Izostanci

Izostanci, 22. april

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.04.2022 00:00
Izostanci, 22. april
Izostanci, 22. april

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Atlanta Hoks

Ne igraju
Lu Vilijams
– 6 poena, 2 asistencije.
Klint Kapela 
– 11 poena, 12 skokova.

Majami Hit

Upitni
Bam Adebajo – 19 poena, 10 skokova.
Markif Moris – 7.5 poena, 2.5 skokova.
Pi Džej Taker – 7.5 poena, 5.5 skokova.

Viđenje utakmice

Hoksi su prethodnu utakmicu odigrali mnogo bolje, pre svega zahvaljujući Bogdanovoj sjajnoj utakmici i na upisanih 29 poena. Predovodio je Hokse koji su bili jako blizu, ali ipak je Džimi odlučio utakmicu. Za ovaj meč je upitan Adebajo, pa bi više vremena mogao provesti na terenu Dendmon koji se odlično snalazi u ulozi bek-ap centra, te bi Okungvu tu uz Kolinsa i te kako mogao naći šansu za neke lakše poene, jer je svakako lakše preko njega dati poene nego li preko Adebaja koji je pokretniji. No, Hoksi se najviše uzdaju u dobru partiju Bogdana opet, ali i Janga koji je na prethodnoj utakmici imao čak 10 izgubljenih lopti. Sa druge strane, verujemo da će Hit opet zategnuti odbranu i pritisnuti Janga na što više izgubljenih lopti, pa mislimo da se u tome krije najveća šansa Hita, obzirom da ih dočekuje i te kako puna arena Hoksa. X faktor bi mogao biti Hiro kom ne smetaju navijači, već mu daju motiv.

Čikago Buls

SVI IGRAJU!

Milvoki Baks

Ne igraju
Džordž Hil 
– 6 poena, 3 skoka.
Kris Midlton – 20 poena, 5.5 skokova, 5.5 asistencija.

Viđenje utakmice

Utakmica od koje se verovatno najviše i očekuje. Bulsi su prethodni meč odigrali sjajno i odneli pobedu. Milvoki će imati velikih problema obzirom da im se povredio Midlton, koji je druga napadačka opcija. Bulsi idu na pobedu i to jako predvođeni Demarom i Lavinom koji igraju sjajno, ali možemo reći da je Vučević druga opcija odmah iza Demara obzriom da je dosta bolji ofanzivno nego Lavin, ali hajde da vidimo kako će to izgledati večerras. Sa druge strane, mnogo se očekuje od Janisa da preuzme na sebe obzirom da Midlton ne igra, ali isto tako i Holideja. Nama je interesantna pozicija Portisa koji može da pokriva pozicije od 3 do 5 te ga mi tako vidimo kao zamenu za Midltona koji bi mogao i te kako da pomogne ekipi na obe strane terena. X faktor je ovde definitivno Portis koji može da odluči utakmicu, pogotovo što je trejdovan iz Bulsa zbog problema u ekipi koje je pravio.

Nju Orleans Pelikans

Ne igraju
Zajon Vilijamson
– Ne igra cele sezone.

Finiks Sans

Ne igraju
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.
Devin Buker – 27 poena, 5 skokova, 5 asistencija.

Viđenje utakmice

Biće ovo paklenih par utakmica za Finiks ukoliko uspeju da izdrže bez Bukera koji je svakako prva napadačka opcija. Kris Pol će imati ogroman teret na leđima, ali on to kroz čitavu karijeru nosi, pa verujemo da bi i večeras mogao to lagano izneti. Imaće pored sebe Ejtona koji je sjajan košgeter, pogotovo iz pika sa Polom koji deluje neodbranjivo. Pejn će vrlo verovatno popuniti startnih pet, pa verujemo da uz njega i Pol možda ipak bude glavni košgeter. Sa druge strane, Pelikansi puni elana ulaze u ovaj duel, te veruejmo da Ingram i Mekalum i te kako imaju šta da kažu na domaćem parketu, pa će u skladu sa tim i biti krcata dvorana i navijanje. X> faktor na ovom meču bi mogao biti Bridžes koji bi mogao da zameni Bukera u napadu dobrim delom.