Vesti iz košarke

Partizan u problemu? Panter presedeo zbog bola u kolenu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.05.2024 20:41
Kevin Panter, kapiten Partizana, doživeo je peh na utakmici sa Megom. MN Press
Kevin Panter, kapiten Partizana, doživeo je peh na utakmici sa Megom.

Košarkaši Partizana savladali su Megu u polufinalnom okršaju KLS rezultatom 96:68 u hali "Aleksandar Nikolić", i tako osigurali sebi finalni okršaj sa Crvenom zvezdom. Crno-beli su prilično silovito pristupili utakmici, i već posle prve četvrtine, praktično rešili pitanje pobednika.

Ipak, ova pobeda bi mogla da košta "parni valjak" mnogo više nego su u klubu i mislili, s obzirom da je kapiten crno-belih, Kevin Panter, osetio bol u kolenu, zbog kog je presedeo čitavo drugo poluvreme. Željko Obradović je posle utakmice otkrio prve informacije o stanju bek-šutera crno-belih. 

"Probaćemo da se pripremimo najbolje što možemo, da vidimo prvo u kom smo zdravstvenom stanju jer imamo mnogo problema. Panter nije igrao drugo poluvreme preventivno zbog bola u kolenu, sutra će da se pregleda pa ćemo da vidimo da li je sposoban", rekao je Obradović kojem to nisu jedini problemi:

AdmiralBet ABA liga/Budućnosti VOLI/Filip Roganović

Trener Partizana, Željko Obradović

"Pričao sam i posle druge utakmice da i Smailagić ima povredu kolena i da praktično nije ni igrao, igrao je 5 minuta. Večeras je i on pred kraj tražio izmenu, gde je osetio bol pa smo ga sačuvali tako da ima još rovitih igrača ali tako je-kako je. Izaći ćemo sa kim možemo, probati da damo sve od sebe i to je to."

Prvi susret večitih na programu je u ponedeljak 3. juna, a domaćin će biti Crvena zvezda. Drugi meč na programu je u sredu, 5. juna, pred crno-belom publikom, dok je ventualna majstorica na programu dva dana kasnije.