Izostanci

Izostanci, 12. april

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.04.2022 00:00
Izostanci, 12. april
Izostanci, 12. april

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Bruklin Nets

Ne igraju
Džo Heris – 11.3 poena, 4 skoka.
Ben Simons – Nije igrao za Netse.

Klivlend Kavalirs

Ne igraju
Džeret Alen – 16 poena, 11 skokova.

Viđenje utakmice

Počinje ono najbolje. Plej-in serija Bruklina i Kavsa na tapetu. Igra se na pobedu i direktan ulazak u plej-of koje donosi sedmu poziciju i igranje Boston Seltiksa. Klivlend je imao prednost u odnosu na Bruklin tokom cele sezone skoro. Pogotovo pred kraj, ali su ih povrede su ih omele, te su spali na osmu poziciju i doveli u pitanje igranje u plej-ofu. Bruklin je skoro kompletan, pominje se Simons da bi mogao igrati u prvoj rundi već, ukoliko prođu. Večeras Durent i Irving predvode Netse, te se od njih najviše i očekuje. Biće interesantno videti Dramonda protiv bivšeg kluba kako će se snaći, obzirom da će ga čuvati Mobli, jedan od najboljih defanzivaca u ligi, pogotovo ako pričamo o rukijima, možda i najbolji. Igraju Dragić i Kari što je ogromna stvar, te će imati veliku širinu u napadu. X faktor za Bruklin bi mogao biti Peti Mils, koji ima baš dosta iskustva igranja u plej-ofu. Sa druge strane, Kavsi se nadaju da bi Garland i Mobli na svojim leđima mogli izneti veći deo tereta i eventualnu pobedu. Imaju iskustvo u vidu Lava i Ronda, ali Rondo nema toliku ulogu, bar nije imao do sada. Videli smo da je Lav u strašnoj formi, te da je jedini igrač u istoriji koji je postigao 32 poena i 10 skokova za manje od 15 minuta, te je to učinio na poslednjoj partiji protiv Baksa. Za Kavse bi mogao biti X faktor Okoro koji ima momente bljesaka, ali isto tako i loših moemnata u napadu, dok je u dobrani sjajan. Svakako, biće jako dobar duel.

Minesota Timbervulvsi

SVI IGRAJU!

Los Anđeles Klipers

Upitni
Luk Kenard
– 12 poena, 3 skoka, 2 asistencije.

Ne igraju
Kavaji Lenard
– Nije igrao ove sezone.

Viđenje utakmice

Minesota je jurila plej-of do dva kola pred kraj, ali je Jokić ipak uspeo da odvede Denver do direktnog plasmana i šeste pozicije. Tri Vulvsa ih predvodi večeras i biće sjajno gledati ih prvi put u plej-ofu zajedno. Definitivno je da imaju ogroman potencijal, te verujemo da bi oni mogli Klipersima da naškode, pogotovo što igraju kod kuće pred svojom publikom. Sa druge strane, Klipersi su samo bez Lenarda, ali su tako cele sezone. Džordž se vratio u ritam, a poslednjoj utakmici je postigao 23 poena, pa verujemo da će i večeras imati ogroman uticaj na napad svoje ekipe, te uz Džeksona i Morisa je ogromna pretnja za Vulvse koji su bez iskustva igranja u plej-ofu. X faktor za Kliperse bi mogao biti mladi Kofi, koji ume da bljesne s vremena na vreme, ali isto tako i Zubac koji bi mogao da se iz pika da postigne dobar deo poena Klipersa. Pobednik ovog duela ide na megdan Grizlisima.