Izostanci

Izostanci, 6. april

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.04.2022 00:00
Izostanci, 6. april
Izostanci, 6. april

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Detroit Pistons

Ne igraju
Džeremi Grent  – 19 poena, 4 skoka.
Marvin Begli – 11 poena, 7 skokova.
Kori Džozef – 5 poena, 4 asistencije.
Keli Olinik – 9 poena, 4.5 skoka.

Dalas Maveriks

Ne igraju
Tim Hardvej
– 14.4 poena, 3.7 skokova
Maksi Kleber – 7 poena, 6 skokova.

Viđenje utakmice

Detroit je na dnu tabele, i pored toga što Kaningem i Bej igraju, pitanje je da li mogu i da li oni baš žele da odlučuju o sudbini i poredku na tabeli Maveriksa. Sa druge strane, Luka i Branson jure pobedu kako bi stigli Voriorse za kojima kasne jednu pobedu, te se nadaju da  bi usled lošijih rezultata njihovih mogli da preuzmu treću poziciju na Zapadnoj konferenciji.

Njujork Niks

Ne igraju
Derik Rouz 
– 12 poena, 4 asistencije, 3 skoka.
Nerlans Noel – 5 poena, 5 skokova.
Džulijus Rendl – 20 poena, 10 skokova i 5 asistencija.

Bruklin Nets

Upitni
Džejms Džonson – 5.5 poena, 3.5 skoka.
Set Kari – 15 poena, 3.5 asistencije.

Ne igraju
Džo Heris – 11.3 poena, 4 skoka.
Ben Simons – Nije igrao za Netse.
Goran Dragić – 7.5 poena, 3 skoka, 4 asistencije.

Viđenje utakmice

Niksi ulaze odmorniji u ovaj duel, i pored toga što im apsolutno ništa ne znači obzirom da ne mogu nikako da se domognu plej-ina, opet ovo ima neku vrstu tereta, gradski je derbi. Beret sigurno neće da posustane i pokušaće uz pomoć saigrača da odnese pobedu nad Netsima, te tako njima naškodi u daljem toku takmičenja. sa druge strane, Netsi su sinoć igrali utakmicu, dosta su umorni. Kajri je u sjajnoj formi, to se moglo videti nakon 42 poena, te verujemo da će on uz Durenta večeras ipak upisati pobedu nad Niksima.

Atlanta Hoks

Upitni
Danilo Galinari – 11 poena, 4.5 skoka.

Ne igraju

Džon Kolins – 16 poena, 8 skokova.

Vašington Vizards

Ne igraju
Kajl Kuzma 
– 17 poena, 8.5 skokova.

Viđenje utakmice

Atlanta juri prednost domaćeg parketa ili osmu poziciju, te na krilima Janga večeras mora da odigra aspolutno sjajnu partiju i pobede Vizardse koje smo videli da i te kako umeju da iznenade. Moraće da mu se priključe još neki saigrači na košgeterski pre svegam te mislimo na Bogdanovića, kao i Kapelu koji će imati Porzingisa naspram sebe, a znamo da on nije neki sjajan defanzivac.

Čikago Buls

Upitni
Zek Lavin
– 25 poena, 4.5 skoka, 4.5 asistencije.

Ne igraju
Lonzo Bol – 13 poena, 5.5 skokova, 5 asistencija.

Boston Seltiks

Ne igraju
Robert Vilijams – 10 poena, 10 skokova.

Viđenje utakmice

Čikago ima problem protiv ekipa iz iz samog vrha, to smo videli sinoć protiv Baksa protiv koji su doživeli nokaut. Demar je postigao 40 poena, ali ne može on sam protiv jačih ekipa. Vučević je bio kriminalan, te bez Lavina baš nemaju dovoljno da pobede nekog jačeg. Večeras im dolazi Boston koji je sjajan, te na krilima Tejtuma i Brauna se očekuje da naprave još jedan podvig, te podignu lestvicu više i odnesu eventualnu pobedu večeras. Vučević bi i večeras mogao imati problema protiv Horforda.

Juta Džez

SVI IGRAJU!

Oklahoma Siti Tander

Ne igraju
Džoš Gidi –
12.5 poena, 8 skokova, 6.5 asistencija.
Šei Gildžius Aleksander 
– 24 poena, 5 skokova, 6 asistencija.
Derik Fejvors
– 6 poena, 4 skoka.
Tre Man
– 10.5 poena, 3 skoka.

Viđenje utakmice

Juta mora da pobedi kako bi zadržala peto mesto i plej-of. Sinoć su napokon odigrali timski, te se videlo i po partiji Gobera koji je prvi put od ol-stara imao 20+20 partiju. Večeras bi trebali imati nešto lakši posao protiv Tandera koji su bez okosnice tima, te se oslanjaju na Robija, pa verujemo da će Juta ipak naći rešenje da zaustavi njega i Pokuševskog eventualno.

Los Anđeles Klipers

Upitni
Norman Pauel
– 20 poena, 3 skoka.

Ne igraju
Kavaji Lenard
– Nije igrao ove sezone.

Finiks Sans

Ne igraju
Frenk Kaminski – 10.6 poena i 4.6 skoka.
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.

Viđenje utakmice

Klipersi su sigurni i igraće vrlo verovatno protiv Vulvsa u plej-inu. Pitanje je samo da li će večeras Džordž i Džekson zapinjati protiv Sansa koji su svakako prvi na tabeli i najbolji tim lige trenutno. Sa druge strane, videli samo da Sansi ipak ništa ne praštaju, pa tako su sinoć pregazili Lejkerse i poslali Lebrona na prevremeno hlađenje. Na krilima Pola i Bukera su odigrali sjajno, te verujemo da će i večeras u gradu Anđela ponoviti sličnu partiju.