Izostanci

Izostanci, 26. oktobar.

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.10.2022 00:00
Izostanci, 26. oktobar.
Izostanci, 26. oktobar.

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Orlando Medžik

Ne igraju:

Markel Fulc
Geri Heris
Džonatan Ajzak
Džejlen Sags
Mo Vagner

Klivlend Kavalirs

Ne igraju:

Darius Garland
Riki Rubio

Viđenje utakmice

Orlando ima potencijal, ali ne i više od toga kako bi učinio nešto bolje ove sezone. Paolo je sjajan, pokazuje da je stvarno jedan od retkih rukija koji je odmah spreman za NBA parket, što se da videti i po brojkama, ali nema pomoć svojih saigrača da eventualno uspe upisati neku pobedu, pogotovo ne protiv Kavsa koji su jedna od ozbiljnijih ekipa ove sezone. Sa druge strane, Mičel kolo vodi i ako je tek došao u ekipu. Videlo se odmah da će to biti instant pojačanje za Kavse. Uz njega, sjajnu četvorku čine Garland, Alen i Mobli, te to deluje isuviše moćno za Orlando večeras.

Atlanta Hoks

Ne igraju:

Bogdan Bogdanović

Detorit Pistons

Ne igraju:

Marvin Begli

Alek Burks

Viđenje utakmice

Detorit je sinoć igrau svoju utakmicu, te verujemo da su igrači iscrpljeni i neće biti prevelikog opterećenja za Hokse večeras. Imaju čemu da se nadaju u taboru Pistonsa, ali velika je verovatnoća da će Hoksi i te kako zapeti večeras kako bi obezbedili pobedu. Kaningem i Bogdanović su velika pretnja za Hokse, jer ako njih krene, samo tada može doći do nekog veliko obrta u samom toku utakmice. Zato, sa druge strane, Jang, Muri i Kolins verujemo da neće dozvoliti da se njih dvojica razigraju, te će učiniti sve kako bi ih zaustavili na manjem broju poena i eventualno upisali pobedu.

Šarlot Hornets

Ne igraju:

Lamelo Bol
Kodi Martin
Teri Rozir

Njujork Niks

Ne igraju:

Kuentin Grejms

Viđenje utakmice

Ovo deluje kao jedna utakmica na veliki broj poena, obzirom da su obe ekipe samo ofanzivno orijentisane. Nedostaje Lamelo Šarlotu, ali Smit igra sjajno, te uz Hejvorda svima može biti i te kako Šarlot neugodna ekipa, pa tako i Niksima večeras. Niksi sa druge strane predvođeni Rendlom, Beretom i Bransonom imaju obrise neke simpatične igre, te dobrim delom zavisi sam tok utakmice od njih trojice, gde provode po više od 35 minuta na parketu, što je i jedna od odlika trenera Tibodoa. Verujemo da će ovaj meč biti na jednu loptu.

Filadelfija Seventisiksers

SVI IGRAJU.

Toronto Reptors

Ne igraju:

Oto Porter

Viđenje utakmice

Smol bol petorka ili klasičan centar, pitanje je za večeras na ovoj utakmici. Fildelfija pokazuje obrise ozbiljne ekipe od koje i te kako može biti konkurent za prsten, pogotovo što je Harden na svom nivou iz Hjustona, kada je žario i palio ligom. Embid i on su glavne pretnje svim ekipa, pa tako i večeras Reptorsima, gde će Embid imati naspram sebe SIjakama za centra, koji je kud i kamo slabiji. Sa druge strane, Reptorsi kada razvuku odbranu Siksersa, to je ozbiljan problem za domaćine. Svih pet igrača mogu da pogode spolja, te ako ih krene šut, Fila će imati ozbiljan problem da dođe do eventualne pobede.

Bruklin Nets

Ne igraju:

Set Kari
Ti Džej Voren
Markif Moris

Milvoki Baks

Ne igraju:

Pet Konaton
Džo Ingls 
Kris Midlton

Viđenje utakmice

Duel dva pretendenta za prsten. Kej Di i Irving nisu ušli u sezonu kako su očekivali, ali to neće umanjiti njihovu igru te da eventualno večeras ugroze Janisa i kompaniju sa druge strane. Od njih preti i najveća opasnost u igri Netsa, ali ukoliko nađu Baksi rešenje za njih, Netsi će imati veliki problem. Sa druge strane, videli smo moćnog Janisa, ali u predsezoni, Simons ga je jako lepo čuvao, te verujemo da bi i večeras mogao da napravi ozbiljan problem Janisu, pa i samoj ekipi Milvokija ukoliko ne budu drugi igrači raspoloženi za igru.

Indijana Pejsers

Ne igraju:

Danijel Tajs
Majls Tarner

Čikago Buls

Ne igraju:

Lonzo Bol

Viđenje utakmice

Sjajna utakmica nas čeka u Indijani. Haliburton igra sjajno od početka sezone, te uz Hilda, Smita i drugare mogu napraviti ozbiljan problem Bulsima večeras. Sa druge strane, videli smo da su Bulsi ove sezone dosta bolji kolektivno, da je odbrana na višem nivou, te treba obratiti pažnju na te stvari kada se priča o njima. Demar predvodi napadački, dok Lavin mora pronaći pravi ritam nakon povrede iz koje je izašao, ali nastojimo u tome da je Indijana baš takva ekipa koja bi Lavina mogla vratiti na poentersi kolosek. Čikago je ovde definitivno veliki favorit.

San Antonio Spars

Ne igraju:

Devin Vazel

Minesota Timbervulvs

Ne igraju:

Ostin Rivers
Luka Graca
Kajl Anderson

Viđenje utakmice

Ne cvetaju ruže Minesoti, dok Sparsi hoće da tankuju, ali ne smeju zbog pooštrenih mera NBA lige. Džonson i Purtul igraju na odličnom nivou, pružaju maksimum od sebe da ekipa izgleda koliko toliko dobro, ali ne može se samo sa njima dvojicom protiv Minesote koja želi da napadne sam vrh. Sa druge strane, ne cvetaju Vulvsima ruže. Nije se baš lepo KAT snašao u sistemu igre sa Rudijem, te nedostaju njegovi poeni, dok je Edvards na nekakvoj dijeti, koje mu definitivno utiče na samu igru. Verujemo da su oni večeras ogromni favoriti, ali isto tako, ukoliko misle da ne izgbe kao na prethodnom meču, moraju mnogo ozbiljnije.

Hjuston Rokets

Ne igraju:

Bruno Fernando
Alperen Šengun

Juta Džez

Ne igraju:

Geri Pejton
Trent Votford

Viđenje utakmice

Hjuston ima ogroman potencijal, baš kao i Orlando, ali nije ekipa za nešto više. Videli smo na prethodnom meču čarke između Grina i Smita na klupi, te bi moglo biti interesantno večeras da vidimo kako će se oni ponašati zajedno na parketu, obzirom da Grin nije timski igrač, bar to do sada nije pokazao. Sa druge strane, Deni Ejndž je sastavio tim koji bi trebalo da gubi, no, realnost je drugačija. Oni pobeđuju, pa se čovek pita, gde je to pogrešio kada je trejdovao zvezde ekipe. Markanen je sjajan, Sekston solidan, te je uz veterane to dovoljno da pokažu zube svima, a definitivno odnesu i 3 pobede u 4 meča, pa će se tako potruditi i večeras.

Los Anđeles Lejkers

Ne igraju:

Rasel Vestbruk
Tomas Brajant
Denis Šruder 
Kol Svinder

Denver Nagets

SVI IGRAJU.

Viđenje utakmice

Lejkersi igraju kriminalno, te se to vidi i kroz tri poraza na tri utakmice. Nije dovoljan Lebron koji igra opet sezonu iz snova, već moraju i drugi da se uključe. Navodi se da Vestbruk propušta večerašnju utakmicu, te će biti interesantno videti ovu ekipu bez njega, te njegovih kritičnih izbora šuteva na startu sezone. Sa druge strane, Nagetsi nastoje da igraju timsku košarku ,te imaju 2 poebede i 2 poraza, ali sve zavisi od Jokića kao i uvek, pa ako njega Lejkersi zatvore, Nagetsi padaju u vodu kolektivno. Biće ovo duel na loptu-dve.

Majami Hit

Ne igraju:

Viktor Oladipo
Omer Jurceven

Portland Trejl Blejzers

Ne igraju:

Geri Pejton
Trent Votford

Viđenje utakmice

Biće ovo paklen duel Lilarda i Batlera. Sve osim velikog žara i prave borbe se ne dovodi u pitanje na ovoj utakmici. Postavlja se pitanje, ko će biti skoncentrisaniji u odlučujućim momentima. Grent i Lilard igraju sjajno, van svih očekivanja, te je milina gledati ih. Dok sa druge strane, Adebajo i Batler traže sebe, ali su to igrači najvišeg kalibra, pa tako nešto treba i očekivati od strane njih večeras. Ovo je možda duel večeri.