Izostanci

Izostanci, 6. novembar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.11.2022 00:00
Izostanci, 6. novembar
Izostanci, 6. novembar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Los Anđeles Lejkers

Upitni:

Entoni Dejvis

Ne igraju:

Tomas Brajant
Denis Šruder
Kol Svinder

Klivlend Kavalirs

Upitni:

Darius Garland
Donovan Mičel

Ne igraju:

Riki Rubio
Dilan Vilander

Viđenje utakmice

Kako trenutno stoje stvari, Mičel I Garland bi se trebali naći u sastavu protiv Lejkersa, pa će samim tim oni biti momci koji će imati najviše odgovornosti na svojim leđima protiv Lebrona i Dejvisa. Sa druge strane, kralj se susreće sa jako teškim početkom sezone, ali protiv svom omiljenog kluba će morati da zapne i te kako kako bi upisao eventualnu pobedu, te uz pomoć Dejvisa morati da pronađe rešenje za sjajnu kolektivnu odbranu Kavsa koji se ove godine nimalo ne šale.

Toronto Reptors

Upitni:

Kem Birč
Fred Van Vlit

Ne igraju:

Paskal Sijakam

Čikago Buls

Upitni:

Zek Lavin

Ne igraju:

Lonzo Bol
Andre Dramond
Kobi Vajt

Viđenje utakmice

Reptorsi ulaze u ovaj duel jako oslabljeni neigranjem Sijakama koji je bio alfa i omega ove ekipe, te će morati da pomere Ačiuvu i igraju sa klasičnom peticom, što do sada nije bio slučaj u startnih pet. Imće Barns i Anunobi više slobode, ali ukoliko Bulsi nađu rešenje za njih, pitanje je koliko mogu Reptorsi. Sa druge strane je Levin pod znakom pitanje i pitanje je da li će nastupiti, ali su tu svkako Demar i Vučević koji će svakako pokušati da iskoristi iskustvo i to što će Reptorsi “napokon” igrati sa klasičnim centrom.

Memfis Grizlis

Ne igraju:

Deni Grin
Zair Vilijams
Džeren Džekson

Vašington Vizards

Ne igraju:

Bredli Bil
Delon Rajt

Viđenje utakmice

Kako če izgledati Vašington bez Bila, biće jako interesantno videti večeras. Najviše se očekuje od Kuzme i Porzingisa, ali motor ekipe će biti Moris koji će morati da obavlja sve ono što do sada nije, a Bredli Bil jeste. Sa druge strane, Morent je imao slabo veče na prethodnoj utakmici, pa treba očekivati da on malo više zapne, a obzirom da ima pomoć raspoloženog Bejna, biće oni paklen duo za odbranu Vizardsa. Prednost u ovoj utakmici ima Memfis samo iz razloga što nema Bredlija Bila i biće usresređena odbrana na visoke igrače Vašingtona.

Los Anđeles Klipers

Ne igraju:

Kavaj Lenard
Luk Kenard

Juta Džez

Ne igraju:

Leonardo Bolmaro

Viđenje utakmice

Klipersi večeras imaju ulogu favorita, ali je Juta ove sezone veliko iznenađenje. Džordž je glavna uzdanica, te od njega treba najviše očekivati večeras u ekipi Klipersa, dok je Džekson u jako lošoj formi, a naspram sebe će imati Konlija koji je sasvim solidan defanzivac i treba obratiti pažnju na taj duel. Sa druge strane, Markanen je neko ko je najviše iznenadio u ovoj sezoni, pa će on uz Klakrsona biti prva opcija u napadu i treba očekivati još jednu sjajnu košgetersku partiju protiv druge najgore odbrane lige.