Izostanci

Izostanci, 9. maj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.05.2022 00:00
Izostanci, 9. maj
Izostanci, 9. maj

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Milvoki Baks

Ne igraju
Kris Midlton – 20 poena, 5.5 skokova, 5.5 asistencija.

Boston Seltiks

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Boston je za par stotinki ispustio produžetak koliko je lopta ostala na ruci Horforda, te nismo gledali ekstra pet minuta prethodne utakmice koja je bila sjajna. Janis je odigrao na MVP nivou, i to je bilo dovoljno da odnesu pobedu. Svoj posao je napokon obavio i Bruk Lopez koji je imao solidnu partiju, te uz Džrua su bili nereševi u napadu za Seltikse. Treba napomenuti da je Metjuz zaključao Tejtuma u prethodnom meču, pa gledajući ka tome, Tejtum će imati ogromnih problema i večeras u napadu ako ga bude čuvao Metjuz. Braun i Smart će definitivno morati mnogo više ukoliko Tejtum kao na prethodnom meču bude zaključan. X fakot za Bakse jeste opet solidna igra Lopeza, dok za Boston definitivno bolji Tejtum.

Golden Stejt Voriors

Ne igraju
Andre Igudala
– 4 poena, 3 skoka, 4 asistencije.
Geri Pejton – 7 poena, 3.5 skoka.

Memfis Grizlis

Ne igraju
Dža Morent – 27.5 poena, 6 skokova i 7 asistencija.

Viđenje utakmice

Memfis je u prethodnom meču doživeo pravu katastrofu, ali je još gora situacija ta da im Morent neće nastupati večeras. Dobijaju pojačanje u ovom meču usled izostanka Bruksa na prethodnom, dok gube Morenta, pa se postavlja pitanje, kako bez njega? Kroz sezonu rezultati pokazuju da su mnogo bolje igrali bez Morenta, te verujemo da bi i večeras moz+žda Bejn, Bruk i Džekson mogli da iznenade svojim partijama. Sa druge strane, ubitačna smol-bol petorka Voriorsa ne staje, pa mislimo da ukoliko i večeras žele da upišu eventulanu pobedu, Klej i Kari uz Pula mogu i mroaju da rešetaju koš Memfisa kao na prethodnom meču. X faktor za Memfis jeste Džekson koji se pokazao kao odličan košgeter usled izostanka pojedinih igrača, dok sa druge strane, Pul, definitivno igrač od koga se najviše očekuje.