Izostanci

Izostanci, 6. maj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.05.2022 00:00
Izostanci, 6. maj
Izostanci, 6. maj

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Filadelfija Seventisiksers

Upitni
Džoel Embid 
– 30 poena, 12 skokova.

Majami Hit

Upitni
Pi Džej Taker – 7.5 poena, 5.5 skokova.
Maks Štrus – 10 poena, 3 skoka.
Markif Moris – 7 poena, 2 skoka.
Kaleb Martin – 9 poena, 4 skoka.
Tajler Hiro – 20 poena, 5 skokova, 4 asistencije.
Kajl Lauri – 13.5 poena, 4.5 skoka, 7.5 asistencija.

Viđenje utakmice

Glavna je vest da bi Džoel mogao zaigrati večeras protiv Majamija kod kuće. Uz Džoela su svkako dosta kompletnija ekipa nego bez njega, pa verujemo da će Adebajo imati mnogo više posla nego protiv Džordana koji nije bio od koristi Siksersima. Postavlja se pitanje, kako će Harden sada igrati, obzirom da je bez Embida bio jako loš, te se to videlo i kroz igru same ekipe gde je trebao biti glavni motor, ali je on bio sve, samo ne glavni. Sa druge strane, Džimi i kompanija su spremi da se bore do kraja, pa verujemo da bi on uz Hiroa i Adebaja mogao možda večeras da dođe do brejka. X fkator za Filadelfiju je svakako mogući povratak Embida, dok je za Hit to Štrus koji je imao dve slabije partije nego inače, pa se gleda ka njegovim poenima sa klupe uz Hiroa.

Dalas Maveriks

Ne igraju
Tim Hardvej – 14 poena, 4 skoka.

Finiks Sans

Ne igraju
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.

Viđenje utakmice

Dalas će večeras ugostiti Finiks, te se pčekuje velika borba, ali verujmo i mnogo bolja od strane Dalasa. Pitanje je da li Dončić može sam u napadu išta da učini protiv Sansa, ali ukoliko se uključe Branson i Dinvidi koji su totalno bili van ritma prethodne dve utakmice, moglo bi biti svašta. Sa druge strane, Kris Polu je inače rođendan danas, pa verujemo da bi on mogoa pružiti jednu od onih dobrih partija koje ume, osim ukoliko ne nađu Maveriksi neko rešenje za njega. Ali kada pogledamo statistiku koja je neumoljiva, videćemo da Pol ima samo 4 izgubljene lopte za ove dve utkamice, što je, složićemo se sjajno. Uz Bukera i Mikala, koji igraju odlično, Sansi su svakako favoriti. X faktor za Dalas jeste priključivanje Bransona i Dinvidija u napadu, dok za Sanse gledamo ka Ejtonu koji bi mogao imati dobar deo poena u reketu večeras.