Izostanci

Izostanci, 18. april

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.04.2022 00:00
Izostanci, 18. april
Izostanci, 18. april

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Filadelfija Seventisiksersi

SVI IGRAJU!

Toronto Reptors

Ne igraju
Geri Trent 
– 18 poena, 3 skoka.
Tadeus Jang – 6 poena, 4 skoka.
Skoti Barns – 15 poena, 7.5 skokova.

Viđenje utakmice

Videli smo da je Filadelfija bila raspoloženija od Reptrosa u prvom duelu. Reptorsi su zaključali Embida, ali su se Maksi, Harden i Heris našli tu da preuzmu punu odgovornost i odnesu pobedu u tom meču. Večeras očekujemo da bi Harden mogao napraviti iskorak u odnosu na prethodnu utakmicu, dok Embid mora mnogo bolje. Sa druge strane, veliki izstanci kod Reptorsa u vidu Barnsa i Trenta koji su starteri, i to će u mnogome otežati Reptorsima posao. Moraće Sijakam i Anunobi mnogo bolje nego inače da odigraju. Kako će verovatno oni i biti na udaru defanzive Siksersa, verujemo da bi Anunobi mogao uzeti deo kolača i iznenaditi odbranu Siksersa svojim napadačkim arsenalom.

Dalas Maveriks

Ne igraju
Tim Hardvej
– 14.4 poena, 3.7 skokova.
Frenk Ntlikina – 5 poena, 2 asistencije.
Luka Dončić – 28.5 poena, 9 skokova, 9 asistencija.

Juta Džez

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Videli smo u prethodnoj utakmici koliko Dalasu fali Luka, a verujemo da će tako biti i večeras pošto je gotovo izvesno da neće nastupati protiv Jute u meču broj dva. Branson i Dinvidi igraju odlično, ali je definitivno neophodno da se neko još uključi u poentiranje za tim Dalas osim njih dvojice. Sa druge strane, Mičel predvodi Jutu. Imao je jako loše prvo poluvreme, dok je u drugom zablistao i pokazao zašto je jedan od najboljih bekova u ligi. Bogdanović i Konli su mu pomagali u napadu, dok je Gober zatvorio apsolutno sve prilaze obruču u reketu, pa verujemo da bi tako moglo biti i večeras.

Golden Stejt Voriors

SVI IGRAJU!

Denver Nagets

Ne igraju
Džamal Muri – Nije igrao ove sezone.
Majkl Porter mlađi – 9.9 poena, 6.6 skokova, 1.9 asistencija.

Viđenje utakmice

Voriorsi su pokazali svoju moć na kraju. Pul je bio taj glavni i odgovorni za poraz Denvera na prethodnoj utakmici. Grin je odradio svoj deo posla na oba dela terena, dok je Klej imao nešto slabije šutersko veče, a Kari imao restrikciju minuta posle povrede. Možemo očekivati sličnu igru Voriorsa, pogotovo Grina protiv Jokiča kojeg je gledao da zaustavi na svaki mogući način. S adruge strane, Jokić nije mogao sam, a saigrači nisu pogađali, te nije bilo šansi da odnesu evetnualnu pobedu protiv Voriorsa, ali verujemo da bi oni to mogli večeras da učine, obzirom da mislimo kako bi Jokić ipak mogao da napuni koš protivnika.