Evroliga

Veliki obrt - Larkin ipak spreman za Partizan: Operacija šake može da sačeka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.11.2023 16:57
Veliki obrt - Larkin ipak spreman za Partizan: Operacija šake može da sačeka MN Press

Iako se prethodih dana govorilo da će košarkaš Efesa i važna uzdanica turskog tima Šejn Larkin preskočiti duel sa Partizanom u meču 10. kola Evrolige, iskusni plejmejker biće spreman za okršaj sa crno-belima u Istanbulu, što je danas potvrdio i trener domaćeg tima Erden Džan na konferenciji za medije.

On je naveo da će Tibor Plajs i Elandža Brajant preskočiti meč sa Partizanom, ali će Larkin uprkos povredi prsta, biti u rosteru.

"Nije tajna da imamo probleme sa povredama u poslednje vreme. Naši povređeni igrači Tibor Plajs i Elajdža Brajant neće moći da igraju protiv Partizana, ali će Šejn Larkin uprkos povredi sa kojom ima probleme biti sutra u timu", rekao je između ostalog trener turske ekipe.

Podsetimo, Plajs se povredio prošle sedmice na utakmici protiv Monaka, dok je Brajant nekoliko nedelja van stroja zbog problema sa stopalom. 

Larkin je sa druge strane, obnovio povredu šake, tj. prsta, pa je zbog toga bio neizvestan za duel sa crno-belima. Turski mediji su govorili da će morati i na operaciju, ali izgleda da njegova povreda ipak nije ozbiljnije prirode, pa će eventualni zahvat moći da sačeka. Naravno, ako uopšte bude bilo potrebe za tim.

Sutrašnja utakmica (18:30) između Partizana i Efesa je od velike važnosti za obe kluba, budući da i jedni i drugi imaju učinak od po četiri pobede i pet poraza i trenutno se nalaze van mesta koja vode u plej-in Evrolige.