ABA liga

Barać pred gostovanje u Ljubljani: Očekuje nas drugačija utakmica, ali pristup mora da bude isti

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.04.2024 14:00
Barać pred gostovanje u Ljubljani: Očekuje nas drugačija utakmica, ali pristup mora da bude isti MN Press
Trener Mege, Marko Barać

Trener košarkaša Mege, Marko Barać izjavio je danas da očekuje drugačiju utakmicu protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani, ali je dodao da pristup njegovog tima mora da bude isti kao i u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa regionalne AdmiralBet ABA lige.

Košarkaši Mege su pre pet dana u Beogradu pobedili Cedevita Olimpiju rezultatom 119:98 u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa regionalne lige. Serija se igra na dve pobede, a drugi meč je na programu sutra od 20 časova u Ljubljani.

"Imaćemo protiv sebe veoma motivisanu ekipu. Uz određene korekcije, potrebno nam je mnogo energije i fokusa kako bismo došli u priliku da pobedimo i završimo seriju", rekao je Barać, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.

 

 

Kapiten Mege Uroš Plavšić izjavio je da se nada pobedi u Ljubljani.

"Spremni putujemo u Ljubljanu. Ne treba previše pričati o kvalitetu ekipe protiv koje igramo koja ima dosta dobrih i iskusnih igrača. Na nama je da damo sve od sebe i budemo maksimalno fokusirani svih 40 minuta. Izuzetno smo motivisani, nadamo se pozitivnom ishodu i plasmanu u polufinale plej-ofa", dodao je Plavšić.

Durgu utakmicu četvrtfinalne serije između Cedevita Olimpije i Mege možete pratiti u direktnom prenosu na TV Arena sport 4.

 

Cup tree provided by Sofascore