Izostanci

Izostanci, 7. maj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.05.2022 00:00
Izostanci, 7. maj
Izostanci, 7. maj

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Milvoki Baks

Ne igraju
Kris Midlton – 20 poena, 5.5 skokova, 5.5 asistencija.

Boston Seltiks

Upitni
Markus Smart 
– 12 poena, 4 skoka, 6 asistencija.

Viđenje utakmice

Markus Smart bi po svemu sudeći večeras trebalo da nastupa za svoju ekipu, što je ogromno olakšanje za Udoku. Videli smo da Boston i te kako može da se nosi sa Milvokijem, pre svega su ih odbrambeno zaustavila, mislimo na Janisa, ali isto tako i na druge. Napadački se očekuje od Tejtuma i Brauna da povuku svoju ekipu, te da Horforod nastavi da pruža sasvim korektne partije kako bi Seltiksi bili kompetentni u ovom duelu protiv šampiona lige iz prethodne godine. Sa druge strane, Milvoki mora da nađe način kako Janisu da omogući lakše poene iz igre, obzirom da smo videli da kada ekipu neće šut, a Janis je zaustavljen, nemaju nikakve šanse da dođu do pobede. Očekuje se od Holideja i Portisa da zapnu više u ovoj utakmici, obzirom da pred svojom publikm mogu da pruže dosta, što se od njih i očekuje. X faktor za Seltikse jeste Smart koji je pre svega sjajan odbrambeno, ali u napadu daje nemerljiv doprinos. Dok kod Milvokija gledamo ka Lopezu koji je totalno pao u prethodne dve utakmice, te je njegov šut spolja definitivno nešto što im nedostaje.

Golden Stejt Voriors

Ne igraju
Andre Igudala
– 4 poena, 3 skoka, 4 asistencije.
Geri Pejton – 7 poena, 3.5 skoka.

Memfis Grizlis

Ne igraju
Dilon Bruks – 18 poena, 3 skoka, 3 asistencije.

Viđenje utakmice

Memfis večeras neće imati nimalo lak zadatak, obzirom da idu na gostovanje, a na sve to im je druga vviolina suspendovana. Postavlja se pitanje, da li Morent može sam da iznese svoju ekipu protiv sjajnih Ratnika? Pa verovatno da može, ali definitivno će morati imati određenu pomoć Bejna i Džeksona u napadu, te tako defanzivno moraju da obrate pažnju na keč end šut situacije Kleja i drugih igrača Voriorsa. Sa druge strane, sve se svodi na dobro raspoloženje u napdu Voriorsa koji su i te kako efikasni kada su na domaćem parketu, pa njihova smol bol petroka može da napravi pravi dar mar ekipi Voriorsa. X faktor kod Memfisa definitinvo jeste da se Bejn uključi u ovoj seriji, dok bi kod Voriorsa mogao to da bude iznova Pul, ako ga uopšte tako možemo nazvati.