Izostanci

Izostanci, 19. april

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.04.2022 00:00
Izostanci, 19. april
Izostanci, 19. april

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Majami Hit

Upitni
Dvejn Dendmon –  6 poena, 6 skokova.
Markif Moris – 7.5 poena, 2.5 skokova.
Pi Džej Taker – 7.5 poena, 5.5 skokova.

Atlanta Hoks

Ne igraju
Lu Vilijams
– 6 poena, 2 asistencije.
Klint Kapela 
– 11 poena, 12 skokova.

Viđenje utakmice

Majami je na prethodnom duelu demonstrirao silu i ugasio Bogdan i Janga kao prve, a videli smo i jedine napadačke opcije u timu Hoksa. Hoksi će definitivno morati mnogo više da pruže i da pronađu način da stignu do poena, pre svega mislimo na Janga i Bogija koji su imali kriminalne večeri. Sa druge strane, timska igra Hita, kao i Robinson koji se zapalio doslovce, pokazali su se kao nepremostiva prepreka za Hokse. Verujemo da će Džimi i Lauri usled verovatno bolje utakmice Hoksa pokazati više večeras, te tako voditi svoj tim uz Adebaja koji nije preterano zapinjao na prethodnoj utakmici, dok nam se čini da ima ogromnu prednost u reketu u odnosu na Okungvua.

Memfis Grizlis

SVI IGRAJU!

Minesota Timbervulvsi

Upitni
Taurin Prins 
– 7.5 poena, 3.5 asistencije.

Viđenje utakmice

Memfis je previše lagano ušao u utakmicu sa Vulvsima, a Vuvlsi su i te kako pokazali  zube i odneli pobedu u prvom meču. Problem je bio neigranje odbrane Memfisa, na šta nismo naučili tokom sezone, te su tu prednos gosti iskoristili. Morent, kao i Bejn su odigrali solidnu partiju, ali kao što rekosmo, ne trebaju menjati napad, već pristup odbrani. Sa druge strane, trio Vuvlsa je odigrao dobro, doduše, ruku na srce Rasel je bio baš loš i nije bio na željenom nivou prethodnu utakmicu, ali verujem oda će već večeras u Taunsa i Entonija to ispraviti i pokušati i večeras da napravi iznenađenje protiv favorizovanih Grizlisa. X faktor na ovom meču može biti Rasel, baš iz razloga što je na prethodnoj utakmici zatajio, a verujemo da igrač takvog kalibra ne može tek tako dva puta da odigra loše.

Finiks Sans

Ne igraju
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.

Nju Orleans Pelikans

Upitni
Zajon Vilijamson – Ne igra cele sezone.

Viđenje utakmice

Sansi su prethodni meč dobili na krilima veterana koji proživljava drugu mladost, Krisa Pola. On je u poslednjoj deonici postigao 19 poena i tako poveo Sanse do pobede. Sansi su malo škripali u napadu, tu pre svega mislimo na Bukera, dok su Ejton i Pol odradili i više nego odličan posao. Više se očekuje od Buker ada u ovom meču preuzme na sebe, nego Kris Pol. Sa druge strane, Pelikansi moraju da zatvore reket i onemoguće Ejtona da dolazi do poena iz njega. Valančiunas je glavni krivac za to. Mekalum i Ingram će definitivno morati mnogo više da pruže u napadu, te da im se priključe i ostali igrači, pre svega mislimo na one sa klupe koji imaju po koji minut, jer tada Pelikansi jako padnu ofanzivno. X faktor na ovom meču bi mogao biti Mikal Bridžes koji je sjajan defanzivac, ali i te kako ume da bude koristan i ubojit u napadu.