Izostanci

Izotanci, 27. april

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.04.2022 00:00
Izotanci, 27. april
Izotanci, 27. april

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Milvoki Baks

Upitni
Džordž Hil 
– 6 poena, 3 skoka.

Ne igraju
Kris Midlton – 20 poena, 5.5 skokova, 5.5 asistencija.

Čikago Buls

Ne igraju
Aleks Karuso – 7.5 poena, 3.5 skokova, 4 asistencije.
Zek Lavin – 24.5 poena, 4.5 skokova, 4.5 asistencija.

Viđenje utakmice

Bulsi ulaze baš oslabljeni u ovaj duel. Nedostaju Lavin koji se nalazi u kovid protokolima lige, kao i Karuso koji je zbog povrede van parketa. Biće ovo paklena utakmica za Demara i Vučevića koji i ovako teško mogu u punom sastavu da se izbore sa Milvokijem, a kamoli sami. Moraće mnogo da zapnu i ostali igrači kako bi evetnualno odneli pobedu. Sa druge strane, Milvoki ima meč loptu na domaćem parketu, te uz Janisa i Holideja teško deluje da Bulsi mogu braniti celu petorku Baksa koju dopunjuju Lopez, Portis i Metjuz. Biće ovo sjajna utakmica, ali nazire se kraj Čikagovom plej-ofu.

Golden Stejt Voriors

SVI IGRAJU!

Denver Nagets

Ne igraju
Džamal Muri – Nije igrao ove sezone.
Majkl Porter mlađi – 9.9 poena, 6.6 skokova, 1.9 asistencija.

Viđenje utakmice

Voriorsi us poklekli u prethodnom duelu pred Nagetsima. Nikola Jokić je odigrao sjajnu partiju i upisao 37 poena, te predvodio svoju ekipu u prvoj pobedi u ovom seriji. Ukoliko misle Nagetsi i večeras da odnesu pobedu, moraće makar kao prethodnog puta Gordon i Moris da odigraju, a da sa klupe to potpomogne Hajland. Sa druge strane, Voriorsima je ovo druga meč lopta, ali sada na domaćem parketu, gde je sjajna atmosfera. Kari i Klej su u prethodnoj utakmici odigrali sjajno, ali je podbacio Pul, te verujemo da ukoliko on bude igrao na starom nivou, to bi bilo dosta lakše za Voriorse koji bi u tom slučaju imali eventualnu pobedu u svojim rukama. Suma sumaru, Voriorsi jesu favoriti, ali se i Denver pita.