Izostanci

Izostanci, 4. maj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.05.2022 00:00
Izostanci, 4. maj
Izostanci, 4. maj

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Majami Hit

Upitni
Pi Džej Taker – 7.5 poena, 5.5 skokova.
Maks Štrus – 10 poena, 3 skoka.
Markif Moris – 7 poena, 2 skoka.
Kaleb Martin – 9 poena, 4 skoka.
Tajler Hiro – 20 poena, 5 skokova, 4 asistencije.

Ne igraju
Kajl Lauri
– 13.5 poena, 4.5 skoka, 7.5 asistencija.

Filadelfija Seventisiksers

Ne igraju
Džoel Embid 
– 30 poena, 12 skokova.

Viđenje utakmice

Postavlja se pitanje koliko mogu Siksersi bez Embida? Pa očigledno je da najbolji igrač ekipe previše fali i da im je jako važan šraf, te smo videli da Harden nije ni izbilza onaj stari. Naravno, ukoliko Fila misli da pobedi večeras, Harden će definitivno morati mnogo bolje nego što je to bilo, pa verujemo da će večeras naći svoju formu i tako povući svoju ekipu u izostanku glavnog igrača. Maksi je odigrao sasvim korektan meč, kao i Heris, te uz Hardena bi večeras mogli da priprete Majamiju. Sa druge strane, Batler je podbacio u prethodnom duelu, dok je Adebajo odigrao odličnu utakmicu, te verujemo da večeras ukoliko odbrana Hita bude na istom nivou, oni mogu odneti pobedu i večeras. X faktor za Filu je definitivno Harden i njegova bolja ofanzivna igra, dok za Hit gledamo ka Štrusu koji je prethodni meč odigrao jako loše.

Finiks Sans

Ne igraju
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.

Dalas Maveriks

Ne igraju
Tim Hardvej – 14 poena, 4 skoka.

Viđenje utakmice

Finiks je prethodnu utakmicu dobio na iskustvo, ali i na jako lošu igru Bransona kao i Dinvidija. Verujemo da Luka ukoliko bude ponovio partiju, ili makar bude približno ista, uz sasvim korektnu partiju Dinvidija, kao i Bransona koji sigurno može bolje, ali i mora, mogu biti i te kako konkurentni večeras. Sa druge strane, Ejton je vodio glavnu reč u prethodnom duelu, te bio nezaustavljiv u reketu. Večeras verujemo da je Kid spremio odbranu dosta bolje za njega, ali isto tako mislimo da bi Buker i Pol večeras mogli mnogo više da povuku no inače. X fkator za Finiks kao i u mnogim utakmica ove sezone može biti Mikal Bridžis koji je sjajan, dok sa druge strane vidimo tu Klebera kao i u prethodnom meču koji bi mogao da širi teren u napadu.