Izostanci

Izostanci, 21. april

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.04.2022 00:00
Izostanci, 21. april
Izostanci, 21. april

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Minesota Timbervulvsi

SVI IGRAJU!

Memfis Grizlis

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Memfis je u prethodnoj utakmici pokazao zube i ubio svaku nadu Vulvsa da u toj utakmici mogu prići ispod 15 razlike. Neverovatno su odigrali Grizlisi, i to su baš ona ekipa bili iz regularnog dela sezone. Večeras gostuju Vulvsima, a mi verujemo da ih čeka pravi pakao. Morent i Bruks će imati dosta više problema pred krcatom dvoranom, obzirom da nemaju puno iskustva, to bi i te kako moglo da utiče na samu igru kod njih. Sa druge strane, Vulvsi žive za ovakve momente, te njihov trio verujemo da sprema pakao i osvetu za prethodno olako izgubljen meč. X faktor na strani Vulvsa bi mogao biti Beverli kojeg veoma lako može poneti atmosfera, dok Grizlisi verujemo da iz plana B mogu računati na Bejna i Džeksona.

Denver Nagets

Ne igraju
Džamal Muri – Nije igrao ove sezone.
Majkl Porter mlađi – 9.9 poena, 6.6 skokova, 1.9 asistencija.

Golden Stejt Voriors

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Kako su Voriorsi očitali bukvicu u prethodne dve utakmice Nagetsima, pitamo se da li im je iko ikada tako lepo održao čas košarke. Grin je zaustavio Jokića koliko je mogao, te ga spustio samo na 25 poena, ali ruku na srce ovaj je isključen. Trio Voriorsa, Kari, Klej i Pul igra nestvarno, te sa Viginsom u petorci izgledaju i te kako ubojito i nezaustavljivo. Pitanje je da li mogu Nagetsi da nađu rešenje za njih. Sa druge strane, Jokić ne može sam, ekipa mora da nađe način kako da mu pomogne da se oslobodi Grina, obzirom da smo videli kako ga ubija svojom nestvarnom odbranom. Gorodon definitivno mora mnogo bolje, te i Barton koji je kriminalan u poslednje vreme, pa se nekad postavlja pitanje što on uopšte ima ugovor sa Denverom. X faktor za Voriorse bi mogao biti Bjelica koji i te kako poznaje Jokića, dok sa druge strane X faktor jeste obezbediti Jokiću to da ga ne čuva Grin, eventualno pikom na sredini, kako bi ga drugi preuzeli, ili na strani kako Grin ne bi mogao da vrati.

Juta Džez

SVI IGRAJU!

Dalas Maveriks

Upitni
Frenk Ntlikina 
– 5 poena, 2 asistencije.
Luka Dončić – 28.5 poena, 9 skokova, 9 asistencija.

Ne igraju

Tim Hardvej – 14.4 poena, 3.7 skokova.

Viđenje utakmice

Juta se nada da bi mogla naći rešenje za eventualni povratak Luke večreas. Branson ih je prethodnu utakmicu uništio i upisao 41 poen, što uopšte nije zanemarljivo, a videli smo koliko Mičel ne želi da igra odbranu. Pitanje koje se postavlja, hoće li Juta iskoristiti Gobera u napadu nekada?! Trebali bi, čovek ima visinsku prednost, a Dalas, verujte ne brani toliko dobro reket kao što izgleda. Sa druge strane, sve je na tome da li se Luka vraća, i ako se vrati, pitanje je da li će igrati punu minutažu, ma da je opet to Luka i verujemo da bi igrao. Branson i Dinvidi će biti druge opcije usled njegovog povratka, ali bez sumnje, ovo će biti odlična utakmica za gledanje večeras.