Izostanci

Izostanci, 31. oktobar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.10.2022 00:00
Izostanci, 31. oktobar
Izostanci, 31. oktobar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Vašington Vizards

Ne igraju:

Kori Kispert
Delon Rajt

Filadelfija Seventisiksers

SVI IGRAJU.

Viđenje utakmice

Ni jedni, ni drugi ne blistaju na startu sezone, te im je večeras pobeda i te kako prioritet. Bredli Bil je odigrao jako loše sinoć protiv Seltiksa, te smo vidli start sa očajnih 0-11 iz igre, što nije uobičajeno za njega, pa verujemo da bi on večeras ipak trebao da bude glavni košgeter, što inače i jeste u svojoj ekipi. Sa druge strane, Embid i Harden kolo vode, ali im slabo ide, te im je neophodna pomoć i ostalih saigrača kako bi dobili Vizardse koji nisu toliko loši, čak štaviše, kolektivna odbrana im je stvarno na visokom nivou, te će Harden i Embid imati jako težak zadatak.

Šarlot Hornets

Ne igraju:

Lamelo Bol
Teri Rozir
Kodi Martin

Sakramento Kings

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Utakmica od koje se ne očekuje previše u odbrani, koliko se u napadu veruje u rapsodiju obe ekipe. Sa jedne strane, Rozir i  Hejvard će prednjačiti i verujemo da bi oni baš mogli presuditi Kingsima koji ne stoje tako dobro defanzivno, osim Mičela koji je sjajan u svojim zadacima. Sa druge strane, Foks i Sabonis su napokon upisali pobedu koju su dugo čekali, ali kako bi dobili Hornetse, biće im neophodno da to urade mnogo bolje uz kolege iz tima kako bi eventualno uspeli da ugroze domaćina večeras.

Bruklin Nets

Ne igraju:

Ti Džej Voren

Indijana Pejsers

Ne igraju:

Danijel Tajs

Viđenje utakmice

Ko se nadao ovako lošem startu Netsa? Niko! A ni oni sami. Durentu i Irvingu je neophodna podrška saigrača kako bi upisivali pobede, definitivno to nije moguće da samo njih dvojica učine, pa moraju i drugi kolektivno mnogo bolje da igraju kako bi pobedili poneki meč ove sezone i ako planiraju da uđu u plej-of, jer ovo ne obećava. Sa druge strane, Indijana koja u odnosu na predikcije igra sjajno, pa je interesantno gledati Haliburtona na terenu kako pleše i sve je veći utisak da su Kingsi pogrešili, ali dobro, na njemu je da i večeras pokaže svoj sjajni napadački arsenal.

Toronto Reptors

Ne igraju:

Oto Porter

Atlanta Hoks

Ne igraju:

Bogdan Bogdanović

Viđenje utakmice

Biće ovo jedan sjajan duel, vrlo verovatno na posed ili dva. Reptorsi sa smol-bol petorkom prave ozbiljne probleme svakoj ekipi i ako im ne ide u prilog trenutni skor 3-3, ali verujemo da bi Sijakam i Barns večeras i te kako mogli da prirede jednu sjajnu predstavu u njihovoj režiji protiv Hoksa. Sa druge strane, Hoksi igraju solidno na krilima Janga koji igra odlično i teško ga je čuvati, pa verujemo da bi on mogao i večeras da pokaže svoj napadački arsenal, dok će Kapela biti dosta ograničeniji u napadu zbog petorke Reptorsa.

Milvoki Baks

Ne igraju:

Pet Konaton
Džo Ingls 
Kris Midlton

Detorit Pistons

Ne igraju:

Marvin Begli
Alek Burks
Džejlen Duren

Viđenje utakmice

Milvoki je jedina neporažena ekipa u ligi i to dovoljno govori o njihovoj sjajnoj igri i Janisu kao predvodniku od kog se i večeras očekuje najviše na parketu uz Holideja koji im je rep tima. Sa druge strane, videli smo Detroit koji i te kako ume da znenadi, pa je tako aktuelne šampione šokirao na prethodnoj utakmici, te ne treba čuditi ukoliko Babo i Kaningem večeras pruže sjajan otpor i možda upišu eventualnu pobedu nad Milvokijem.

Juta Džez

Ne igraju:

Leonardo Bolmaro
Simone Fontekio
Rudi Gej

Minesota Timbervulvs

Ne igraju:

Deni Grin
Džeren Džekson
Zair Vilijams

Viđenje utakmice

Juta je u sjajnoj formi, kao i Memfis, ali je Juta pravo iznenađenje ove sezone te jako treba obratiti pažnju na njih i večeras. Markanen je glavni igrač koji najviše nosi na leđima, te se od njega najviše i očekuje, dok Klarkson i Vanderbilt imaju svoje role i našli su se sjajno na parketu. Sa druge strane, Morent je osnova svega, te bez njega smo videli da Memfis ne može ništa da učini, ma koji to protivnik bio, pa verujemo da će se na njega najviše i osloniti večeras.

Los Anđeles Klipers

Ne igraju:

Robert Kovington
Džon Vol
Kavaj Lenard

Hjuston Rokets

Ne igraju:

Bruno Fernando

Viđenje utakmice

Klišersi su u jako lošoj formi, ali večeras bi mogli početi da rastu i drugačije da igraju, obzirom da je naspram njih Hjuston, ekipa koja nema ni glavu ni rep. Džordž je u lošoj formi, ali bi večeras usled izostanka Lenarda i Vola morao biti prva opcija, pa na njega ciljamo kao na nekoga ko bi trebao povesti svoj tim do pobede. Što se pojedinaca u Hjustonu tiče, ne možemo izdvojiti niti jednog jedinog, obzirom da nemaju određenog igrača koji bi mogao da vuče ekipu, a Grin definitivno to nije i ako je predviđen za to. Pitanje je da li mogu uraditi nešto protiv i ovako slabih Klipersa.