Izostanci

Izostanci, 28. april

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.04.2022 00:00
Izostanci, 28. april
Izostanci, 28. april

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Toronto Reptors

Ne igraju
Fred Vanvlit – 20 poena, 4.5 skoka, 6.5 asistencija.

Filadelfija Seventisiksersi

Ne igraju
Matis Tajbul – 6 poena, 2 skoka.

Viđenje utakmice

Uh, kakva prethodna utakmica u Filadelfiji. Toronto je bez prvog plejmejkera odneo neočekivanu pobedu u Filadelfiji i tako napravio pravi haos u ovo jseriji gde je Fila bila već viđen pobednik. Harden je totalno zatajio, što se može reći i za Embida koji nije bio na svom nivou, pa se postavlja pitanje da li je Rivers pogubio konce u timu? Obzirom da Embid ima problema sa svojim palcem i to na šuterskoj ruci koja će van sezone definitivno zahtevati operaciju, verujemo da to Reptorsi mogu iskoristiti opet. Harden je van forme, Heris je jedini konstantan u ovoj seriji. Maksi padne, pa ustane. Pitanje je da li Filadelfija može u grotlu Kanade da odnese pobedu večeras. Sa druge strane, videli smo Barnsa kako igra plejmejkersa i opet se oduševili njegovom raznovršnošću. Dečko ima sav potencijal za veliki uspeh u karijeri. Sijakam i Anunobi su sjajno odradili ofanzivni deo posla, te verujemo da uz Trenta i Barnsa mogu i večeras doći do eventualne pobede. X faktor je definitivno Barns.

Finiks Sans

Ne igraju
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.
Devin Buker – 27 poena, 5 skokova, 5 asistencija.

Nju Orleans Pelikans

Ne igraju
Zajon Vilijamson
– Ne igra cele sezone.

Viđenje utakmice

Finiks Sansi su u prethodnoj utakmici izvojevali pobedu na krilima Mikala Bridžesa i Krisa Pola, dok će večeras imati pakao u Nju Orleansu. Postavlja se pitanje, da li mogu odgovoriti sjajnim Pelikansima koji su van svih očekivanja već uzeli dve pobede. Pol i Mikal moraju da odigraju na istom nivou, kao i Ejton ukoliko misle da budu kompetativni sa Pelikansima večeras. Sa druge strane, Ingram i mekalum su kao zapete puške, dok Džouns i Alvorado ciljaju što bolju odbranu na polu i Bridžesu večeras kako bi olakšali timu da odnese pobedu. X faktor u ovom meču je po nama Valančiunas i njegova ofanzivna partija, naravno kao i defanziva na Ejtonu.

Juta Džez

SVI IGRAJU!

Dalas Maveriks

Ne igraju
Tim Hardvej
– 14.4 poena, 3.7 skokova.

Viđenje utakmice

Interesantna serija koju prate sjajne partije pojedinaca. Luka Dončić je u prethodnoj utakmici pokazao zašto je jedan od najbolji i predvodio svoju ekipu do ogromne pobede nad Jutom zajedno sa Bransonom. Njih dvojica su napadački sjajno odigrali, dok je Dalas totalno ugasio Mičela na prethodnom meču. Sa druge strane, Mičel je odigrao kriminalno, očekuje se njegova reakcija, dok je Gober odigrao možda i najbolju partiju, ofanzivno gledano. Bogdanović je imao kriminalno veče kao i Mičel. Definitivno se očekuje od Bogdanovića i Mičela da večeras zapnu i pokušaju da odnesu eventualnu pobedu na domaćem parketu i tako ostanu u seriji. X faktor na ovom meču bi mogao biti Kleber koji sjajno širi igru Mavsa, a može da pogodi za tri poena.