Izostanci

Izostanci, 5. april

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.04.2022 00:00
Izostanci, 5. april
Izostanci, 5. april

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Indijana Pejsers

Upitni
Malkom Brogdon – 19 poena, 5 skokova, 6 asistencija.
Goga Bitadze – 6.5 poena, 3.5 skoka.
Ti Džej Mekkonel – 8.4 poena, 4.8 asistencija.

Filadelfija Seventisiksersi

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Indijana nema motiva, ali ne sumnjamo da bi Haliburton i Hild opet mogli da odigraju sjajno. Haliburton na poslednjih 5 susreta ima samo 1.6 izgubljenih lopti prosečno, što je sjajno za nekoga ko je tek došao u ligu, a igra ogroman broj minuta. Sa druge strane, Embid i Harden moraju jako da zapnu ukoliko misle i večeras da upišu nešto lakšu pobedu, te da se izzbore za što bolju poziciju na Istoku. Heris I Maksi, od njih se dosta očekuje da pomognu.

Klivlend Kavalirs

Upitni
Džeret Alen – 16 poena, 11 skokova.
Evan Mobli – 15 poena, 8 skokova.

Orlando Medžik

Upitni
Franc Vagner – 15 poena, 4.5 skoka.
Džejlen Sags – 12 poena, 3.5 skoka, 4.5 asistencije.

Ne igraju
Vendel Karter – 15 poena, 10.5 skokova.
Kol Entoni – 16.5 poena, 5.5 skokova, 6 asistencija.

Viđenje utakmice

Kavsi se nadaju da bi Reptorsi mogli da izgube, te da oni večeras imaju šansu da se približe njima na jednu pobedu i tako pokušaju da nakon loših partija ipak uhvate direktan plasman u plej-of. Garland i Markanen će imati pune ruke posla protiv poletnih igrača Orlanda koji imaju motiv samo da se dokažu u što bolje svetlu, ali verujemo da će Kavsi ipak napraviti pobedu večeras.

Majami Hit

Upitni
Gejb Vinsent – 9 poena, 3 asistencije.
Dvejn Dendmon –  6 poena, 6 skokova.
Kalj Lauri – 13.5 poena, 4,5 skoka, 7.5 asistencija.
Kaleb Martin – 9 poena, 4 skoka.
Pi Džej Taker – 7.5 poena, 5.5 skokova.

Šarlot Horentsi

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Majmi je obezbedio prvu poziciju na istoku, ali kod njih nema stani i polako. Oni su opasni momci, uvek kidaju do kraja, pa verujemo da bi i večeras u nešto mogućem slabijem sastavu ipak mogli da pruže otpor Hornetsima. Lamelo i Bridžes moraju ukoliko žele prednost domaćeg parketa u plej-inu večeras da daju sve od sebe ne bi li odneli pobedu nad Majamijem, te uz pomoć Rozira da napadu oslabljeni Majami.

Bruklin Nets

Upitni
Džejms Džonson – 5.5 poena, 3.5 skoka.

Ne igraju
Džo Heris – 11.3 poena, 4 skoka.
Ben Simons – Nije igrao za Netse.
Goran Dragić – 7.5 poena, 3 skoka, 4 asistencije.
Set Kari – 15 poena, 3.5 asistencije.

Hjuston Roketsi

Ne igraju
Džon Vol – Ne igra cele sezone.

Viđenje utakmice

Bruklinu je neophodna pobeda, pa verujemo da će svakako na krilima Durenta i Irvinga uspeti da upišu pobedu, obzirom da su svakako ogromni favoriti u ovom duelu. Sa druge strane su im pretnja Porter i Grin koji igraju odlično u poslednje vreme, te Šengun koji pruža sjajne partije koje nisu prošle nezapaženo.

Toronto Reptors

Upitni
OG Anunobi – 17.5 poena, 5.5 skokova.

Atlanta Hoks

Upitni
Bogdan Bogdanović – 15 poena, 4 skoka, 3 asistencije.
Danilo Galinari – 11 poena, 4.5 skoka.

Ne igraju
Džon Kolins 
– 16 poena, 8 skokova.

Viđenje utakmice

Reptorsi bi eventualnom pobedom večeras skoro pa sigurno pobegli Kavsima i omogućili sebi siguran plej-of. Sijakam i Vanvlit su u sjajnoj formi pa veruejmo da bi na njihovim krilima mogli i da odnesu pobedu. Sa druge strane, Kapela i Jang predvode Hokse u napadu na siguran domaći teren u plej-inu, pa verujemo da ako bi Bogdan i galo igrali, bilo dosta lakše da se upiše pobeda u Kanadi, ali je opet pitanje obzirom da su Reptorsi baš jaki kod kuće.

Čikago Buls

Upitni
Zek Lavin
– 25 poena, 4.5 skoka, 4.5 asistencije.

Ne igraju
Lonzo Bol – 13 poena, 5.5 skokova, 5 asistencija.

Milvoki Baks

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Čiakgu gori pod nogama, dok Milvoki može da kalkuliše polako. Pitanje je da li će nastupati Zek večeras, ozbiljni su problemi njegovi sa povredama, to i dosta košta Bulse ove sezone. Demar i Vučević su glavne uzdanice protiv Milvokija večeras. Sa druge strane, kao što rekosmo, Milvoki može da kalkuliše da li će i kako šta uraditi po pitanju svog daljeg protivnika u plej-ofu. Pitanje je da li će i koliko Janis zapinjati večeras, da li će Midlton i Holidej pružiti najbolje, ali svakako da će biti jako interesantna utakmica, pogotovo što Bulsi do sada nemaju nijednu pobedu protiv njih ove sezone.

Minesota Timbervulvsi

Upitni
Patrik Beverli 
– 9 poena, 4.5 skoka, 4.5 asistencije.

Ne igraju
Džejden Mekdenijels – 9.5 poena, 4.5 skoka.

Vašington Vizards

Ne igraju
Kajl Kuzma 
– 17 poena, 8.5 skokova.

Viđenje utakmice

Bideli smo kako ja vašington razmontiran u prethodnoj utakmici, te verujemo da bi Vulvsi mogli isto tako da ih razmontiraju večeras obzirom da jure Denver za plej-of mesto. Trio Vulvsa je u sjajnoj formi pa verujem oda će na njihovim krilima i igrati večeras. Sa druge strane, opasnost je ozbiljnija od Porzingisa koji je u solidnoj formi, ali verujemo da neće ni on preterano igrati ukoliko Vulvsi nabiju razliku na početku večeras.

Oklahoma Siti Tander

Ne igraju
Džoš Gidi –
12.5 poena, 8 skokova, 6.5 asistencija.
Šei Gildžius Aleksander 
– 24 poena, 5 skokova, 6 asistencija.
Derik Fejvors
– 6 poena, 4 skoka.
Tre Man
– 10.5 poena, 3 skoka.

Portland Trejl Blejzers

Ne igraju
Didi Louzda– Nebitan za rotaciju.
Dejmian Lilard
– 24 poena, 4 skoka, 7 asistencija.
Erik Bledso – 10 poena, 3.5 skoka, 4 asistencije.
Jusuf Nurkić – 15 poena, 11 skokova.
Anfri Simons – 17 poena, 4 asistencije.
Džastis Vinslov – 6 poena, 4 skoka.
Džš Hart – 15 poena, 7 skokova, 4 asistencije.

Viđenje utakmice

Pokuševski igra sjajno i mi se nadamo da bi uz Robija i Maledona mogao da odigra još jednu odličnu partiju ,te tako upiše još jedan tripl-dabl i eventualnu pobedu protiv Portlanda koji je debelo oslabljen, baš kao i Oklahoma. Sa druge strane, Dan i Meklemor su u ozbiljnoj formi, te Jubenks je sasvim solidan pa bi mogli klincima iz Oklahome da pokažu gde im je mesto. Jako interesantan duel, na veliki broj poena nas očekuje.

Denver Nagets

Ne igraju
Vlatko Čančar – 4.1 poen, 1.8 skokova.
Džamal Muri – Nije igrao ove sezone.
Majkl Porter mlađi – 9.9 poena, 6.6 skokova, 1.9 asistencija.
Zek Njanji – 6.5 poena, 3.5 skoka.

San Antonio Spars

Ne igraju
Dag Mekdermot – 11.5 poena, 2 skoka.
Dežonte Muri – 21 poen, 8.5 skokova, 9 asistencija.
Džok Lendejl – 5 poena, 2.5 skoka.

Viđenje utakmice

I jednima i drugima gori pod nogama otprilike za pobedu, No, Sparsi imaju sreće da ne igra Lebron ni večeras, pa je pitanje da li su uopšte zabrinuti previše obzirm da su Lejkersi protiv Sansa. Muri im ne igra, pa će Džonson biti glavni na parketu kod njih. Sa druge strane, Jokič mora da pobedi i pokuša da osigura plej-of, te uz pomoč Morisa koji će imati mesta da razigrava svoje saigrače večeras, Barton i Gordon će morati biti dosta efikasniji u napadu. Jako interesantno jeste da Purtul nije neki defanzivac, pa bi Jokić to mogao totalno da iskoristiu svoju korist.

Juta Džez

SVI IGRAJU!

Memfis Grizlis

Ne igraju
Dža Morent – 27.5 poena, 6 skokova, 7 asistencija.
Dilion Bruks – 18.5 poena, 3 skoka.

Viđenje utakmice

Interesantn duel gde Juta juri pobedu, dok  je Memfis sigurno drugi. Mičel i Gober su u lošim odnosima, to definitivno utiče na ekipu pa je pitanje kako će se ispoljiti večeras protiv oslabljenog Memfisa. Sa druge strane, Bejn i Džekson će pokuašati da izmisle pobedu nekako protiv Jute, koja je definitivno favorit i pored svih problema untar kluba koje imaju.

Sakramento Kingsi

Ne igraju
Terens Dejvis
– 10.4 poena, 3.1 skok.
Diaron Foks – 23 poena, 4 skoka, 5.5 asistencija.
Domatas Sabonis – 19 poena, 12 skokova.

Nju Orleans Pelikans

Ne igraju
Zajon Vilijamson – Ne igra cele sezone.

Viđenje utakmice

Kingsi igraju solidno, ali to možemo da kažemo samo zato što im ne treba ništa i nemaju motiva preterano za pobedom, obzirom da nemaju ni šanse za plej-of, što opet ne znači da Barns i Mičel ne mogu napraviti čudo. Sa durge strane, Pelikansi jure prednost domaćeg parketa i eventualnu borbu za samo dva meča i plasman u plej-of, pa bi Ingram i Mekalum morali da zapnu i večeras ukoliko misle da odnesu pobedu protiv Kingsa.

Finiks Sans

Ne igraju
Frenk Kaminski – 10.6 poena i 4.6 skoka.
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.

Los Anđeles Lejkersi

Upitni
Entoni Dejvis – 23 poena, 10 skokva.

Ne igraju
Lebron Džejms
– 30 poena, 8 skokova, 6 asistencija.

Viđenje utakmice

Da li je ovo kraj za Lejkerse? Čini se da jeste. Lebron ne nastupa, Dejvis je upitan i pitanje je da li imaju više šansi pored kompletne ekipe Sansa. Dočekuju ih Buker i Pol, kao i Ejton pod koše. Sa druge strane, Vestbruk i Haurd su jedina nada Lejekrisma da upišu pobedu večeras.