Vesti iz košarke

Dobre vesti za Partizan: Kevin Panter igra u finalu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.06.2024 14:49
Kapiten Partizana, Kevin Panter, nastupiće na meču sa Crvenom zvezdom MN Press
Kapiten Partizana, Kevin Panter, nastupiće na meču sa Crvenom zvezdom

Košarkaše Partizana očekuje finalna serija KLS sa Crvenom zvezdom, a prvi meč će se odigrati u hali "Aleksandar Nikolić" od 20 časova. Postojala je velika bojazan da bi "parni valjak" na ovom meču mogao da ostane bez svog najboljeg igrača, Kevina Pantera, s obzirom da je Amerikanac zadobio povredu kolena na polufinalnom meču sa Megom. 

Deluje da je većina briga otklonjena, s obzirom da će crno-beli moći da računaju na nekadašnjeg košarkaša Olimpije iz Milana. Jedna činjenica koja nije toliko milozvučna je da Panter nije potpuno spreman, to jest, da njegov peh nije potpuno saniran, te da bi mu pauza dobro došla. Ipak, kapiten Partizana će odigrati utakmicu na sopstveno insistiranje.

 

MN Press

Kapiten Partizana, Kevin Panter

Podsećamo, crno-beli će biti višestruko oslabljeni za mečeve sa Crvenom zvezdom. Frenk Kaminski i Pi Džej Doužer su napustili klub, i malo je verovatno da će dobiti nove ugovore, dok situacija sa takođe odsutnim Džejmsom Nanelijem takođe nije poznata. Još jedan problem je brazilski centar Bruno Kaboklo. 

Naime, nekadašnji igrač Ulma je praktično pobegao iz kluba. Srpski mediji prenose da je u pitanju suđenje za starateljstvo. Niko iz Partizana nije bio obavešten o iznenadnoj odluci, a od tada, od Bruna nema ni traga ni glasa. Njegovo mesto će zauzeti mladi Aleksa Dimitrijević.