Izostanci

Izostanci, 8. april

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.04.2022 00:00
Izostanci, 8. april
Izostanci, 8. april

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Detroit Pistons

Ne igraju
Džeremi Grent  – 19 poena, 4 skoka.
Marvin Begli – 11 poena, 7 skokova.
Kori Džozef – 5 poena, 4 asistencije.

Milvoki Baks

Ne igraju
Grejson Alen 
– 11 poena, 3.5 skoka.

Viđenje utakmice

Detorit juri dno tabele, tako da verujemo da svakako ciljaju na poraz od Milvokija, ma da i nije da nešto imaj upreterane šanse za pobedom. Pitanje je u kom će sastavu izaći Baksi večeras. Trenutno je samo Alen od aktivnih van stroja, ali su oni praktično obezbedili drugo mesto na Istoku. Sa druge strane, Kaningem je glavni, te se od njega najviše i očekuje. Pitanje je samo da li će Janis, Midlton i Holidej igrati, jer ukoliko igraju Pistonsi apsolutno nemaju šanse.

Vašington Vizards

Ne igraju
Kajl Kuzma 
– 17 poena, 8.5 skokova.

Njujork Niks

Ne igraju
Derik Rouz 
– 12 poena, 4 asistencije, 3 skoka.
Nerlans Noel – 5 poena, 5 skokova.
Džulijus Rendl – 20 poena, 10 skokova i 5 asistencija.

Viđenje utakmice

Verujemo da će se boriti za što bolju poziciju na draftu, te da obea ekipama treba poraz danas ako tako gledamo. No, Porzingis je prethodnu utakmicu odigrao sasvim solidno, te uz Popua i Gaforda može i te kako napraviti iznenađenje večeras i pobediti Nikse koji su po nama blagi favoriti. Sa druge strane, Beret je glavna uzdanica, te uz Kviklija može i te kako da bude kompetentan i odnese pbedu sa večerašnjeg duela.

Bruklin Nets

Ne igraju
Džo Heris – 11.3 poena, 4 skoka.
Ben Simons – Nije igrao za Netse.
Goran Dragić – 7.5 poena, 3 skoka, 4 asistencije.

Klivlend Kavalirs

Upitni
Džeret Alen – 16 poena, 11 skokova.

Viđenje utakmice

Bruklin je prišao na pobedu od Kavsa, te bi ovom pobedom eventualnom mogao da preotme poziciju sedam i prednost domaćeg parketa u plej-inu. Pitanje koje se postavlja, da li mogu Irving i Durent večeras u dobrom ritmu da nastave i odnesu pobedu večeras protiv Kavsa. Što? Vraća se Mobli koji je jako važan šraf i ako je ruki, i bez njega u timu totalno je drugačija sama koncepcija igre. Pitanje je da li Garland može da parira Irvingu, ali ove sezone je napravio ogroman iskorak i verujemo da će biti jako interesantan duel večeras.

Toronto Reptors

Upitni
OG Anunobi – 17.5 poena, 5.5 skokova.
Fred Vanvlit – 20 poena, 4.5 skoka, 6.5 asistencija.

Hjuston Roketsi

Ne igraju
Džon Vol – Ne igra cele sezone.

Viđenje utakmice

Torotno je zacementirao petu poziciju na Istoku, te mu ova utakmica kao i Hjustonu nije toliko bitna. Pitanje je samo u kom i kakvom će sastavu izaći večeras protiv Hjustona. Trenutno su van stroja Anunobi i Vanvlit, ma da se možda Nurs odluči da odmori i Sijakama ili mu eventualno da manju minutažu. Sa druge strane, očekujemo još jedan šou od Grina i Portera koji su sjajni u poslednje vreme, te su prethodni meč obojica završila sa 30+ poena. Mogao bi ovo biti košgeterski duel.

Čikago Buls

Upitni
Aleks Karuso
– 7.5 poena, 3.5 skoka, 4 asistencije.

Ne igraju
Lonzo Bol – 13 poena, 5.5 skokova, 5 asistencija.

Šarlot Horentsi

Ne igraju
Gordan Hejvard
– 16 poena, 4.5 skoka, 3.5 asistencije.

Viđenje utakmice

Čiakgo je šesti pa je šesti na Istoku, pa verujemo da neće večeras toliko forsirati prve zvezde ekipe Bulsa, te da će odmarati. Obezbedili su mesto u plej-ofu pa i nemaju nekog razloga. Sa druge strane, Šarlot je na pobedu od Netsa i Hoksa i nada se njihovom kiksu kako bi preoteo mesto za osmu poziciju, ili makar prednost domaćeg parketa za devetu poziciju. Verujemo da će Lamelo i Bridžes kao i sinoć predvoditi ekipu pa će ovo biti jako interesantno gledati ih, obzirom da su i Bulsi jako atraktivna ekipa, te treba očekivati meč na veliki broj poena.

Majami Hit

Upitni
Gejb Vinsent – 9 poena, 3 asistencije.
Dvejn Dendmon –  6 poena, 6 skokova.
Kalj Lauri – 13.5 poena, 4,5 skoka, 7.5 asistencija.
Markif Moris – Ne igra na nivou od Jokićeve vaspitne.
Kaleb Martin
 – 9 poena, 4 skoka.

Ne igraju
Pi Džej Taker
– 7.5 poena, 5.5 skokova.

Atlanta Hoks

Upitni
Lu Vilijams – 6 poena ,2 asistencije.

Ne igraju
Džon Kolins 
– 16 poena, 8 skokova.

Viđenje utakmice

Majami bi večerašnjom pobedom sigurno bio prvi, dok Hoksima treba pobeda kako bi izbelgi igranje za osmo mesto. Pitanje je da li mogu Hoksi da pariraju Majamiju kojem će vrlo verovatno igrati prve zvezde tima, u vidu Batlera, Laurija i Hiroa. Bogdan i Jang su dobri, ali samo na veliki broj poena, te tu se postavlja pitanje za Majamijevu odbranu. Sa druge strane, baš taj trio Majamija može da zategne i da spusti bilo kog protivnika ispod sto poena, pa je pitanje ko će večeras odneti pobedu.

Dalas Maveriks

Upitni
Maksi Kleber 
– 7 poena, 6 skokova.

Ne igraju
Tim Hardvej
– 14.4 poena, 3.7 skokova.

Portland Trejl Blejzers

Ne igraju
Didi Louzda– Nebitan za rotaciju.
Dejmian Lilard
– 24 poena, 4 skoka, 7 asistencija.
Erik Bledso – 10 poena, 3.5 skoka, 4 asistencije.
Jusuf Nurkić – 15 poena, 11 skokova.
Anfri Simons – 17 poena, 4 asistencije.
Džastis Vinslov – 6 poena, 4 skoka.
Džš Hart – 15 poena, 7 skokova, 4 asistencije.

Viđenje utakmice

Dalas još uvek ima šansu za treću poziciju, te je i juri u skladu sa mogućnostima. Večeras bi trebali imati lakši posao protiv Portlanda koji nije ekipa koja bi u bilo kom segmentu mogla parirati njima, te verujemo da će Dončić završiti utakmicu pre vremena pobedom i odnsedeti dobar deo na klupi.

Juta Džez

SVI IGRAJU!

Finiks Sans

Ne igraju
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.

Viđenje utakmice

Duel koji može izvući najbolje iz obe ekipe. Buker i Pol jure što bolji rekord te ne planiraju da stanu, pa verujemo da bi večeras mogli više da zapnu ukoliko budu igrali. Sa druge strane, Juti treba pobeda kako bi pobegla Nagetsima i ne bi li ispustila petu poziciju, pa verujemo da će MIčel i Gober zapeti i pokušati da odnesu pobedu protiv veoma jakog Finiksa.

Los Anđeles Lejkersi

Ne igraju
Entoni Dejvis – 23 poena, 10 skokva.
Lebron Džejms – 30 poena, 8 skokova, 6 asistencija.
Rasel Vestbruk – 18.5 poena, 7.5 skokova, 7 asistencija.
Karmelo Entoni – 13 poena, 4 skoka.

Oklahoma Siti Tander

Ne igraju
Džoš Gidi –
12.5 poena, 8 skokova, 6.5 asistencija.
Šei Gildžius Aleksander 
– 24 poena, 5 skokova, 6 asistencija.
Derik Fejvors
– 6 poena, 4 skoka.
Tre Man
– 10.5 poena, 3 skoka.

Viđenje utakmice

Duel koji nema svrhu i Lejkersima služi da vidimo sve one igrače koji nisu igrali na prethodnim utakmica u sezoni. Taker je pokazao da je i te kako kvalitetan igrač, videli smo da ume postizati poene, ali to nije mogao od prenatrpanosti superstarovima u samoj ekipi. Sa druge strane, Robi bi mogao da se istakne, ali sama utakmica bi mogla biti na veliki broj poena, što se i očekuje.