Izostanci

Izostanci, 11. maj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.05.2022 00:00
Izostanci, 11. maj
Izostanci, 11. maj

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Boston Seltiks

Upitni
Robert Vilijams 
– 10 poena, 9.6 skokova.

Milvoki Baks

Ne igraju
Kris Midlton – 20 poena, 5.5 skokova, 5.5 asistencija.

Viđenje utakmice

Serija se vraća u Boston. Nakon prve četiri utakmice videli smo po brejk na strani, te verujemo da će i ova utakmica biti jako interesantna. Boston je prethodnu utakmicu pobedio na krilima Ala Horforda koji živi svoju drugu mladost, pa verujemo da će i večeras on biti jedan od ključnih igrača u svom timu pored Tejtuma i Brauna od koji se svakako najviše očekuje. Sa druge strane, janis je u rpve dve utakmice bio zaključan u Bostonu, pa mislimo da bi i to večeras moglo da se dofgodi obzirom da je u TD Gardenu atmosfera naelektrisana. Uz njega Holidej i Lopez moraju mnogo bolje nego li u prethodnom meču, obzirom da su pali u završnici. X faktor za Boston jeste Smart i njegov doprinos u napadu, dok bi i Grent Vilijmas mogao biti taj koji bi možda mogao da ubaci koji poen više, dok kod Milvokija gledamo ka Lopezu, obzirom da kada on pogađa spolja, mnogo je bolje za samu ekipu Milvokija i lakše dišu u napadu.

Memfis Grizlis

Ne igraju
Dža Morent – 27.5 poena, 6 skokova i 7 asistencija.

Golden Stejt Voriors

Ne igraju
Andre Igudala
– 4 poena, 3 skoka, 4 asistencije.
Geri Pejton – 7 poena, 3.5 skoka.

Viđenje utakmice

Memfis je u prethodnoj utakmici u gostima jako namučio Voriorse i pokazali su još jednom o kakvom se timu radi obzirom da igraju bez najboljeg igrača ekipe, Morenta. Bejn i Bruks su pali u prethodnoj utakmici, ali verujemo da uz Džeksona večeras, na domaćem parketu, mogu svakako napraviti pravi dar mar ekipi Voriorsa. Sa druge strane, videli smo da je Kari sjajan i u odličnoj formi, dok su Klej i Pul oni koji ga prate. Ne možemo da ne vidimo i njhovu defanzivu, pogotovo na spoljnim igračima gde su nemoćni Grizliji. X faktor je večeras za Memfis definitivno bolje igra Bruksa, a u Voriorsima gledamo konstantnog Viginsa koji je sjajan na obe strane terena.