Izostanci

Izostanci, 13. maj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.05.2022 00:00
Izostanci, 13. maj
Izostanci, 13. maj

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Boston Seltiks

Upitni
Robert Vilijams 
– 10 poena, 9.6 skokova.

Milvoki Baks

Ne igraju
Kris Midlton – 20 poena, 5.5 skokova, 5.5 asistencija.

Viđenje utakmice

Milvoki ima meč loptu kod kuće. Biće ova utakmica na krv i nož večeras. Seltiksi su prethodnu utakmicu izgubili u poslednjih 2 miuta meča. Tejtum je imao dobar meč, ali to nije bilo dovoljno da se odnese pobeda. Horford, njih X faktor je poklekao, pa verujemo da večeras moraju to da isprave kako znaju i umeju. Sa druge strane, Janis je bio najbolje raspoloženi u redovima Baksa, ali je Holidej taj koji je pre svega ovu utakmicu rešio odbranom, ali isto tako i poenima u ključnim momentima. Postavlja se pitanje, kako Baksi i večeras da odnesu pobedu, ma da su u psihološkoj prednosti. X faktor kod njih može biti Lopez kojeg na prethodnoj utakmici nismo videli, dok kod Bostona eventualni povratak Vilijamsa na parket može da donese prevagu.

Memfis Grizlis

Ne igraju
Dža Morent – 27.5 poena, 6 skokova i 7 asistencija.

Golden Stejt Voriors

Ne igraju
Andre Igudala
– 4 poena, 3 skoka, 4 asistencije.
Geri Pejton – 7 poena, 3.5 skoka.

Viđenje utakmice

Voriorsi imaju drugu meč loptu, obzirom da su u prethodnom meču DEKLASIRANI. Bejn i Džekson su predvodili ekip sjajno, dok je i klupa imala zavidan učinak na prethodnom meču, a to će im biti neophodno i večeras ukoliko misle da upišu eventualnu pobedu. Sa druge strane, Voriorsi nisu bili u ritmu, pa verujemo da će Klej i Kari sigurno bolje odigrati nego na prethodnoj utakmici. Postavlja se pitanje, ko bi mogao biti X faktor večeras. Za Memfis Bruks, obzirom da je odigrao slabo i na prethodnoj utakmici, dok kod Voriorsa Pul koji je takođe bio slab, kao i cela njegova ekipa.