Izostanci

Izostanci, 2. novembar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.11.2022 00:00
Izostanci, 2. novembar
Izostanci, 2. novembar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Vašington Vizards

Ne igraju:

Kori Kispert
Delon Rajt

Filadelfija Seventisiksers

Upitni :

Džoel Embid

Viđenje utakmice

Vašington je upao u malu krizu, pa se očekuje da Bredli Bil i Porzingis večeras protiv Filadelfije poguraju svoj tim ka eventualnoj pobedi, ali obzirom da će imati prepreku veliku u vidu Džeola Embida koji se vraća na parket, biće im to veliki problem. Sa druge strane, Harden je malo posustao, ali se očekuje da povratkom Embida i njemu posao u napadu bude kud i kamo olakšan, te se očekuje i veći broj asistencija ali i lakših poena.

Klivlend Kavalirs

Ne igraju:

Raul Neto
Riki Rubio

Upitni :

Darius Garland

Boston Seltiks

Ne igraju:

Danilo Galinari
Robert Vilijams

Viđenje utakmice

Klivlend bi mogao imati ogromno pojačanje u vidu Dariusa Garlanda i njegovog povratka na parket večeras. Mičel igra sjajno i to je ogroman plus za samu ekipu, te uz Alena i Moblija, ova ekipa ima ogroman potencijal, ali i velike šanse da večeras upiše eventualnu pobedu. Svakako treba očekivati od Mičela da uzima manji broj šuteva povratkom Garlanda, ali isto tako treba očekivati i smanjenu minutažu pojedinim igračima sa klupe. Sa druge strane, Seltiksi su nošeni Tejtuomom i Braunom odlični na startu sezone, pa se od njih najviše i očekuje večeras, s toga će glavni zadatak Kavsa biti da njih zaustave, dok će Seltiksi morati tražiti rešenje na više polja.

Majami Hit

Ne igraju:

Viktor Oladipo
Omer Jurceven

Sakramento Kings

Ne igraju:

Diaron Foks

Viđenje utakmice

Majami je večeras ogroman favorit, pa ne treba očekivati veliku rolu Batlera i Adebaja koji su se u prethodnim utakmicama dosta istrošili. Pre svega tu mislimo zbog izostanka Foksa koji je bio alfa i omega tima Kinga da bi mogli imati ogromnu prednost, ali se pita i Sabonis koji će uzeti veću ulogu i eventualno pokušati večeras da ugrozi sjajni Majami.

Njujork Niks

Upitni :

Kuentin Grajms
Kem Rediš

Atlanta Hoks

Ne igraju:

Bogdan Bogdanović

Viđenje utakmice

Večiti derbi poslednjih par sezona, a znamo svi kakva je publika u Gardenu kada dođe Jang na gostovanje i koju “mržnju” imaju prema njemu. Dakle, Jang je neko ko bi mogao da pogura ovu ekipu do pobede, pogotovo što on voli atmsferu u Gardenu i kada mu se pogrdno skandira. Sa druge strane, trio Niksa mora da odigra najbolju moguću utakmicu kako bi uspeli da ugroze Janga i Murija koji su sjajni na početku sezone, te da tako odbrane svoj teren. No, ovde nas očekuje prava predstava.

Klivlend Kavalirs

Ne igraju:

Lonzo Bol

Upitni :

Andre Dramond
Zek Levin
Kobi Vajt

Šarlot Hornets

Ne igraju:

Lamelo Bol
Teri Rozir
Kodi Martin

Viđenje utakmice

Pokazali su Bulsi zube sinoć i pobedili Bruklin, pa verujemo da tako isto idu i na Hornetse. Upitni za ovaj meč su Dramond i Levin koji su dobrim delom uhvatili pravu formu, ali verujemo da bi Demar večeras mogao iskoračiti i predvoditi svoj tim u svim kategorijama, pogotovo što je poslednjih par utakmica bio malo povučeniji u napadu. Sa druge strane, pitanje je koliko mogu Ubre i Hejvard ugroziti moćne Bulse, pa će morati da traže i druge alternative Hornetsi ukoliko misle večeras upisati eventualnu pobedu.

Los Anđeles Klipers

Ne igraju:

Robert Kovington
Kavaj Lenard

Hjuston Rokets

Ne igraju:

Bruno Fernando
Džejsin Tejt

Viđenje utakmice

Klipersi su prethodni duel dobili na mišiče, ali mislimo da su u tom duelu izvukli pouku za ovaj meč, pa uz povratak Vola mogu ipak odigrati to na nekom drugom nivou, verovatno nedostižnom za Roketse u ovom momentu. U Hjustonu se mogu nadati da će Grin i Porter imati svoje veče, te da tako mogu samo ugroziti Kliperse večeras.

Milvoki Baks

Ne igraju:

Pet Konaton
Džo Ingls 
Kris Midlton

Detorit Pistons

Ne igraju:

Marvin Begli
Alek Burks
Džejlen Duren

Viđenje utakmice

Videli smo u prethodnoj utakmici da Detroit i te kako može biti opasan protivnik, pa tako može biti i večeras, a možda i upišu pobedu ukoliko nađu rešenje za Janisa. Postavlja se pitanje samo da li Bogdanović i Kaningem mogu ponoviti prethodnu utakmicu kako bi opet nosili svoj tim. Sa druge strane, sve su oči uprte u Janisa, pa se od njega olekuje najviše, te uz Holideja i Lopeza to treba biti već upisana pobeda, ali kao što rekosmo, ne otpisujte Pistonse.

San Antonio Spars

Ne igraju:

Keldon Džonson
Devin Vazel
Ajzea Robi

Toronto Reptors

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Sparsi u ovaj meč ulaze bez glavnog igrača, pa verujemo da bi se trebali istaću Purtul i Džeremi Sohan, kao novajlija u ligi koji bi trebao dobiti više minuta nego uobičajeno. Sa druge strane, ukoliko se Reptorsi odlepe, verujemo da neće forsirati previše prvu petorku, već će drugi momci dobiti više prostora kako bi se pokazali i zaradili koji minut više.

Juta Džez

Ne igraju:

Leonardo Bolmaro
Simone Fontekio

Dalas Maveriks

Ne igraju:

Davis Bertans
Frenk Ntlikina

Viđenje utakmice

Juta je ove sezone ogromno iznenađenje, pa treba otvoriti oba oka kada oni igraju. No, najviše je iznenadio Markanen koji je eksplodirao i pakao je za svaku odbranu, pa će tako biti jako interesantno videti njega večeras protiv Finija-Smita i Vuda koji su sasvim solidni defanzivci. Sa druge strane, Luka je vezao 6 utakmica sa 30+ poena, što je jedino pre njega uradio Džordan, pa verujemo da ukoliko nastavi u ovom ritmu, uz gore pomenutog Vuda i Smita bi mogao da obezbedi večeras eventualnu pobedu u gostima.

Portland Trejl Blejzers

Ne igraju:

Dejmian Lilard
Trent Votford
Geri Pejton

Upitni :

Džoš Hart

Memfis Grizlis

Ne igraju:

Deni Grin
Džeren Džekson
Zair Vilijams

Upitni :

Desmond Bejn
Stiven Adams

Viđenje utakmice

Portland ima sjajan učinak, pa se i nije do sada osetio izostanak Lilarda, odlično su ga zamenili Grent i kompanija, pa verujemo da bi baš Grent mogao večeras imati ključnu ulogu kako bi vodio ovaj tim do eventualne pobede, ali i Nurkić koji verovatno naspram sebe neće imati Adamsa. Sa druge strane, sve je na Morentu koji ukoliko ne igra Bejn ima samo Bruksa, pa je pitanje kako će izgledati večeras na terenu ekipa Memfisa. Suma sumarum, biće ovo sjajan meč.

Los Anđeles Lejkers

Ne igraju:

Denis Šruder
Tomas Brajant

Nju Orleans Pelikans

Ne igraju:

Brendon Ingram
Kajra Luis

Viđenje utakmice

Duel koji će možda privući najviše pažnje. Kralj na mladog kralja, Lebron na Zajona. Od njih se očekuje najviše, pa verujemo da će nam pružiti pravu predstavu večeras. Lejkersi su napokon upisali pobedu, pa se očekuje da Dejvis i Vestbruk ponovo budu na tom nivu kako bi eventualno i večeras upisali pobedu. Sa druge strane, Zajon vodi ovaj tim bez Ingrama uz pomoć Mekaluma, pa verujemo da će njih dvojica biti okosnica ove ekipe večeras i pokušati da upišu još jednu pobedu.