Izostanci

Izostanci, 23. april

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.04.2022 00:00
Izostanci, 23. april
Izostanci, 23. april

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Toronto Reptors

Ne igraju
Skoti Barns – 15 poena, 7.5 skokova.

Filadelfija Seventisiksersi

Ne igraju
Matis Tajbul
– 6 poena, 2 skoka.

Viđenje utakmice

Filadelfija je u prethodnoj utakmici odnela pobedu nakon produžetaka, te trojkom u poslednjoj sekundi Embida, što je dovelo do toga da je Reptorsima neophodna pobeda večeras kako ne bi ostali kod kuće nakon ove utakmice. Moraju da igraju na sve ili ništa, te da nađu adekvatno rešenje za Embida udvajanjem sa strane, ali isto tako da onemoguće Hardena i njegove prodore. Pitanje je da li će igrati Barns večeras, obzirom da je još uvek pod povredom, pa očekujemo da Sijakam i Vanvlit preuzmu maksimalno odgovornosti, pošto ipak je utakmica na pobedu ili kraj. Sa druge strane za Embida je navedeno da ima neku povredu, ali da će igrati uprkos tome, te verujemo da uz Hardena može opet doći do pobede i obezbediti sebi malo više odmora. X faktor večeras može biti Anunobi koji je maksimalno iskoristio neigranje Barnsa.

Juta Džez

SVI IGRAJU!

Dalas Maveriks

Upitni
Frenk Ntlikina 
– 5 poena, 2 asistencije.
Luka Dončić – 28.5 poena, 9 skokova, 9 asistencija.

Ne igraju
Tim Hardvej
– 14.4 poena, 3.7 skokova.

Viđenje utakmice

Dalas je u prethodnoj utakmici bez Luke opet odneo pobedu i iznenadio Jutu. verujemo da Juta večeras sprema odgovor. Gober je napokon odigrao efikasno, ali nije bilo dovoljno za pobedu Jute. Mičel će morati mnogo bolje, kao i Babo koji je posustao. Na njima se sve zasniva u igri Jute, pa će sve oči večeras biti uprte u njih. Sa druge strane, Dalas i bez Dončića može, ali kako tek izgledaju sa njim na parketu, strah je da se pomisli, pa se u Dalasu nadaju da će večeras zaigrati. Svakako, Dinvidi i Branson odlično nose ekipu i na njihovim leđima je veći deo tereta, pa verujemo da i usled mogućeg izostanka Luke, oni večeras opet urade sve da odnesu eventualnu pobedu.

Boston Seltiks

Ne igraju
Robert Vilijams – 10 poena, 10 skokova.

Bruklin Nets

Upitni

Džo Heris – 11.3 poena, 4 skoka.
Ben Simons – Nije igrao za Netse.

Viđenje utakmice

Bruklin će ugostiti ekipu Seltiksa i očekuje se kao i u prethodna dva meča, neverovatan meč. Durent i Irving morajuda pokažu klasu večeras, obzirom da gube 2-0 u seriji i da nisu u poziciji gde mogu da kalkulišu išta, moraće jako od samog starta da napadnu. Ali videli smo već da odbrana Seltiksa je haos za Durenta i Irvinga koji su u prethodnoj utakmici pogodili samo 2 šuta iz igre u drugom poluvremenu. Sa druge strane, vraća se Vilijams pod restrikcijom minuta, pa će verujemo Seltiksi u odbrani još više da grizu. Braun i Tejtum će morati da nađu rešenje u napadu i zatrpaju koš kako bi eventualno odneli pobedu večeras. X faktor na ovom meču bi mogao biti Kari ukoliko uđe dobro u šut i utakmicu.

Minesota Timbervulvsi

SVI IGRAJU!

Memfis Grizlis

Upitni
Dilion Bruks – 18 poena, 3 skoka.

Viđenje utakmice

Minesota je u prethodnoj utakmici imala veliku prednost, ali je izgubila nakon preokreta Memfisa. Morent je upisao tripl-dabl učinak, dok su Bruks i Bejn imali solidne partije i ispratili ritam meča. Sa druge strane, trio Vulvsa je bio užasan, što se moglo videti porezultatu, pa verujemo da bi večeras morali mnogo bolje ukoliko misle da odnesu eventualnu pobedu. X faktor za Memfis kao i u prethodnom meču bi mogao biti Klark koji je odigrao sjajno, dok u ekipi Vulvsa Beverli verujemo da može poneti svoju ekipu energijom i poenima iz ukradenih lopti.