Izostanci

Izostanci, 15. novembar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.11.2022 00:00
Izostanci, 15. novembar
Izostanci, 15. novembar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Nju Orleans Pelikans

SVI IGRAJU!

Memfis Grizlis

Ne igraju:

Desmond Bejn
Deni Grin
Zair Vilijams

Viđenje utakmice

Videlo se na prethodnoj utakmici da Grizlisi ne mogu funkcionisati bez Bejna i Morenta, ali nažalost, naredne 2-3 nedelje će sigurno biti bez Bejna u ekipi zbog povrede. Morent je večeras na parketu, te će on biti taj koji će predvoditi ekipu ka eventualnoj pobedi uz Bruksa i Adamsa. Sa druge strane, Pelikansi su kompletni, pa se Ingram i Zajon ističu kao vođe na parketu u napadu, ali isto tako i Mekalum koji sve to organizuje i izgleda kako treba. Pitanje je samo koliko mogu Grzlisi da sačuvaju Zajona i Jonasa pod košem , te kako će zaustaviti Ingrama i Mekaluma spolja.

Dalas Maveriks

Ne igraju:

Davis Bertans

Los Anđeles Klipers

Ne igraju:

Kavaji Lenard
Džon Vol

Viđenje utakmice

Dalas je na poslednjoj utakmici bio predvođen Dončićem i njegovim tripl-dabl učinkom koji je te večeri zasenio apsolutno svkau partiju u NBA ligi. Ukoliko on bude na istom nivou, a verujemo da može biti obzirom da igra protiv jednog od njegovih najvećih rivala, uz Vuda i te kako može da ponese ulogu favorita na ovoj utakmici. Sa druge strane, Džordž i nije baš sijao na prethodnom meču, te ukoliko misli da Klipersi upišu eventaulnu pobedu, moraće mnogo bolje nego tada, ali i uz pomoć Džeksona i Morisa. Suma sumarum, ovaj duel bi mogla obeležiti žestoka borba i utakmica na jednu loptu.

Juta Džez

SVI IGRAJU!

Njujork Niks

Ne igraju:

Mičel Robinson

Viđenje utakmice

Na koliko samo neprijatni iznenađenja mogu da vas nateraju Niksi, to retko ko može. Od već viđenog pobednika u prethodnoj utakmici protiv Tandera, oni su izgubili i ako su bili apsolutni favoriti. Beret je imao kriminalno veče, sa šutem iz gre 2-10, a nisu bile dovoljne partije Rendla i Bransona, pa se očekuje da baš Beret opravda ulogu jednog od glavnih igrača Niksa, te da povuče svoju ekipu ka eventualnoj pobedi. Sa druge strane, Juta je malo posustala, ali se veruje da Markanen i Klarkson i te kako imaju šta za reći večeras protiv Niksa kod kuće, te da bi mogli obradovati svoje navijače i upisati eventualnu pobedu protiv njih.

Portland Trejl Blejzers

Upitni:

Keon Džonson
Jusuf Nurkić
Džastis Vinslov

Ne igraju:

Geri Pejton

San Antonio Spars

Ne igraju:

Tre Džouns
Romeo Lengford
Zek Kolins

Viđenje utakmice

Sparsi su prethodne večeri doživeli pravi fijasko, pa se očekuje neka malo bolja reakcija protiv Blejzersa večeras. Sve je na leđima Keldona i Purtula koji jedini mogu da povuku ovu ekipu ka eventualnoj pobedi. Sa druge strane, Lilard i Simons i te kako imaju goriva u svom rezervoaru, pa se misle kako su mogli Voriorsi, mogu i oni, te će se voditi tom logikom i napasti svim snagama baš loše Sparse. Portland je svakako ovde veliki favorit.

Sakramento Kings

SVI IGRAJU!

Bruklin Nets

Upitni:

Ben Simons
Juta Vatanabe

Ne igraju:

Kajri Irving
Ti Džej Voren

Viđenje utakmice

Ovo bi mogao biti meč večeri, obzriom da su Kingsi u sasvim dobroj formi te da na krilima Foksa i Sabonisa deluju jako lepo u poslednjih par utakmica, što bi za Durenta i ekipu predstavljalo veliki problem. No, isto tako, ruki Kingsa, Kigan Muri igra sjajno, te na njega treba obratiti pažnju. Sa druge strane, Durent je jedini koji i od kog se može očekivati nešto više proitv Kingsa, obzirom da ne igraju baš bajnu odbranu, ali će mu definitivno biti neophodna pomoć saigrača kako bi večeras upisao eventualnu pobedu. Blagi favoriti po kladionici su Kingsi, ali ne otpisujte Durenta.