Izostanci

Izostanci, 25. april

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.04.2022 00:00
Izostanci, 25. april
Izostanci, 25. april

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Bruklin Nets

Ne igraju
Džo Heris – 11.3 poena, 4 skoka.
Ben Simons – Nije igrao za Netse.

Boston Seltiks

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Bruklin Netsi su jedina ekipa bez ijedne pobede u plej-ofu i to jako puno govori o tome kako Boston igra samo sjajnu odbranu. Postavlja se sledeće pitanje, da li će duo sa najviše veština ikada ispasti iz serije bez pobede i pokupiti metlu takozvanu. Durent je prosto blokiran u svakoj utakmici, kao da je odsečen od sveta, a tako je od druge utakmice i Irvingu. Moraju oni da nađu put do koša ukoliko Brukllin misli do pobede. Sa druge strane, Tejtum i Braun bukvalno ubijaju u napadu Bruklin, dok o odbrani nemamo šta da kažemo osim kapa dole Seltiksima. X faktor na ovom meču bi mogao biti Smarta ukoliko zaključa Irvinga, kao i Tejtum Durenta.

Filadelfija Seventisiksersi

SVI IGRAJU!

Toronto Reptors

Ne igraju
Fred Vanvlit – 20 poena, 4.5 skoka, 6.5 asistencija.

Viđenje utakmice

Filadelfija je u prethodnom meču izgubila, ali se čini kao da nije puno ni forsirala. Embid je imao jako loše veče i par diskutabilnih odluka u toku utakmice, kao i Harden, ali verujemo da to neće biti slučaj večeras. Filadelfija ima šansu da okonča seriju te verujemo da će Embid i Maksi ipak uzeti stvari u svoje ruke i košgeterski to završiti u što je kraćem moguće roku. Sa druge strane, ne igra Vanvlit koji je organizator igre Reptorsa, pa se postavlja pitanje koliko mogu oni bez njega. Sijakam igra sjajno, ali Trent će morati mnogo više kao organizator ovoga puta nego inače kada to i ne radi, pa da vidimo kako će to ići bez njega. X faktor na ovom meču bi mogao biti Anunobi u napadu, dok Barns na obe strane terena. No, ne treba zaboraviti da Tajbul može igrati na ovoj utakmici i to je veliki plus za Seventisikserse.

Dalas Maveriks

Upitni
Frenk Ntlikina 
– 5 poena, 2 asistencije.

Ne igraju
Tim Hardvej
– 14.4 poena, 3.7 skokova.

Juta Džez

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Kakva serija, kakve utakmice. Luka se vratio i odmah pokazao da vodi glavnu reč na parketu, te uz prisustvo Bransona večeras mogu napraviti novi podvig  i uzeti pobedu nad Jutom. Ali to neće biti lako, pogotovo ako se u sve to ne uključi i Dinvidi koji je imao jako lošu prethodnu paritju i moraće mnogo bolje da pomogne njima dvojici ukoliko misle da odnesu pobedu. Na prethodnoj utakmici glavni u Juti su bili Mičel i Gober koji ima i te kako prostora u reketu nakon pika sa Mičelom ,a videli smo u poslednjoj akciji koja im je i donela pobedu u prethodnom meču da to može funkcionisati. Samo, večeras igraju u paklenoj dvorani pa verujemo da će se morati uključiti još neko ukoliko misle da odnesu pobedu. X faktor na ovom meču za Dalsa je definitivno Dinvidi, dok je u redovima Jute to Bogdanović u napadu.