Izostanci

Izostanci, 1. novembar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.11.2022 00:00
Izostanci, 1. novembar
Izostanci, 1. novembar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Majami Hit

Ne igraju:

Omer Jurceven
Viktor Oladipo

Golden Stejt Voriors

Ne igraju:

Andre Igudala
Dante Divićenco

Viđenje utakmice

Obe ekipe su lošijeg procenta pobeda, te bi im večeras svakako bila neophodna pobeda. Sa jedne strane Majami koji predvodi Džimi Batler sa Adebajom i koji će sigurno biti glavni aduti Spolstre u napadu protiv aktuelnog šampiona, te se na njih najviše svodi sam napad Hita. Sa druge strane, Voriorsi imaju 3 pobede iz 7 mečeva, što je potpuno neočekivano, pa treba očekivati da Kari i Klej zapnu večeras, pre svega Klej koji je na prethodnoj utakmici odmarao. Svakako treba obratiti pažnju i na duel Hiro i Pul koji će vrlo verovatno odlikovati veliki broj poena, pa se nadamo dobroj predstavi večeras između ove dve ekipe.

Bruklin Nets

Ne igraju:

Set Kari
Ben Simons
Ti Džej Voren

Čikago Buls

Ne igraju:

Lonco Bol

Andre Dramond

Viđenje utakmice

Bruklin je sporazumno raskinuo ugovor danas sa Nešom, te se očekuje da ga u narednim danima zameni Udoka, do tada će biti prepušteni Kokoškovu koji će privremeno voditi ekipu. Predvođeni Irvingom i Durentom bez trenera, ne znamo šta da očekujemo, ali će biti jako interesantno videti njih dvojicu sa punom slobodom, koju su verovatno i do sada imali, ali da se podsetimo leta i Durentovog uslova kada je tražio da Neš ode, i otišao je, pa samim tim i očekujemo bolju igru večeras. Sa druge strane, sjajni Bulsi idu na sve ili ništa i nadaju se da su Netsi poljuljani, te će sve usmeriti ka Demaru i Lavinu u napadu, pa verujemo da bi možda i mogli ugroziti Netse.

Oklahoma Siti Tander

Ne igraju:

Džoš Gidi

Orlando Medžik

Ne igraju:

Kol Entoni
Markel Fulc
Geri Heris
Džonatan Ajzak
Mo Vagner

Viđenje utakmice

Gledajući igrački kadar, kud i kamo bolja imena ima Orlando koji će večeras predvoditi Paolo, koji igra sjajnu ruki sezonu i postiže više od 20 poena prosečno, što dovoljno govori o kvalitetu ovog igrača. Uz njega, večeras možemo očekivati dosta više i od Frenca Vagnera koji će imati veliku slobodu u napadu, pa se od njih očekuje da jako napadnu Oklahomu. Sa druge strane, Aleksander je glavna uzdanica Tandera za 4 pobedu u ovoj sezoni, pa se postavlja pitanje samo ko će uz njega večeras da iskoči kako bi eventualno pokušali da upišu pobedu.

Finiks Sans

Ne igraju:

Diandre Ejton
Džej Krauder

Minesota Timbervulvs

Ne igraju:

Luka Graca

Viđenje utakmice

Duel dve ekipe koje će imati prednosti na različitim pozicijama na parketu. Sa jedne strane Sansi koji imaju sjajnu spoljnu liniju predvođenu Bukerom i Polom, te će Vulvsima biti jako teško da nađu rešenje i eventualno zaustave ovaj tandem večeras kod kuće. Sa druge strane, Vulvsi imaju veliku prednost u reketu obzirom da ne igra Ejton. Postavlja se pitanje samo koliko mogu da se isprse u napadu Tauns i Gober, obzirom da zajedno još nisu imali dobru partiju, ali imaju večeras priliku da u oslabljenom rektu Sansa naprave pravu pometnju.