Izostanci

Izostanci, 21. oktobar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.10.2022 00:00
Izostanci, 21. oktobar
Izostanci, 21. oktobar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Indijana Pejsers

Ne igraju:

Danijel Tajs
Majls Tarner

San Antonio Spars

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Indijana u ovaj meč ulazi kao blagi favorit, ali bez prvog centra ekipe koji će biti odsutan bar nedelju dana. Badi Hild i Haliburton predvode ekipu, te se očekuje da oni budu glavne napadačke opcije večeras. Sa druge strane, Sparsi koji igraju na sve ili ništa, obzirom da nemaju šta izgubiti biće predvođeni Džonsonom koji je prethodni meč odigrao sjajno, kao i Purtulom koji bi i te kako mogao večeras da ima zapaženu ulogu.

Vašingron Vizards

Ne igraju:

Kori Kispert

Čikago Buls

Ne igraju:

Lonzo Bol
Zek Lavin

Viđenje utakmice

Odigrali su Vizardsi prethodnu utakmicu sjajno, a kao što smo napomenuli, istakli su se tada Bil i Kuzma, te verujemo da bi oni trebali da povuku svoj tim ka eventualnoj pobedi i večeras. Sa druge strane, neočekivana pobeda Bulsa protiv Majamija na strani u kojoj su se najviše istakli Demar i Vučević, te će oni biti glavni problem za odbranu Vašingtona večeras. Biće ovo utakmica na jednu loptu.

Šarlot Hornets

Ne igraju:

Lamelo Bol
Kodi Martin 

Nju Orleans Pelikans

Ne igraju:

Kira Luis

Viđenje utakmice

Dobro je igrao Šarlot bez Bola u prvoj utakmici, ali večeras igraju protiv Pelikansa koji su jedni odp retendenata za vrh Zapada. Predvođeni Rozirom i Vašingtonom, Šarlot je uspeo da stigne do trijumfa, ali naspram njih će večeras biti Zajon i ekipa, gde verujemo da će Zajon nastaviti u svom ritmu da melje protivnike, dok Ingram i Mekalum igraju sjajno, to deluje kao prilično teška ekipa za pobediti. Po nama je favorit Nju Orleans.

Atlanta Hoks

Ne igraju:

Bogdan Bogdanović

Orlando Medžik

Ne igraju:

Markel Fulc
Geri Heris
Džonatan Ajzak
Mo Vagner

Viđenje utakmice

Hoksi su prethodnu utakmicu pobedili na osnovu sjajne timske igre i dobro raspoloženja, te su najzapaženiji bili Jang i Kolins, te Hanter i Muri koji su ih sjajno pratili. Verujemo da će oni i večeras protiv Medžika imati istu ulogu, te nošeni svojom publikom bi mogli da ostvare još jedan trijumf. Sa druge strane, sjajni Paolo uz Kola Entonija nije uspeo da dođe do eventualne pobede nad Pistonsima, pa mislimo da će i večeras to biti jako težak zadatak na gostujućem parketu.

Bruklin Nets

Ne igraju:

Set Kari
Ti Džej Voren

Toronto Reptors

Ne igraju:

Kem Birč
Kris Bušer
Oto Porter

Viđenje utakmice

Utakmica na jednu loptu. To će odlikovati ovaj duel. Kej Di i Irving moraju mnogo bolje ukoliko misle da odnesu pobedu večeras nad sjajnim Reptorsima, dok bi im definitivno trebala pomoć sa klupe, ali i u vidu Herisa koji se večeras vraća na parket, što znači haubica više u napadu. Sa druge strane, smol-bol postava Toronta je pojela Kavse koji nisu imali rešenje za to u prethodnom meču, te verujemo da bi Sijakam i Van Vlit mogli i večeras i te kako da naude Netsima.

Majami Hit

Ne igraju:

Viktor Oladipo
Omer Jurceven

Boston Seltiks 

Ne igraju:

Danilo Galinari
Robert Vilijams

Viđenje utakmice

Majami je prethodni duel izgubio od Čikaga, te verujemo da Batler i drugari definitivno moraju mnogo bolje nego li tada, kako bi došli do eventualne pobede nad sjajnim Seltiksima koji su u prethodnom kolu pobedili Filadelfiju. Sa druge strane, Tejtum i Braun kolo vode, dok sjajno rade posao Brogdon i Smart kao plejmejkeri koji su sjajni na lopti, a u defanzivi kidaju. Biće ovo jedan jako lep meč za pogledati gde prednost dajemo Hitu obzirom da su domaćini.

Njujork Niks

Ne igraju:

Kuentin Grejms

Detorit Pistons

Ne igraju:

Marvin Begli
Alek Burks
Ajzea Livers

Viđenje utakmice

Niksi su izgubili prvi meč na dve lopte, ali pitanje je da li će tako biti i večeras. Branson nije odigrao na svom nivou, te isto tako i Beret dok je Rendl igrao na najvišem mogućem. Kako bi obezbedili pobedu, njih dvojica će morati večeras da se uključe kako bi odneli eventualni trijumf nad Pistonsima koji su ozbiljna pretnja svima. Sa druge strane, Babo i Kaningem igraju kao prve napadačke opcije, te verujemo da ukoliko odigraju kao prethodni meč, ovo može biti jedan i te kako zanimljiv duel za sve ljubitelje košarke.

Minesota Timbervulvs

SVI IGRAJU.

Juta Džez

Ne igraju:

Udoka Azabuki

Viđenje utakmice

Sjajan duel nas očekuje večeras, pre svega iz razloga što je Gober upravo trejdovan iz Jute u Minesotu. Baš iz tog razloga verujemo da će on najviše i zapeti kako bi ostvarili eventualni trijumf. On je na prethodnom meču uputio čak 15 šuteva iz igre, dok je u Juti za sve ove godine imao najviše 14, što dovoljno govori o tome koliko je zapravo potentan u napadu uz Taunsa. Sa druge strane, Juta je dobila Denvera apsolutno neočekivano na krilima Markanena i Sekstona. Ukoliko ponove takve partije, verujemo da mogu iznenaditi večeras Minesotu.

Hjuston Rokets

Ne igraju:

Džejsin Tejt

Memfis Grizlis

Ne igraju:

Dilion Bruks
Deni Grin
Džeren Džekson
Zair Vilijams

Viđenje utakmice

Potentni Hjuston večeras dočekuje aspolutnog favorita Memfis. Dža je predvodio u prethodnom meču svoju ekipu, te uz sjajnog Santija Aldamu uspeo da odnese pobedu nakon produžetka, pa verujemo da bi taj duo uz Bejna mogao i večeras mogao da napravi eventualni trijumf. Sa druge strane, Roketsi su igrali sasvim korektno, koliko se od njih može očekivati. Porter je odigrao sjajno, dok su posustali Šengun i Grin, ali je Fernando istupio pravo niotkuda. Ukoliko se njih dvojica probude, oni bi mogli ozbiljan problem Memfisu da naprave.

Portland Trejlblejzers

Ne igraju:

Geri Pejton
Trent Votford

Finiks Sans

Ne igraju:

Džej Krauder
Lendri Šamet

Viđenje utakmice

Sjajne ekipe se susreću večeras u Oregonu. Lilard se nije previše istakao na prethodnom meču, ali su tu bili Hart i Grent koji su odigrali sjajno, te uz raspoloženog Lialrda bi večeras mogli da pomrse račune Sansima. Sa druge strane, Pol je odigrao jako loše prvi duel, dok su Buker i Ejton po svom standardu dobro igrali. Postavlja se pitanje detalja koji će odlučiti ovu utakmicu, a mi mislimo da je to odbrana na Lilardu ili Bukeru.

Golden Stejt Voriors

Ne igraju:

Patrik Boldvin
Andre Igudala

Denver Nagets

SVI IGRAJU.

Viđenje utakmice

Denver je prelako shvatio prethodnu utakmicu sa Jutom, te izgubio meč kao ogroman favorit. Jedino se istakao Nikola Jokić, dok su definitivno podbacili svi ostali, a ukoliko misle da večeras odnesu eventualnu pobedu, moraju mnogo bolje da odigraju, obzirom da su im Voriorsi pokazali prošle godine kako se igra košarka. Sa druge strane, sve isto kod Voriorsa, zna se ko vozi traktor, a ko otvara kapiju. Sve je podređeno Kariju i Kleju, te Pulu koji i te kako odlično igra i donosi energiju sa klupe. Presudiće detalji, ali dajemo veliku prednost Voriorsima.