Izostanci

Izostanci, 31. mart

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.03.2022 00:00
Izostanci, 31. mart
Izostanci, 31. mart

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Detroit Pistons

Ne igraju
Džeremi Grent  – 19 poena, 4 skoka.

Filadelfija Seventisiksersi

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Filadelfija ide u punom sastavu u Detorit. Njima je neophdna pobeda, pa bi Embid trebalo malo više da zapne, obzirom da su Pistonsi jako neugodni kod kuće. Nemaju puno motiva da pobede, ali uvek pruže sjajne partije. Kaningem i Bej su odlični, a njihov X faktor bi mogao biti Begli. Sa druge strane, Embid je glavna opcija, dok Heris i Maksi mogu napraviti pometnju. Mislimo da Harden neće biti oduševljen specijalno igranjem protiv Pistonsa, pa neće ni zapinjati previše.

Atlanta Hoks

Upitni
Danilo Galinari
– 11.5 poena, 4.5 skoka.
Bogdan Bogdanović – 15 poena, 4 skoka, 3 asistencije.

Ne igraju
Džon Kolins 
– 16 poena, 8 skokova.

Klivlend Kavalirs

Ne igraju
Džeret Alen – 16 poena, 11 skokova.
Evan Mobli – 15 poena, 8 skokova.
Režon Rondo – 5 poena, 4 asistencije.

Viđenje utakmice

Atlanta ako večeras pobedi, izborila je siguran plej-in i tako iza sebe ostavila ljutitog rivala Nikse. Sa druge strane, Kavsi jure direktan plasman i Reptorse koji su ispred njih. Imaće Garland i Lavert težak zadatak obzirom da su lišeni pomoći dva glavna centra. Sa druge strane, Bogdan je upitan, ali je sinoć ubacio 20 poena, pa verujemo da bi i večeras uz Janga mogao da odigra sjajnu ulogu i da odnesu pobedu.

Bruklin Nets

Ne igraju
Džo Heris – 11.3 poena, 4 skoka.
Ben Simons – Nije igrao za Netse.

Milvoki Baks

Upitni

Janis Adetokumbo – 30 poena, 11.5 skokova, 6 asistencija.

Viđenje utakmice

Janis bi trebao igrati večeras, pa verujemo da će na njegovim leđima biti najveći zadatak da vodi ovaj tim ka pobedi. Uz pomoć Holideja i Midltona bi mogao da napravi Netsima veliku pometnju u što boljoj poziciji za plej-in. Sa druge strane, Durent i Irving su predvodnici sjajnih Netsa u poslednje vreme, pa verujemo da bi baš na njihovim krilima mogli odmneti pobedu protiv favorizovanih Baksa. X faktor u ovom meču bi mogao biti Kari.

Čikago Buls

Ne igraju
Lonzo Bol – 13 poena, 5.5 skokova, 5 asistencija.

Los Anđeles Klipers

Upitni
Markus Moris
– 15. poena, 4 skoka.
Nikolas Batum – 8 poena, 4 skoka.

Ne igraju
Kavaji Lenard
– Nije igrao ove sezone.
Norman Pauel – 20 poena, 3 skoka.

Viđenje utakmice

Klipersi su u prethodnom kolu napravili haos Juti, i to je pre svega na Džordžovim leđima bilo. Odigrao je sjajno, ali kažu da kad se tek vratiš na teern to obično i tako biva. No, verujemo da su Bulsi večeras favoriti. Lavin i Demar moraju da odigraju sjajno, te uz Vučevića da odnesu pobedu obzirom da im je mesto domaćeg terena ugroženo lošijim partijama u poslednje vreme. Pitanje je kako će se nositi sa pritiskom, ali verujemo da bi mogli da upišu eventualnu pobedu.

Juta Džez 

Ne igraju
Hasan Vajtsajd – 8 poena, 7.5 skokova.

Los Anđeles Lejkersi

Upitni
Lebron Džejms – 30 poena, 8 skokova, 6 asistencija.

Ne igraju
Kendrik Nan – Ne igra od početka sezone.
Entoni Dejvis – 23 poena, 10 skokova.

Viđenje utakmice

Juta je ovde ogroman favorit, pogotovo što su bez Lebrona Lejkersi skoro pa neprepoznatljiva ekipa koja bi se borila da ne bude poslednja verovatno. Pitanje je da li može išta da uradi Vestbruk kako bi odneo pobedu. Sa druge strane, Juta je u krizi. Moraju da se čupaju, pa im je ovo pravo rešenje protiv oslabljenih Ljekersa. Mičel i Gober će biti glavni zaduženi, te uz njih Konli koji je u sjajnoj formi u poslednje vreme.