Izostanci

Izostanci, 2. maj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.05.2022 00:00
Izostanci, 2. maj
Izostanci, 2. maj

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Majami Hit

Upitni
Pi Džej Taker – 7.5 poena, 5.5 skokova.
Maks Štrus – 10 poena, 3 skoka.
Markif Moris – 7 poena, 2 skoka.
Kaleb Martin – 9 poena, 4 skoka.
Tajler Hiro – 20 poena, 5 skokova, 4 asistencije.
Džimi Batler – 21.5 poen, 6 skokova, 5.5 asistencija.

Ne igraju
Kajl Lauri
– 13.5 poena, 4.5 skoka, 7.5 asistencija.

Filadelfija Seventisiksers

Ne igraju
Džoel Embid 
– 30 poena, 12 skokova.

Viđenje utakmice

Majami će ugostiti Filadelfiju koja je i te kako oslabljena neigranjem Embida. Postavlja se pitanje, ko će u Fili iskočiti kao glavni adut na visokoj poziciji i da li ikako može da se odmeni izostanak Embida? Harden, pa od njega se očekuje da se pretvori u staru dobru košgetersku mašinu iz Hjustona i da tako pomogne svojoj ekipi da upiše eventualnu pobedu, što neće biti ni malo lak zadatak. Uz njega, Heris i Maksi će imati pune ruke posla usled izostanka Embida, pa će morati da ga odmene u napadu, što neće biti lako. Sa druge strane, Džimi i drugari koji su upitni će verovatno nastupati protiv Filadelfije, pa verujemo da će upravo Hiro i Batler predvoditi Hit do eventualne nove pobede. X faktor za Filu može biti Heris koji igra sjajno za sada u plej-ofu, ali verujemo da u nekim trenucima na petici može napraviti dar mar Adebaju. Sa druge strane gledamo ka Štrusu usled izostanka Laurija, pa verujemo da može biti to jako interesantno obzirom da jeon sjajan šuter, kao i Dankan Robinson.

Finiks Sans

Ne igraju
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.

Dalas Maveriks

Ne igraju
Tim Hardvej – 14 poena, 4 skoka.

Viđenje utakmice

Finiks je imao problema sa Pelikansima, kao i Dalas sa Jutom, ali su uz dva poraza obe ekipe ipak prošle do polufinala. Kris Pol je odigrao perfektnu prethodnu partiju protiv Pelikansa, ali verujemo da bi se dobio Dalas, mora više od toga, te mislimo da bi se Buker morao uključiti košgeterski večeras, obzirom da je prethodnu utakmicu zatajio u tom pogledu. Sa druge strane, Branson igra sjajnu košarku, te uz Luku imaju tandem kojeg se svi plaše, pa verujemo i Sansi. Luka je prva opcija u napadu, te verujemo da će na njemu određeni deo meča biti udvajanja, zato je X faktor za Dalas definitivno Branson, kao i Dinvidi koji je imao slabu prvu rundu. U Finiksu gledamo ka Ejtonu kojeg nema ko da čuva u ekipi Dalasa, obziorm da imaju samo dva centra, Pauela i Bobija, te nisu atletski dominantni kao Ejton.