Izostanci

Izostanci, 27. oktobar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.10.2022 00:00
Izostanci, 27. oktobar
Izostanci, 27. oktobar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Bruklin Nets

Ne igraju:

Set Kari
Ti Džej Voren
Markif Moris
Džo Heris

Dalas Maveriks

Ne igraju:

Davis Bertans
Frenk Nitilikina

Viđenje utakmice

Bruklin Netsi nisu tako slavno otvorili sezonu, Definitivno je da se ne vidi razlika sa Simonsom na parketu kao što se očekivalo, pa samim tim i loši rezultati. Našle su ekipe rešenje da zaustave duo Irving – Durent, pa tako i veliki problem za njih. Moraće njih dvojica mnogo bolje protiv odbrane Mavsa koja je sasvim korektna ove sezone. A sa druge strane, Luka Dončić koji je promašio već dva šuta za pobedu, pa mu je verovatno poljuljano malo samopuzdnje, ali njegove brojke ne govore tako, ako gledamo samo njih. Pitanje je da li će Netsi uspeti da nađu rešenje i za Vuda, koji je sjajan, te je odlično kliknuo sa Lukom. Biće ovo jedan sjajan meč večeras.

Los Anđeles Klipers

Ne igraju:

Kavaj Lenard
Markif Moris

Oklahoma Siti Tander

Ne igraju:

Džoš Gidi

Viđenje utakmice

Klipersi su ogromni favoriti na ovom meču, ali smo videli da su već jednom poklekli protiv Tandera, tako da treba očekivati sjajan meč obzirom da nemaju Lenarda. Aleksander će večeras biti glavna zvezda na parketu uz Džordža , te se od njih dvojice očekuje da najviše košgeterski potpomognu svoje ekipe kako bi došli do eventualne pobede. Prevaga bi mogla da leži u vidu Džona Vola, koji bi mogao eksplodirati večeras, te možda preuzeti ulogu prvog košgetera ekipe Klipersa usled izostanka Lenarda.

Majami Hit

Ne igraju:

Viktor Oladipo
Omer Jurceven

Golden Stejt Voriors

Ne igraju:

Dante Divićenco
Andre Iguadala

Viđenje utakmice

Majami je sinoć imao jako težak meč sa Portlandom u kom je odneo pobedu, pa bi to moglo uzeti maha večeras protiv Voriorsa. Batler i Adebajo imaju jako težak zadatak da se suprotstave Voriorsima, pa trebaju pronaći rešenje za njihovu kolektivnu odbranu, ali isto tako i njihov sjajni napad. Sa druge strane, Voriorsi predvođeni Karijem deluju odlično. Protiv Finiksa ih nije htelo, to možemo reći, ali verujemo da će Klej odigrati sjjano nakon isključenja protiv Finiksa. Suma sumarum, ovo će biti sjajna utakmica.

Sakramento Kings

SVI IGRAJU!

Memfis Grizlis

Ne igraju:

Deni Grin
Džeren Džekson
Zair Vilijams

Viđenje utakmice

Kingsi su pravili ekipu za plej-of, ali se čini da od ta posla nema ništa. Foks i Sabonis možda mogu pobedi nekoga, ali teško da mogu sjajni Memfis napasti i ugroziti ozbiljnije. Sa druge strane, Morent igra fenomenalno, a prate ga Aldama i Bejn sjajno. Biće ovo jedna utakmica na veliki broj poena, a mi tipujemo da bi ipak memfis mogao da odnese eventualnu pobedu u gostima.