Izostanci

Izostanci, 12. novembar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.11.2022 00:00
Izostanci, 12. novembar
Izostanci, 12. novembar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Los Anđeles Klipers

Ne igraju:

Kavaji Lenard

Bruklin Nets

Ne igraju:

Kajri Irving
Ti Džej Voren
Juta Vatanabe

Viđenje utakmice

Dve ekipe kojima ne igraju jedni od glavnih igrača. No, Bruklin se totalno oslonio na solo partije Durenta kojeg su u prethodnom kolu zaustavili Maveriksi i odneli pobedu. Durent jeste sjajan košgeter, ali videli smo još u prethodnom plej-ofu da su Seltiksi našli rešenje za njega, pa ne sumnjamo da će takvu vrstu odbrane probati i Lu večeras, ma da nema tako dobre defanzivce. Sa druge strane, sav teret je na Džordžu i od njega najviše zavisi koliko će Klipersi pružiti na parketu večeras i da li ozbiljnije mogu da ugroze Netse. Zubac je postavljen kao jedan od najboljih defanzivaca, sa čim se mi lično ne slažemo, dok Klakston i te kako ume da napadne sjajno iz pika i to bi Netsi mogli da iskoriste.

Vašington Vizards

Upitni:

Kristaps Porzingis

Ne igraju:

Bredli Bil
Delon Rajt

Juta Džez

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Juta igra odličnu košarku i na vrhu je Zapadne konferencije sasvim opravdano. Najviše se oslanjaju na Markanena i Klakrsona u napadu, što im se i te kako isplati, pa verujemo da bi oni trebali i večeras biti glavni aduti svoje ekipe . Sa druge strane, Vizardsi igraju sasvim korektno i pored toga što nema Bila, te smo videli Kuzmu koji je uzeo više odgovornosti nego inače i to je njima donelo pobedu protiv Dalasa, ali ukoliko misle da večeras upišu pobedu, moraće da igraju mnogo konkretnije i raznovrsnije, obzirom da je Jutina odbrana jako pokretna.

Detroit Pistons

Upitni:

Marvin Begli
Kejd Kaningem

Boston Seltiks

Upitni:

Malkom Brogdon

Ne igraju:

Danilo Galinari
Robert Vilijams

Viđenje utakmice

Pistonsi su sinoć igrali bez Kaningema protiv Niksa, a to se osetilo i na rezultatu utakmice koju su izgubili. Nisu imali pravog pleja koji im organizuje sve na parketu i samim tim nije bilo dovoljno produkcije, pa se očekuje da večeras ukoliko bude igrao, na njemu bude sav teret. Sa druge strane, Seltiksi su sinoć ugasili Nagetse u jednoj od boljih utakmica večeri, a najviše su se istakli Tejtum i Braun od kojih se i večeras očekuje da poguraju svoju ekipu ka eventualnoj pobedi.

Toronto Reptors

Upitni:

Kem Birč

Ne igraju:

Pricius Ačiuva
Paskal Sijakam

Indijana Pejsers

Ne igraju:

Kris Duarte
Danijel Tajs

Viđenje utakmice

Toronto se nije sinoć proslavio protiv Oklahome, te su doživeli pravi fijasko. Nisu se snašli na agresivnu odbranu Tandera koji su ih jurili po celom terenu i nisu uspeli da realizuju otvorene uteve, te verujemo da večeras moraju dostav bolje odigrati protiv Indijane, jer teko da bi mogli omašiti toliko otvorenih šuteva i večeras. Sa druge strane, Indijana se oslanja na Haliburtona koji igra izvanredno i protok lopte u napadu donosi igrača više.

Filadelfija Seventisiksers

Ne igraju:

Džejms Harden

Atlanta Hoks

Ne igraju:

Bogdan Bogdanović

Viđenje utakmice

Atlanta na krilima Murija i Janga igra sjajno u napadu, dok im odbrana i te kako škripi, te ukoliko misle da zaustave Embida, moraće da zategnu i odbranu dosta više nego inače. U napadu, naravno da će pokušavati izvući Embida iz reketa kako bi imali Kapela i Kolins više mesta. Sa druge strane, igra se zasniva na tome šta Maksi postavi, a to trenutno ne deluje nimalo dobro u napadu, te nema protoka lopte i pitanje je ako Hoksi budu igrali agresivno, kako će to izgledati.

Majami Hit

Upitni:

Dvejn Dendmon
Tajler Hiro

Ne igraju:

Viktor Oladipo
Omer Jurceven

Šarlot Hornets

Upitni:

Denis Smit

Ne igraju:

Lamelo Bol
Gordan Hejvord
Kodi Martin

Viđenje utakmice

Majami je ovde ogroman favorit, pogotovo od kako se saznalo da je Martin odsutan i da sigurno ne nastupa i u narednih par nedelja, te će biti skraćena rotacija Šarlota. Rozir i Ubre će biti glavni aduti u napadu, ali ne treba zanemariti i sjajne partije Denisa koji igra na najvišem nivou u karijeri. Sa druge strane ,prednost je u Adebaju i Batleru koji nemaju adekvatne čuvare sa druge strane, samo je pitanje koliko će Batler igrati i da li će pak deliti loptu na udvajanju ili forsirati šut.

Nju Orleans Pelikans

Ne igraju:

Kajra Luis

Hjuston Rokets

Ne igraju:

Bruno Fernando
Džejsin Tejt

Viđenje utakmice

Palikansi nemaju tako sjajan start, pa večeras traže pobedu kako bi prešli u pozitivan skor. Zajon i Ingram su glavne uzdanice u napadu, ali u mnogome zavise od Mekoluma koji je prvi organizator igre, te verujemo da ukoliko sve bude funkcionisalo, Zajon i Ingram moraju povesti svoj tim ka eventualnoj pobedi. Sa druge strane, Roketsi ne mogu da se sastave i jedina svetla tačka je Porter te uz njega Šengun. Nema hemije i pitanje je koliki otpor mogu da pruže Pelikansima.

Dalas Maveriks

Ne igraju:

Davis Bertans

Portland Trejlblejzers

Upitni:

Šejdon Šarp
Kion Džonson
Jusuf Nurkić

Ne igraju:

Geri Pejton

Viđenje utakmice

Dalas je večeras nakon jednog dana odmora rešen da pobedi i vrati se na pobednički kolosek, ali Blejzersi su odlični ove sezone. Luka je podbacio poslednje dve utakmice i od njega se najviše očekuje danas kako bi obezbedio timu pobedu. Sa druge strane, sve oči su uprte u Lilarda i Grenta koji igra sjajno, te ukoliko oni budu proradili, to će biti utakmica na jedan posed.