Izostanci

Izostanci, 13. april

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.04.2022 00:00
Izostanci, 13. april
Izostanci, 13. april

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Atlanta Hoks

Ne igraju
Džon Kolins 
– 16 poena, 8 skokova.
Lu Vilijams – 6 poena ,2 asistencije.

Šarlot Horentsi

Ne igraju
Gordan Hejvard
– 16 poena, 4.5 skoka, 3.5 asistencije.

Viđenje utakmice

Utakmica broj jedan koja im je biti ili ne biti, te će se pobednik ove utakmice sastati sa Kavalirsima u meču za osmu poziciju. Hoksi će biti lišeni pomoći Vilijamsa i Kolinsa koji neće moći da im pomognu večeras. Bogdan i Jang će morati mnogo više da pruže no inače, obzirom da će na njihovim leđima biti najveći deo tereta večerašnjeg meča. Sa druge strane, Lamelo i Rozir bi trebalo da predvode Hornetse večeras, te da budu glavne opcije u napadu. Biće jako interesantan duel pod košem Kapele i Plamlija, koji su prevashodno orijentisani odbrani, te da pomognu u napadu koliko je moguće. X faktor na strani Hoksa može biti Huerter koji je u solidnoj formi, te mu odgovara trči-pucaj košarka, dok kod Hornetsa može biti Bridžes koji je sjajan ove sezone i jedan je od kandidata za momka koji je najviše napredovao u ligi.

Nju Orleans Pelikans

Upitni
Brendon Ingram 
– 23 poena, 6 skokova, 6 asistencija.

Ne igraju
Zajon Vilijamson – Ne igra cele sezone.

San Antonio Spars

Ne igraju
Dag Mekdermot – 11.5 poena, 2 skoka.

Viđenje utakmice

Ingram bi trebalo da nastupi večeras. Uz Ingrama i Mekaluma, te Valančiunasa pod košem, i te kako imaju čim da prete Sparsima večeras. Pelikansi su možda u malo boljoj formi negoli Sparsi, pa verujem oda će biti jako interesantno gledati ih ofanzivno, ali moraju da zategnu odbranu ukoliko misle da odnesu pobedu večeras. Sa druge strane, Mari i Džonson su glavne opcije u napadu za Sparse, te uz Purtula bi mogli da naprave veliku pometnju Pelikansima večeras, te da ukoliko budu u dobrom ritmu i posluži ih šut, mogu odneti evetnaulnu pobedu. X faktor za Pelikanse bi mogao biti Džouns koji je sjajan defanzivac pre svega, te bi odbranom vrlo lako mogao da reši duel, dok kod Sparsa treba obratiti pažnju na Lonija Vokera.