Izostanci

Izostanci, 14. novembar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.11.2022 00:00
Izostanci, 14. novembar
Izostanci, 14. novembar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Detroit Pistons

Ne igraju:

Kejd Kaningem

Toronto Reptors

Ne igraju:

Pricius Ačiuva
Paskal Sijakam
Geri trent
Fred Vanvlit

Viđenje utakmice

Detroit dočekuje favorizovane Reptorse bez glavne uzdanice, Kejda Kaningema. To automatski znači da Džejden Ajvi ima svu slobodu u napadu, pa tako se od njega očekuje da pokrene svoju ekipu i predvodi je košgeterskim učinkom. Sa druge strane, Anunobi i Barns imaju svu slobodu, te će se Barns vrlo verovatno čak i naći u ulozi pleja, pa treba od njega očekivati jednu raznovrsnu partiju. Toronto je ovde blagi favorit, ali bez tri glavna igrača, ovo može biti meč na par lopti.

Orlando Medžik

Ne igraju:

Kol Entoni
Markel Fulc
Džonatan Ajzak
Mo Vagner

Šarlot Hornets

Ne igraju:

Denis Smit
Gordan Hejvord
Kodi Martin

Viđenje utakmice

Orlando bi trebao da dobije Paola nazad u sastav večeras nakon povrede zgloba, te se u toj soluciji on vidi kao glavni košgeter ekipe uz Vagnera. No, interesantan je Bol Bol koji igra sjajno i trenutno ima više zabeleženih blokada negoli Gober, što je svakako jedna od velikih prednosti Orlanda. Sa druge strane, vratio se Bol, ali neslavno, porazom. Večeras će on i Rozir predvoditi napad Hornetsa te treba očekivati veliki broj poena od njih dvojice u napadu. Po nama, blagi favorit je Šarlot.

Boston Seltiks

Ne igraju:

Danilo Galinari
Malkom Brogdon
Robert Vilijams

Oklahoma Siti Tander

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Boston ove sezone igra odlično košarku na krilima Tejtuma i Brauna, pa se od njih i večeras očekuje da poguraju svoju ekipu ka eventualnoj pobedi. No, sa druge strane Aleksander ima sigurno šta da kaže. Dečko koji igra na MVP nivou, te je sigurno najzaslužniji za ovaj skor Oklahome od 6 pobeda i 7 poraza, što niko nije očekivao. Oni su u prethodnom duelu razbili Nikse na gostojućem parketu, a baš je Aleksander bio taj koji je nosio svoju ekipu sa 35 poena, pa od njega treba očekivati i večeras da pruži jednu sjajnu partiju.

Majami Hit

Ne igraju:

Viktor Oladipo
Omer Jurceven

Finiks Sans

Ne igraju:

Džej Krauder
Kem Džonson
Lendri Šamet

Viđenje utakmice

Derbi večeri, ali i dve ekipe koje igraju sjajno. Majami je predvođen Batlerom i Adebajom odličan dok su njih dvojica na parketu, međutim, klupa još uvek ne daje rezultate. Od njih dvojice se i večeras očekuje da poguraju svoju ekipu ka eventualnoj pobedi. Sa druge strane, Sansi će biti predvođeni Bukerom koji uvek ima motiv da igra na Floridi, pa od njega očekujemo da večeras zablista. Prednost u ovom meču može biti Ejton koji bi mogao da zaustavi Adebaja, te tako olakša svom timu put ka eventualnoj pobedi.

Hjuston Rokets

Ne igraju:

Bruno Fernando
Džejsin Tejt

Los Anđeles Klipers

Ne igraju:

Kavaji Lenard
Džon Vol

Viđenje utakmice

Klipersi su apsolutni favoriti u ovom meču, ali smo već videli da umeju i neprijatno da iznenade. Džordž je svakako večeras glavni njihov adut, pa se od njega najviše očekuje. Sa druge strane, Grin ume da bljesne, ali je pitanje kako će to izgledati pored Džeksona koji je u prethodnoj utakmici pokazao da ume i te kako dobru odbranu odigrati. Adut Hjustona bi mogao biti Džabari Smit koji ume da širi teren i koji je dosta pokretniji od Morisa na toj poziciji.

Milvoki Baks

Ne igraju:

Džru Holidej
Džo Ingls

Atlanta Hoks

Ne igraju:

Bogdan Bogdanović

Viđenje utakmice

Milvoki Baksi u ovaj duel ulaze sa povratnikom na parket, Midltonom, te ne treba očekivati od njega odmah bljasak niti veliku minutažu, ali treba očekivati svakako da će uzeti određeni broj šuteva, što automatski znači da će Lopez svojih dvadesetak u poslednjih par utakmica morati da smanji bar za pet. Sa druge strane, Muri i Jang su oni koji predvode ovaj tim ka eventualnoj pobedi, ali se u prethodnom meču ove dve ekipe istakao Kapela pa bi on opet mogao biti glavno oružje u eventualnoj pobedi nad Milvokijem.

Golden Stejt Voriors

Ne igraju:

Andre Iguadala

San Antonio Spars

Ne igraju:

Zek Kolins
Romeo Lengford

Viđenje utakmice

Voriorsi ulaze u ovaj duel kao ogromni favoriti, te ne bi trebalo da se desi neko iznenađenje večeras. Kari je svakako u sjajnom ritmu, ali bi ova utakmica mogla da posluži Pulu i Kleju da se vrate u ritam košgeterski. Sa druge strane, najveća pretnja je Džonson koji ove sezone igra na sjajnom nivou i na kog treba da obrte pažnju u Voriorsima.