Izostanci

Izostanci, 11. novembar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.11.2022 00:00
Izostanci, 11. novembar
Izostanci, 11. novembar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Boston Seltiks

Ne igraju:

Malkom Brogdon
Danilo Galinari
Robert Vilijams

Denver Nagets

Ne igraju:

Kolin Gilespi
Iš Smit

Viđenje utakmice

Na ovom  meču se po kladionicama očekuje veliki broj poena, ali mi mislimo da bi ovde odbrane ipak mogle da presude. Boston koji igra sjajno i ove sezone, predvođen Tejtumom i Braunom, večeras će biti oslabljen za Brogdona, što automatski ostavlja više prostora Smartu u napadu, ali i manje poena sa klupe za Seltikse. Sa druge strane, Nagetsi se moraju osloniti na Jokića, iznova i iznova. Od njeg asve zavisi. Mari nije onaj stari, bar ne još uvek, Porter je promenljivog napadačkog raspoloženja, baš kao i Gordon koji je limitiran, ali u zavisnosti od Jokića i njegovog pasa u mnogome zavisi. Biće ovo jedna jako dobra utakmica. Prednost Seltiksa su Braun i Tejtum u napadu, dok je to za Nagetse Jokić.

Orlando Medžik

Upitni:

Paolo Bančero

Ne igraju:

Kol Entoni
Markel Fulc
Geri Heris
Džonatan Ajzak
Mo Vagner

Finiks Sans

Upitni:

Kris Pol
Iš Vainrajt

Ne igraju:

Džej Krauder
Kem Džonson
Lendri Šamet

Viđenje utakmice

Orlando igra na sve ili ništa, te ukoliko bude igrao Poalo, svakako će biti glavna uzdanica u napadu, te uz Vagnera i Sagsa predstavlja pretnju Snasima. Sa druge strane, Sansi dominiraju Zapadom, pa se očekuje da ukoliko bude izostao večeras Pol, Buker uzme sve u svoje ruke, te da igrači zadatka odrade svoje, a to su Mikal Bridžes od kog se očekuju i poeni, dok se od Krega očekuje da zatvori Vendel Kartera.

Njujork Niks

Ne igraju:

Mičel Robinson

Detroit Pistons

Upitni:

Marvin Begli
Kejd Kaningem
Hamidu Dialo

Viđenje utakmice

Da li će večeras Pistonsi prvi put biti svi na okupu? Moguće je, a to znači da ukoliko se Begli vraća, možda treba očelivati malo manju minutažu za početak Sadika Beja, ali i Stjuarta u reketu. Svakako da u toj ekipi svi zavisi od Kaningema i Bogdanovića. Sa druge strane, Niksi koji su na negativnom skoru, večeras na domaćem parketu Branson, Beret i Rendl moraju da pojure pobedu maksimalno kako bi obezbedili malo mira u svlačionici, jer niko nije očekivao ovako slab start od strane njih.

San Antonio Spars

Ne igraju:

Zek Kolins

Milvoki Baks

Ne igraju:

Janis Adetokumbo
Džru Holidej
Džo Ingls
Kris Midlton

Viđenje utakmice

Sparsi nemaju šta da izgube, te posle starta 5-2, sada su na 5-7, što dovoljno govori da nisu ekipa spremna na nešto više ove sezone, te je ono bio samo bljesak. Keldon Džonson se može nazvati jedinom svetlom tačkom ovog tima, pa ostaje da vidimo kako će on uspeti da se izbori sa oslabljenim Baksima. Sa druge strane, bez Janisa i Holideja Baksi ne mogu očekivati ubedljivu pobedu, ali Dževon Karter je u prethodnom meču oduševio sa 36 poena i 12 asistencija, pa se u njega i Portisa najviše nade polaže večeras.

Oklahoma Siti Tander

Ne igraju:

Darius Bejzli

Toronto Reptors

Ne igraju:

Pricius Ačiuva
Kem Birč
Paskal Sijakam

Viđenje utakmice

Oklahoma je imala sasvim korektan start, ali u psoeldnjih par utakmica ne može da pronađe ritam i da uradi nešto više, te je ista situacija kao kod Sparsa. Najviše se oslanjaju na trio Pokuševski-Gidi-Aleksander koji je odličan, ali nedovoljno iskusan da bi odneli pobede u neizvesnim završnicama. Sa druge strane, Reptorsi sa smol-bol petorkom i dalje igraju odlično, te se Koloko sasvim korektno uklopio, ali Barns, Anunobi i Fred odlično funkcionišu, te se od njih očekuje najviše i večeras na ovom neugodnom gostovanju.

Memfis Grizlis

Ne igraju:

Deni Grin
Džeren Džekson
Zair Vilijams

Minesota Timbervulvs

Ne igraju:

Luka Graca
Naz Rid

Viđenje utakmice

Memfis igra korektno na startu sezone, ali Morent oscilira još uvek, pa se dobrim delom oslanjaju na Bejna i Bruksa, te Aldamu koji prasne s vremena na vreme. Morent je oslonac igre i na njega će biti pik večeras odbrane Minesote. Sa druge strane, Minesota ne funkcioniše kako se očeivali, već ispod svih očekivanja. Edvards je mnogo pao na startu ove sezone pa se očekuje da bi morali mnogo bolje koliko već od večeras kako bi odneli eventualnu pobedu. Prednost Vulvsa je u reketu, na Goberu i Taunsu, ali se to još uvek nije ispaltilo kao dobitna kombinacija.

Golden Stejt Voriors

Ne igraju:

Andre Iguadala

Klivlend Kavalirs

Ne igraju:

Riki Rubio
Dilan Vilander

Viđenje utakmice

Voriorsi na startu sezone ne liče na sebe, a večeras im dolazi jedan od najboljih timova lige na noge predvođen Mičelom. Najveća snaga Kavsa je upravo u Mičelu koji se istakao kao glavni na parketu, te uz Moblija i Alena pod košem i glavnog organizatora Garlanda to deluje odlično. Pitanje je koliko mogu Voriorsi da se suprotstave ovom mladom timu. Sa druge strane, Voriorsi imaju Karija koji igra jednu od najboljih sezona, ali ukoliko misle da pobede večeras, moraju se uključiti Klej i Pul kao napadačke opcije, te uz konstantnog Viginsa bi mogli doći do eventualne pobede na njihovim krilima.

Los Anđeles Lejkers

Upitni:

Loni Voker

Ne igraju:

Tomas Brajant
Denis Šruder
Lebron Džejms

Sakrametno Kings

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Dva najneprijatnija iznenađenja ove sezone su upravo u ovom duelu. Kingsi koji su sastavljali ekipu kako bi prišli plej-ofu predvođeni Foksom i Sabonisom, ali to još uvek ne deluje kao nešto što obećava. Sa druge strane, Lejkersima ne igra Lebron večeras i pitanje je koliko mogu da izvuku bez njega, ali Dejvis i Vestbruk još uvek mogu da pokažu kako vrede nešto i da odigraju partije kao što su nekada igrali kako bi obezbedili eventualnu pobedu svom timu.