Izostanci

Izostanci, 25. oktobar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.10.2022 00:00
Izostanci, 25. oktobar
Izostanci, 25. oktobar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Vašingron Vizards

Ne igraju:

Kori Kispert – nije igrao.

Detroit Pistons

Ne igraju:

Marvin Begli – nije igrao.
Alek Burks – nije igrao.

Viđenje utakmice

Duel koji bi mogla da presudi jedna lopta, što mi mislimo i da hoće. Bil igra sjajno od početka sezone, te uz Porzingisa i Kuzmu deluju kao sasvim korektan pretendent za neki plej-of poziciju, što je verovatno i samoj franšizi cilj ove sezone. Bil jeste predvodnik ove ekipe, od njega se najviše i očekuje, a to je pokazao i protiv Klivlenda u poslednjoj utakmici sa postignutih 27 poena, ali ni to nije bilo dovoljno da se pobede Mičel i ekipa. Sa druge strane, Pistonsi igraju lepu košarku za oko. Predvođeni Kaningemom i veteranom, Bogdanovićem, oni su ekipa koja svakome može da ukrade pobedu, pa ih ne bi otpisivali ni večeras.

Dalas Maveriks

Ne igraju:

Davis Bertans – nije igrao.
Frenk Ntilikina
 – nije igrao.

Nju Orleans Pelikans

Upitni:

Zajon Vilijamson – 22 poena, 6.7 skokova, 2.3 asistencije.

Herbert Džouns – 7.3 poena, 3.3 skoka, 2 asistencije.

Ne igraju:

Brendon Ingram – 22 poena, 5.7 skokova, 4 asistencije.
Kajra Luis – nije igrao.

Viđenje utakmice

Dalas ima sjajnu hemiju u ekipi, te odličnog šestog igrača u vidu Vuda, koji je sa Dončićem našao zajednički jezik, te to deluje kao dobitna kombinacija za ekipu iz Teksasa. Imaju ogroman potencijal, pogotovo što večeras usled neigranja Ingrama za Pelikanse i eventualnog izostanka Zajona i Džounsa, Maveriksi mogu napraviti iznenađenje u gostima i odneti ceo plen. Sa druge strane, Pelikansi kao što se vidi, imaju kadrovskih problema, te verujemo da i ako su pitni, Zajon i Džouns možda ipak ne nastupe, kako ne bi došlo do ozbiljnijih povreda, već da oporave stare. Valančiunas je taj koji će imati svu slobodu večeras, te uz Grema i Mekaluma mogu biti opasni po Maverikse ukoliko shvate ovaj meč olako.

Oklahoma Siti Tander

Ne igraju:

Džoš Gidi – 14.3 poena, 8.3 skoka, 5 asistencija.
Šej Gildžis Aleksander
– 30 poena, 4.5 skoka, 6 asistencija.
Džejlen Vilijams – 5 poena, 1 asistencija.

Los Anđeles Klipers

Ne igraju:

Pol Džordž – 23.7 poena, 7.7 skokova, 4.7 asistencije.
Markus Moris – 15 poena, 4.7 skokova, 1.3 asistencije.

Viđenje utakmice

Oklahoma je ogroman autsajder večeras usled izostanka dva glavna igrača. Sa druge strane, Klipersi bez Džordža i Morisa, ali se Lenard vraća na parket, te verujemo da će on biti pokretač ekipe. Iznenađujuće loše igra Redži Džekson te od njega treba očekivati neku reakciju, dok Džon Vol pokazuje da ipak nije izgubio svoju magiju od pre par godina, te ga je zaista zadovoljsvo gledati.

Finiks Sans

Ne igraju:

Džej Krauder – nije igrao.

Golden Stejt Voriors

Ne igraju:

Dante Divićenco – 5 poena, 0.7 skokova, 1 asistencija.
Andre Iguadala – nije igrao.

Viđenje utakmice

Utakmica na jedan posed i verovatno poneka čarka na samom parketu. Sansi su u solidnoj formi, pre svega mislimo na Bukera koji vuče ovaj tim i Bridžesa koji je odličan na obe strane parketa, ali je Pol taj koji je totalno u kontraritmu. Pitanje je da li će uspeti večeras da se suprotstave sjajnim Voriorsima. Sa druge strane, Kari vodi svoju ekipu kako dolikuje. Trenutno je u takvoj formi da će definitivno biti problem Bridžesu da ga sačuva, ali ukoliko nađu lek za njega, moraju naći lek za Viginsa, Pula i Kleja koji su takođe ubitačni. Postavlja se pitanje, koliko će dobru odbranu igrati Sansi večeras, te koliko će Voriorsi biti raspoloženi u šutu, te će to presuditi sam meč.