Izostanci

Izostanci, 12. maj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.05.2022 00:00
Izostanci, 12. maj
Izostanci, 12. maj

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Majami Hit

Upitni
Pi Džej Taker – 7.5 poena, 5.5 skokova.
Maks Štrus – 10 poena, 3 skoka.
Markif Moris – 7 poena, 2 skoka.
Kaleb Martin – 9 poena, 4 skoka.
Tajler Hiro – 20 poena, 5 skokova, 4 asistencije.

Ne igraju
Kajl Lauri
– 13.5 poena, 4.5 skoka, 7.5 asistencija.

Filadelfija Seventisiksers

Upitni
Džoel Embid 
– 30 poena, 12 skokova.
Matis Tajbul – 6 poena, 2 skoka.

Viđenje utakmice

Majami ulazi u ovaj meč sa imperativom pobede i završetka serije, dok Filadelfija kod kuće ima šansu da ostane i bori se za sedmu utakmicu na Floridi. Majami ih je u prethodnoj utakmici buvkalno počistio sa terena, a predvodio ih je Batler, dok su Adebajo koji je imao najveći zadatak koji je i ispunio, da sačuva Embida, kao i Hiro sa klupe. Sjajno su igrali momci sa Floride. Sa druge strane, večersa Embid i Harden moraju sve konce da vuku ukoliko misle da odnesu pobedu protiv favorizovanog Hita,a ali smo videli da kod kuće Filadelfija izgleda mnogo bolje. Verujemo da će njih dvojica naći neko rešenje kako bi stigli do eventualne pobede večeras. X faktor kod Majamija je Štrus koji oscilira, ali je u prethodnoj utakmici pokazao da može na visokom nivou da odigra, pogotovo na pleju kada nema Laurija, dok sa druge strane Heris mora mnogo bolje uz Maksija kako bi upisali eventulanu pobedu.

Finiks Sans

Ne igraju
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.

Dalas Maveriks

Ne igraju
Tim Hardvej – 14 poena, 4 skoka.

Viđenje utakmice

Bilo je jako napeto u prethodnoj utakmici, ne što se rezultata tiče, već što se tiče samog terena i igre nerava pre svega mislimo na Bukera i Dončića. Dončić je u prethodnoj utakmici imao problema sa odbranom Finiksa, pa verujemo da večeras kod kuće neće štedeti svoj arsenal kako bi eventualno osigurao svojoj ekipi pobedu uz Bransona. Sa druge strane, gledamo ka Bukeru koji je prozvao Dončića i videla se netrpeljivost između njih, pa on i Pol će večeras imati pune ruke posla da zaustave Luku i Bransona. X faktor za Dalas je mnogo bolja igra Dinvidija koji je igrao kriminalno na prethodnom meču, kao i seriji dok kod Finiksa gledamo ka Ejtonu koji mora mnogo bolje i više da uradi u reketu.