Izostanci

Izostanci, 2. april

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.04.2022 00:00
Izostanci, 2. april
Izostanci, 2. april

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Šarlot Horentsi

SVI IGRAJU!

Filadelfija Seventisiksersi

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Obe ekipe jure što bolji plasman. Šarlot juri prednost da možda igra samo jedan meč u plej-inu, dok Filadelfija juri prvo mesto na Istoku. U Šarlot se vraća Hejvord, koji im je nedsoatajao u poslednje vreme, te će biti od velike pomoći Lamelu i Bridžesu, te i Roziru u napad u na eventualnu večerašnju pobedu nad Seventisiksersima. Sa druge strane, Ebid i Harden moraju maksimalno da se potrude ukoliko misle da odnesu večeras pobedu protiv sjajnih Hornetsa, te verujemo da bi uz pomoć Maksija i Herisa i mogli to da urade.

Njujork Niks

Ne igraju
Derik Rouz 
– 12 poena, 4 asistencije, 3 skoka.
Nerlans Noel – 5 poena, 5 skokova.

Klivlend Kavalirs

Ne igraju
Džeret Alen – 16 poena, 11 skokova.
Evan Mobli – 15 poena, 8 skokova.
Režon Rondo – 5 poena, 4 asistencije.

Viđenje utakmice

Derik Rouz se vraća, to je najnovija a verovatno i teška vest za Nikse koji su izgubili sve nade za plej-in. Pitanje je ko će i koliko igrati u Niksima, a Kavsima je neophodna pobeda kako bi stigli do sigurnog plej-ofa i svukli Reptorse u plej-in. Oni će na krilima Garlanda večeras pokušati da odnesu pobedu, pa verujemo da će biti jako interesantno, obzirom da svi vole igrati u Gardenu.

Atlanta Hoks

Ne igraju
Džon Kolins 
– 16 poena, 8 skokova.

Bruklin Nets

Upitni
Brus Braun – 8.5 poena, 5 skokova.
Set Kari – 15 poena, 3.5 asistencije.

Ne igraju

Džo Heris – 11.3 poena, 4 skoka.
Ben Simons – Nije igrao za Netse.
Goran Dragić – 7.5 poena, 3 skoka, 4 asistencije.

Viđenje utakmice

Duel za prednost domaćeg terena na Istoku u utakmici za 9 i 10 mesto, ili za 8 mesto ukoliko pobede sve do kraja. Bruklin se nalazi u nokdaunu, zbog poraza od MIlvokija u prethodnom kolu nakon produžetka. Verujem oda su Irving i Durent spremni da rešetaju koš Hoksa koji ne blistaju u odbrani. Sa druge strane, Jang i Bogi predvode napad Hoksa, pa verujemo da će silno motivisani i pokušati da uz pomoć Galinarija i Huertera upišu eventualnu pobedu večeras.

Čikago Buls

Ne igraju
Lonzo Bol – 13 poena, 5.5 skokova, 5 asistencija.

Majami Hit

Upitni
Gejb Vinsent – 9 poena, 3 asistencije.
Maks Štrus – 10.5 poena, 3 skoka.
Gejb Vinsent – 9 poena, 3 asistencije.

Viđenje utakmice

I jedni i drugi žele pobedu večeras. Majami hoće da zadrži prvu poziciju, dok Bulsima treba za prednost domaćeg parketa u plej-ofu. Biće ovo sjajan duel, a Bulsi imaju 0 pobeda protiv prvih šest ekipa sa celokupne NBA tabele. Džimi Batler i Hazlem su izgleda rešili nesuglasice, pa verujem oda će uz njega, Hiro i Adebajo imati značajnu ulogu večeras u pohodu na eventualnu pobedu. Sa druge stra,e Demar je u nestvarnoj formi ponovo, te uz adekvatnu pomoć Lavina i Vučevića bi mogaoda odnese pobedu. X faktor na ovom meču bi mogao biti Dosunmu.

Golden Stejt Voriors

Ne igraju
Stef Kari – 25.5 poena, 5 skokova, 6 asistencija.

Juta Džez 

Ne igraju
Hasan Vajtsajd
– 8 poena, 7.5 skokova.

Viđenje utakmice

Voriorsi su skoro sigurno zauzeli treću poziciju, te verujemo da će Grin i Klej večeras u lakšem ritmu odigrati, što verujemo da ne važi za Pula koji se nalazi u sjajnoj formi i sam vuče ovu ekipu od povrede Karija. Sa druge strane, Juti je neophodna pobeda, kako bi se dokopali pozicije 4 na Zapadu i prednosti domaćeg parketa, te verujemo da će od samog starta Mičel i Konli koji je u sjajnoj formi zapeti večeras, te uz Gobera pokušati da odnesu pobedu sa neugodnog gostovanja.