne može razgiravati svoje saigrače, mnogo će biti teže Letoncu da sam kreira šuteve.

Šarlot Horentsi

Ne igraju
Gordon Hejvord – 16 poena, 4.5 skoka, 3.5 asistencije.

Juta Džez 

Upitni
Hasan Vajtsajd
– 8 poena, 7.5 skokova.

Ne igraju
Bojan Bogdanović
– 18 poena, 4 skoka.
Udoka Azabuki – 5 poena, 4 skoka.

Viđenje utakmice

Šarlot igra jako promenljivo, ali drže tu poslednju poziciju u plej-inu. Mnogo toga zavisi od raspoloženja u napadu ekepi Šarlota, obzirom da odbranu ne igraju, pa primaju veliki broj poena. Pitanje je kako će se snaći na defanzivu Jute. Sa druge strane, vidi se dosta da nedostaje Bogdanović u napadu, te Mičel sve sam mora da radi, te nema adekvatnu pomoć i teško je da se može sam izboriti. Gober ne dobija dovoljno lopti, a Konli nije košgeter.

Atlanta Hoks

Ne igraju
Džon Kolins 
– 16 poena, 8 skokova.

Golden Stejt Voriors

Ne igraju

Andre Iguadala – 5 poena, 4 skoka, 4 asistencije.
Stef Kari – 25.5 poena, 5 skokova, 6 asistencija.

Viđenje utakmice

Atlanta Hoksi su jednu utakmicu odigrali sjajno na krilima Janga i Bogija, ali sledeću nisu mogli da izađu iz kanala. Pitanje je kako i koliko će se snaći na jaču odbranu Voriorsa, te da i bez Karija, ona kako tako funkcioniše. Sa duge strane, Voriorsi moraju naći reešenje u napadu, obzirom da je očigledno da im mnogo nedostaje Kari. Pul je vezao 11+ utakmica sa minimum 20 poena, ali opet se vidi nedostatak iskustva, te Voriorsi gube lake utakmice.

Majami Hit

Upitni
Džimi Batler – 21 poen, 6 skokova, 5.5 asistencija.
Tajler Hiro – 21 poen, 5 skokova, 4 asistencije.
Pi Džej Taker – 8 poena, 5.5 skokova.
Dankan Robinson – 11 poena, 3 skoka.

Ne igraju
Gejb Vinsent – 9 poena, 3 asistencije.
Viktor Oladipo – 5.5 poena, 3 asistencije.

Njujork Niks

Upitni
Džulijus Rendl
– 20 poena, 10 skokova, 5 asistencija.
Mičel Robinson – 8 poena, 8 skokova.

Ne igraju
Derik Rouz 
– 12 poena, 4 asistencije, 3 skoka.
Nerlans Noel – 5 poena, 5 skokova.

Viđenje utakmice

Pitanje je šta će biti sa ekipom Majamija i da li su uspeli da reše prethodni sukob na kraju treće deonice protiv Voriorsa. Gorelo je na klupi, padale su teške reči, a izgleda da oni koji su stali na stranu Batlera, svi su upitni. Sa druge strane, Niksi traže spas za plej-in, ali deluje malo neizvodljivo protiv Hita koji je odlična odbrambena ekipa, te će uz Bereta morati Rendl da proigra jako, ukoliko bude igrao večeras, to im je jedini spas.

Minesota Timbervulvsi

Ne igraju
Džejden Mekdenijels – 9.5 poena, 4.5 skoka.

Dalas Maveriks

Ne igraju
Tim Hardvej
– 14.4 poena, 3.7 skokova
Teo PinsonNebitan za rotaciju.
Davis Bertans – 5.5 poena, 2 skoka.

Viđenje utakmice

Timbervulvsi igraju sjajno, to smo videli na prethodnom meču gde su umalo odneli pobedu, ali verujemo da bi večeras možda mogli na krilima Taunsa i Edvardsa da upišu želejenu pobedu i dokopaju se šestog mesta, te tako spuste Denver na sedmo. Pitanje koje se postavlja, hoće li Dončić tek tako pokleknuti. Obzirom da Vulvsi nisu neka specijalno dobra odbrambena ekipa, verujemo da će Luka lako izaći na kraj sa Beverlijem i večeras, te da će srušiti Vulvse uz pomoć Dinvidija i Bransona.

Portland Trejl Blejzers

Upitni
Džastis Vinslov – 6 poena, 4 skoka.
Džš Hart – 15 poena, 7 skokova, 4 asistencije.

Ne igraju
Didi Louzda– Nebitan za rotaciju.
Dejmian Lilard
– 24 poena, 4 skoka, 7 asistencija.
Erik Bledso – 10 poena, 3.5 skoka, 4 asistencije.
Jusuf Nurkić – 15 poena, 11 skokova.
Anfri Simons – 17 poena, 4 asistencije.

Hjuston Roketsi

Ne igraju
Džon Vol – Ne igra cele sezone.
Usman Garuba – Nebitan za rotaciju.

Viđenje utakmice

Ovo će biti jedan duel u kom oba tima nemaju za šta da se bore, osim Hjuston za što bolju poziciju nadraftu. Pitanje je ko će uopšte igrati za Portland, obzirom da su upitni i Hart i Vinslov. Sa druge strane, Hjuston je u punom sastavu, te verujemo da bi Vud i Porter, kao i Sags mogli eksplodirati večeras i odneti pobedu.

Los Anđeles Klipersi

Ne igraju
Pol Džordž
– 24.7 poena, 7.1 skok, 5.5 asistencija, 2 ukradene.
Kavaj Lenard – Nije igrao od početka sezone.
Norman Pauel – 19 poena, 3 skoka.

Filadelfija Seventisiksersi

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Dok Rivers se vraća u grad Anđela da vodi utakmicu protiv bivšeg kluba. Pitanje je kako će Klieprsi postaviti taktiku, obzirom da verovatno gledaju kako da izbegnu osmu poziciju, i da igraju protiv Finiksa ukoliko prođu plej-in. Sa druge strane, Filadelfija se bori za drugo mesto na Istoku, pa verujemo da će Harden i Embid sigurno jako zapeti kako bi sebi obezbedili što lakšeg protivnika u plej-ofu.