Izostanci

Izostanci, 13. novembar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.11.2022 00:00
Izostanci, 13. novembar
Izostanci, 13. novembar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Njujork Niks

Ne igraju:

Mičel Robinson

Oklahoma Siti Tander

Ne igraju:

Darijus Bejzli

Viđenje utakmice

Obzirom da je Oklahoma snovana na trojci Pkuševski-Gidi-Aleksander, na njih treba obratiti večeras pažnju, ali pre svega tu mislimo na Aleksandera koji je sjajan ove sezone i vodu ovu ekipu. Svako voli da igra pod svetlima Gardena, pa tako će biti i večeras u njegovom slučaju. Sa druge strane, trio Branson-Beret-Rendl je solidan, ali nisu pokazali nešto više i pitanje je koliko bi mogli i večeras biti motivisani obzirom da igraju sa jednim od najgorih timova lige, pa treba biti oprezan.

Klivlend Kavalirs

Upitni:

Džeret Alen
Donovan Mičel
Din Vejd

Ne igraju:

Riki Rubio
Din Vilander

Minesota Timbervulvs

Ne igraju:

Naz Rid

Viđenje utakmice

Ovo bi mogla biti jedna sjajna utakmica za gledanje. Pre svega tu mislimo na duel centara u vidu Alen-Mobli i Tauns-Gober. Prava poslastica u reketu i sve ono najbolje što se odbrane tiče bi videli. Sa druge strane, ne zaostaju ni spoljne pozicije Mičel-Garland i Edvards-Rasel, ali mi tu blagu prednost dajemo Kavsima samo zbog Leverta koji je u startnih pet i dužoj klupi.

Vašington Vizards

Ne igraju:

Delon Rajt

Memfis Grizlis

Ne igraju:

Desmond Bejn
Džeren Džekson
Dža Morent
Deni Grin
Zair Vilijams

Viđenje utakmice

Vraća se Bredli Bil i to je najvažnija informacija kada su u pitanju Vizardsi, dok sa druge strane verovatno neće nastupati Morent i Bejn zbog sitnih povreda, pa se očekuje da sve u svoje ruke preuzme Bruks. Sa druge strane, naravno da su sve oči uprte u Bila, ali tu su Kuzma i Porzingis koji su igrali sasvim korektno u njegovom izostanku, zbog čega i jesu Vizardsi u pozitivnom skoru. Definitivno je da su Vizardsi večeras favoriti, ali ne otpisujte Memfis prerano.

Filadelfija Seventisiksers

Ne igraju:

Džejms Harden

Juta Džez

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Videli smo moćnog Embida u prethodnoj večeri, pa nešto tako treba očekivati i večeras od njega. Obzirom da će naspram sebe imati kud i kamije slabijeg defanzivca u vidu Olinika. Sa druge strane, Juta nas je navikla na sjajnu košarku, pa se očekuje da nastave u tom ritmu, samo se Klakrson i Konli moraju pronaći obzirom da im na prethodnoj utakmici nije išlo od ruke. Ovde je po kladionicama favorit Filadelfija, ali Markanen i drugari i te kako imaju šta da kažu.

Čikago Buls

Ne igraju:

Lonzo Bol
Kobi Vaj

Denver Nagets

Ne igraju:

Bouns Hiland
Iš Smit
Kori Gilespi

Viđenje utakmice

Ovo bi trebao biti jedan od onih susreta gde se momci na parketu trude da igraju odbranu, ali im to jednostavno ne ide pa bi možda i mogao biti veliki broj poena na samom meču. Postavlja se pitanje, kako će Nagetsi braniti sjajan trio Bulsa. Sa druge strane, da li Vučević zna način kako da sačuva Jokića. Ni jedno, a ni drugo nije realno obzriom kako loše odbrane igraju ekipe. Očekuje sa da Demar i Levin u napadu naprave haos, dok sa druge strane su sve oči uprte u Jokaru, pa ostaje da vidimo samo ko će biti bolje raspoložen i odneti pobedu večeras.

Sakramento Kings

SVI IGRAJU!

Golden Stejt Voriors

Ne igraju:

Andre Iguadala

Viđenje utakmice

Favoriti u ovom meču jesu svakako aktuelni prvaci koji su u prethodnoj utakmici pobedili favorizovane Kavalirse i tako upisali tek petu pobedu ove sezone. Kari je odigrao sjajan meč, te se samo na njegovim leđima igrali Voriorsi, ali večeras ukoliko misle da upišu eventualnu pobedu biće im neophodni Klej i Pul koji su imali jako loše veče. Sa druge strane, Kingsi su počeli igrati solidnu košarku, pa tandem Foks-Sabonis deluje sve ozbiljnije i treba očekivati sasvim korektan otpor protiv Voriorsa na domačem parketu.

Los Anđeles Lejkers

Ne igraju:

Lebron Džejms
Tomas Brajant
Denis Šruder

Bruklin Nets

Ne igraju:

Kajri Irving
Ti Džej Voren
Juta Vatanabe

Viđenje utakmice

Ako pitate mnoge ljubitelje košarke, utakmica koja će možda biti i najgora na programu večeras. A do pre godinu i malo jače su svi pričali kako je ovo već viđen ofinale. Sve se raspalo, počev od Lebronovih Lejkersa, pa i same hemije ekipe, kao i u Netsima što smo mogli videti i u prethodnim danima. Dejvis je taj koji mora da nosi ovu ekipu večeras na svojim leđima, te da se iskaže kao nekada u Pelikansima kako bi ova ekipa dobila sjaj, te učini igrače boljima, baš kao što je to nekada radio kako bi ova ekipa pobedila. Sa druge strane, Durent čini sve što može sam, ali nekad ni to nije dovljno kako bi se odnela pobeda, pa bi mu prijala pomoć saigrača večeras kako bi odneo eventualnu pobedu nad Lejkersima.